Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

1
Παιδιά καλησπέρα!
Θα ήθελα, εάν ενδιαφέρεστε, να μας βοηθήσετε με το να συμμετέχετε στην παρακάτω ψυχολογική έρευνα με θέμα "στάσεις απέναντι στους ομοφυλόφιλους". Παρακαλώ ακολουθήστε το παρακάτω link. Ευχαριστώ!

https://www.surveymonkey.com/s/greeceattitudes
Συνημμένα
Recruitment(1).docx
Λίγα λόγια για την έρευνα.
(18.61 KiB) Μεταφορτώθηκε 175 φορές

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

4
το συμπλήρωσα, αλλά θα θελα να πω πως ερωτήσεις του στιλ "Εαν θα ψηφίζατε υπέρ για να επιτραπεί στα γκεϊ άτομα και στις λεσβίες να γίνονται νόμιμα γονείς στη χώρα σας, παρακαλώ σημειώστε για ποιού είδους γονεϊκές δυνατότητες θα ήσασταν υπέρ" δεν είναι και πολύ σόι. Δηλαδή το ότι ένα παιδί μεγάλωσε με έναν, λ.χ., γκέι πατέρα, τι σημαίνει; Μπορεί ο κυριος αυτός να βγάλει όλα του τα απωθημένα στο παιδί, είτε είναι γκέι είτε όχι. Αυτό που θελω να πω είναι οτι μου φαίνεται οτι μια τέτοια ερώτηση είναι λίγο άστοχη. Και γενικότερα το ύφος του ερωτηματολογίου επίσης. Δεν επιτίθεμαι, μια άποψη λέω.
John Freeman who was Gordon Freemans brother was one day in an office typing on a computer.

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

5
ετσι ομως στηνονται τα ερωτηματολογια τυπου ψυχολογιας.. αν κ ουτε εμενα μ αντιπροσωπευει. αλλα νομιζω τα "τραβανε" για να βγαλουν συμπερασμα μεσω των "ακραιων" αποψεων
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

6
nothingface0 έγραψε:το συμπλήρωσα, αλλά θα θελα να πω πως ερωτήσεις του στιλ "Εαν θα ψηφίζατε υπέρ για να επιτραπεί στα γκεϊ άτομα και στις λεσβίες να γίνονται νόμιμα γονείς στη χώρα σας, παρακαλώ σημειώστε για ποιού είδους γονεϊκές δυνατότητες θα ήσασταν υπέρ" δεν είναι και πολύ σόι. Δηλαδή το ότι ένα παιδί μεγάλωσε με έναν, λ.χ., γκέι πατέρα, τι σημαίνει; Μπορεί ο κυριος αυτός να βγάλει όλα του τα απωθημένα στο παιδί, είτε είναι γκέι είτε όχι. Αυτό που θελω να πω είναι οτι μου φαίνεται οτι μια τέτοια ερώτηση είναι λίγο άστοχη. Και γενικότερα το ύφος του ερωτηματολογίου επίσης. Δεν επιτίθεμαι, μια άποψη λέω.
Νομίζω ότι εξυπακούεται η λήψη μέτρων για την προστασία των παιδιών, από οποιαδήποτε τύπο οικογένειας τελικά επιτραπεί να μεγαλώσει παιδιά, π.χ. ένας γκει άνδρας μόνος του ή ένα ζευγαρι λεσβιών.

Το απωθημένα δεν κατάλαβα που κολλάει.

Συμφωνώ με madadayo, νομίζω ότι τετοιου τύπου έρευνες είναι για να δείξουν τελικά μια κοινωνική τάση πάνω σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, και όχι τόσο για να μιλήσουν με ακριβή ποσοστά
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

7
juliette22 έγραψε:Το απωθημένα δεν κατάλαβα που κολλάει.
Το ανεφερα ως ενα απλοΐκο παράδειγμα "κακής" συμπεριφοράς προς το παιδί, εννοώντας ότι αν καποιος θα ειναι "καλός/κακός γονέας" δεν οδηγείται σε αυτό (απαραίτητα) από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
John Freeman who was Gordon Freemans brother was one day in an office typing on a computer.