Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

14
Ίσως σας ενδιαφέρει η παρακάτω ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του HEAL-Link και της Κεντρικής Βιβλιοθήκης:
"I. Νέες Υπηρεσίες Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΕΜΠ
II. Ελληνικά Ακαδημαïκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα"

Την προσεχή Πέμπτη, 27/6, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτηρίου Διοίκησης.
http://www.ntua.gr/announcements/genera ... L_LINK.pdf

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

15
Ευχαριστούμε άλλη μια Αγγελική (από το 2ο έτος αυτή τη φορά) για τη δωρεά της μικρής βιβλιοθήκης, καθώς και την Κατερίνα και τον Σπήλιο που βοήθησαν στη μεταφορά της. Θα είναι τέλεια για λογοτεχνικά βιβλία, οπότε αρχίστε να φέρνετε!

Ευχαριστούμε επίσης τους κυρίους Παπαθανασίου και Μπουντουβή για τη δωρεά μιας ακόμα βιβλιοθήκης, καθώς και τον Βαλάντη που βοήθησε στη μεταφορά της!

(θα μπείτε όλοι και στις επίσημες ευχαριστίες εννοείται)

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

20
Αύριο ανοίγει ξανά το Αναγνωστήριο. Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-15:30, με δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου όποτε χρειάζεται.

Για πιο αργά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την Κεντρική Βιβλιοθήκη, η οποία λειτουργεί 8:30-20:00, τη Βιβλιοθήκη της Σχολής ΗΜΜΥ (10:30-6:30) ή το αναγνωστήριο των Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, το οποίο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως.

Προτείνετε άλλους χώρους μελέτης που γνωρίζετε κοντά στη σχολή και, αν μπορείτε, προσδιορίστε πού ακριβώς βρίσκονται (στίγμα από Google Maps θα ήταν χρήσιμο) καθώς και ωράριο λειτουργίας, ώστε να φτιάξουμε έναν ενδεικτικό χάρτη.
cron