Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

1
Σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης συνέλευσης, έχει προγραμματιστεί νέα Γενική Συνέλευση για αύριο, Τετάρτη 20/3/2013. Η απόφαση δεν έγραφε κάποια ώρα, υποθέτω έχει προγραμματιστεί για τις 13:00, όπως και η προηγούμενη.

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τετάρτη 20/3/2013

4
Από τη γραμματεία ήρθε πάντως η εξής ενημέρωση με mail:
Ο σύλλογος των φοιτητών της Σχολής Χημικών Μηχανικών αποφάσισε κατάληψη της Σχολής για την Πέμπτη και την Παρασκευή (21 και 22/3).

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τετάρτη 20/3/2013

5
Κοίτα, μου το είπαν παιδιά που μάλλον ήταν στην συνέλευση. Κατά τα άλλα, "Πλαίσιο Αγώνα" δεν βρήκα (δεν ξέρω αν τυπώθηκε), βρήκα ωστόσο ένα φυλλάδιο της ΕΝΤΡΟΠΙΑ, στο οποίο λέει:
Πλαίσιο ΕΝΤΡΟΠΙΑ έγραψε: Αποφασίζουμε
# Κινητοποίηση ενάντια στο σχέδιο "Αθηνά", μαζί και με άλλους φοιτητικούς συλλόγους, την Πέμπτη 21/3 στις 12μμ στα Προπύλαια και κατάληψη της σχολής εκείνη τη μέρα.
# Κινητοποίηση στο Ιδιωτικό Πολυτεχνείο την Παρασκευή 22/3 ενάντια στα κολλέγια και την υποβάθμιση των πτυχίων μας και κατάληψη της σχολής εκείνη τη μέρα.
Συνήθως μπαίνει η ίδια απόφαση στο "Πλαίσιο Αγώνα". Τώρα αν άλλαξε κάτι στην τελική απόφαση δεν γνωρίζω.

Νούμερα
Πλαίσιο Αγώνα: 48
ΠΑΣΠ: 34
ΔΑΠ: 25
ΜΑΣ: 13
Λευκά: 0

Σύνολο: 120