Re: [8o] Περιβαλλοντική Μηχανική (2012-13)

17
Παιδιά φέτος το φορμάτ των θεμάτων θα είναι ίδιο με πέρσυ; Δηλαδή 6 θέματα (2 από κάθε ενότητα) και διαλέγουμε 1 από κάθε ενότητα; Και τα θέματα της ίδιας ενότητας θα είναι από διαφορετικούς καθηγητές (πχ Υγρά: 1 από την κα. Γρηγοροπούλου και 1 από τον κ. Λυπεράτο);

Re: [8o] Περιβαλλοντική Μηχανική (2012-13)

19
Ναι, είχαμε πει κάποια πράγματα. Δες εδώ, σελίδα 47.

Κατά τα άλλα, για την επίσκεψη στην Ψυττάλεια μου είπε (τη Δευτέρα) ο κ. Λυμπεράτος ότι δεν έχει στείλει σχεδόν κανείς. Ψηθείτε να πάμε, θα είναι πολύ ωραία! Στείλτε mail στους διδάσκοντες!
Όπως ανακοινώθηκε και στο μάθημα, προγραμματίζουμε μια επίσκεψη στην Ψυττάλεια, η οποία μπορεί να γίνει μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου. Θα είναι ημερήσια, με μετάβαση με πούλμαν από το ΕΜΠ στον Ακροκέραμο, διέλευση με το φερυ-μποτ της ΕΥΔΑΠ στο νησί και επιτόπου μετακίνηση με το πούλμαν.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους στους διδάσκοντες όσο πιο σύντομα γίνεται (το αργότερο μέχρι 20 Ιουνίου), ώστε να το προγραμματίσουμε.
edit: χμ, τώρα βλέπω ότι έχει παρέλθει η ημερομηνία. Δεν ξέρω αν δέχονται ακόμα, μάλλον όχι...

Re: [8o] Περιβαλλοντική Μηχανική (2012-13)

20
Οι σημειώσεις που υπάρχουν στο site του μαθήματος σε ποιο από τα τρία κομμάτια της ύλης αναφέρονται?? Επίσης, το "αρχείο για υπολογισμό θερμοκρασίας καυσαερίων κατά την καύση" πρέπει να το έχουμε μαζί????
cron