Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 11 από johnanto Από τους όρους χρήσης που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας: "Ο κάθε ένας που συμμετέχει στις συζητήσεις που φιλοξενούνται σε αυτήν την ιστοσελίδα θα πρέπει να σέβεται του στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και συμπεριφοράς. Σε καμία περίπτωση (ούτε σε περίπτωση "άμυνας") δεν επιτρέπεται η κάθε είδους "επίθεση" (προσβολή, χλευασμός, δυσφήμιση, ειρωνεία κ.τ.λ.) σε άλλα μέλη στα πλαίσια των δημοσίων συζητήσεων του forum. Απαγορεύεται η χρήση υβριστικής γλώσσας καθώς και γλώσσας που μπορεί να προσβάλει εμμέσως μέλη της κοινότητας (π.χ. υποτιμιτική χρήση λέξεων που αφορούν εθνικότητα, θρησκεία κτλ)." Το φόρουμ είναι το καλύτερο βήμα για να ξεκινήσεις κι αν υπάρχουν αρκετά άτομα που θέλουν να βοηθήσουν στην βελτίωση των πραγμάτων όλα θα γίνουν καλύτερα. Άλλωστε η ενημέρωση που παρέχετε είναι πολύ χρήσιμη για όλους μας και δεν ζητάτε κάποιο αντάλλαγμα γι αυτήν. Ας πούμε ορισμένοι "φίλοι" της πρώτης μέρας με τους οποίους αμφιβάλλω αν θα ξαναμιλήσω μου έδωσαν ένα δελτίο να συμπληρώσω που θα ήταν αίτηση για να με ενημερώνουν με e-mail για τα πάντα. Όταν τους είπα ότι αν θέλω μπορώ να το κάνω και από το φόρουμ της χ παράταξης στην οποία ανήκαν μου είπαν ότι η ενημέρωση με e-mail είναι πιο άμεση. Περιττό να πώ ότι το έγγραφο ήταν αίτηση για να γίνεις μέλος στην χ παράταξη. Αν σε δω να μπαίνεις στην διαδικασία Μάκη θα σε χρησιμοποιήσω ως συστατικό για την φιλοσοφική λίθο. Λένε ότι οι ζωές ανθρώπων είναι καλο συστατικό! I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 5:16 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 12 από MakisH Τα forums των παρατάξεων ανανεώνονται πολύ σπάνια, καθώς απευθύνονται ακριβώς σε περιορισμένο κοινό, ενώ έχουν και άλλους, αμεσότερους τρόπους επικοινωνίας (κοινωνικά δίκτυα, e-mail, τηλέφωνα ή τετ-α-τετ) που συνήθως προτιμούν. Υπάρχουν κυρίως για να τους βρίσκει ο κόσμος, καθώς έχουν μέσα υλικό που αφορά τη δράση της παράταξης κτλ. Είναι βέβαια και τα θέματα κύρους. Στην εποχή μας, ό,τι και αν κάνεις έχει επιβλητικότερη παρουσία αν το εκθέσεις και στο internet. Αυτός που στο είπε αυτό πάντως είχε δίκιο. Μπες στα forums των ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και θα καταλάβεις. Η μία ή και οι δυο από αυτές προσφέρουν και ενημέρωση μέσω sms. Το έχεις κρατήσει το δελτίο αυτό; Αν ναι θα ήθελα να το δω. Αν σου δίνουν άλλη φορά τέτοια να τα κρατάς και ας μην τα επιστρέψεις ποτέ. Αν ήταν φόρμα εγγραφής σε παράταξη και δεν στο είπανε καθαρά είναι σοβαρό το θέμα. Σχετικά με τη φιλοσοφική λίθο, πολλές ζωές χάθηκαν στα σχετικά (αλ)χημικά πειράματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Συνεπώς μένουμε μόνο στο "λένε ότι" και δεν ξέρουμε αν είναι καλό συστατικό. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 5:24 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 13 από Κυριάκης Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ το Μάκη για την πρωτοβουλία του να ανοίξει ενα forum για την ενημέρωση των φοιτητών, μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Δείχνει ότι υπάρχουν άτομα ,πέρα από παραταξιακή λογική, που ενδιαφέρονται για τους συμφοιτήτες τους. Ορμώμενος από την ανάρτηση του johnanto θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις διότι θίγεται ξεκάθαρα η εικόνα της παράταξης μου. Πρώτα απ'όλα το sms & e-mail info είναι μια πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η οποία αποσκοπεί ξεκάθαρα στην ενημέρωση των φοιτητών. Δεν το κάνει καμία άλλη παράταξη, άρα ο συνάδελφος σε μας αναφέρεται. Προφανώς η αίτηση εγγραφής στην υπηρεσία δεν είναι αίτηση εγγραφής στην ΔΑΠ . Η αναφορά του αυτή μας θίγει και σαν προσωπικότητες, διότι δείχνει ότι προσπαθήσαμε να τον ξεγελάσουμε, ώστε να γίνει μέλος μας. Θα το εκλάβω ,όμως, ως παρερμηνεία. Επισυνάπτω SMS info (1).docx (25.26 KiB) Μεταφορτώθηκε 166 φορές την αίτηση για την αποφυγή παρερμηνειών, καθώς μπορείτε επίσης να περάσετε και από το τραπεζάκι μας και να την δείτε ιδίοις όμασι, διότι σε ηλεκτρονική μορφή, αλλάζει κάτι πολύ εύκολα, πατώντας απλά το backspace... Μπορείτε, επίσης, να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε ή να γραφτείτε μέσω του "μη ανανεωμένου" site μας στο ακόλουθο link http://www.dapchemeng.gr/index.php?opti ... &Itemid=20... Είναι δωρεάν... Ως μορφωμένοι άνθρωποι θεωρώ δεδομένο ότι αντιληφθήκατε την μομφή για αυτά που λέγονται για το foroum μας παραπάνω... Με καθημερινά updates σε φοιτητικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, το μόνο που δεν μπορείς να πεις είναι ότι δεν ανανεώνεται συχνά. Επίσης δεν νομίζω να απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό, καθώς η επισκεψιμότητα του είναι πιθανότατα μεγαλύτερη και από αυτό το foroum. Βέβαια δεν έχει πολλά μέλη, μόλις 120 γιατί μαζί με την εγγραφή στο site ενέχει ο κίνδυνος αυτόματα να εγγραφείς στην ΔΑΠ, στην Αλ-Κάιντα, στον Ολυμπιακό ... Η μισαλλοδοξία είναι κακός σύμβουλος... Αυτά, προς το παρόν, καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας και ελπίζω να μην χρειάζεται να ξαναεπέμβω για να διορθώσω τις παρερμηνείες που φυσικά καλοπροαίρετα γίνονται... φαντάζομαι... Υ.Γ. επανάσταση όχι μόνο από το πληκτρολόγιο, δεν είστε ένας, ούτε δυο, αυτοί που δεν συμπαθείτε τις παρατάξεις, με την στάση σας όμως δεν κερδίζετε κάτι... Το αντίθετο... Θα χαρώ να τα πούμε στην σχολή. Είναι καλύτερα να μιλάς στον άλλο πρόσωπο με πρόσωπο, παρά μέσα από την οθόνη χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο εμπρός όλοι μαζί για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο, μια καλύτερη κοινωνία.. ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 7:48 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 14 από fotinit17 Μία μικρή διευκρίνηση: Στο κείμενό του ο johnanto δεν κάνει λόγο για την παράταξη της ΔΑΠ, αλλά για τη χ παράταξη. Συνεπώς, δεν συμφωνώ οτι σας θίγει. Μπορεί να είστε η μόνη παράταξη με ενημέρωση μέσω SMS αλλά πολλοί αυτό δεν το ξέρουν. Προσωπικά ούτε εγώ το ήξερα. Όταν αποφασίσαμε με τον Μάκη τη λειτουργία του φόρουμ αυτού στόχος μας δεν ήταν να καταγγείλουμε τα κόμματα ή να τα ειρωνευτουμε. Στόχος μας ήταν και παραμένει να ενημερώνουμε όσο καλυτερα και γρήγορα μπορούμε για θέματα της σχολής και όχι μόνο. Να προβληματιζόμαστε, να ανταλλάζουμε απόψεις για τη σχολή, αλλά και αλλα θέματα όπως μουσική. Προσωπικά δεν ξέρω για την επισκεψιμότητα του site σας, ούτε κ για τον αριθμό των μελών. Οι παρερμηνείες φυσικά και γίνονται καλοπροαίρετα. Δεν έχουμε σκοπό να "θίξουμε" κάποια παράταξη, είτε αυτη είναι η ΔΑΠ, είτε η ΠΑΣΠ, κ.ο.κ. Δεν υπάρχει καμία μομφή απέναντι στο site σας, αλλά ούτε και για κανένα άλλο site της σχολής. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις απο πολλούς για τις παρατάξεις. Δεν παίρνουμε το μέρος καμίας παράταξης, θεωρώντας το φόρουμ μας απόλυτα ανεξάρτητο απο αυτές, αλλά δεν έχουμε θίξει ΠΟΤΕ και ούτε σκοπεύουμε να θίξουμε κάποια. Δίνουμε απλώς ένα μέρος στο ίντερνετ όπου τα μελη μας (συμφοιτητές μας) μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους. Είτε αυτές είναι υπέρ των παρατάξεων, είτε όχι. Ελπιζω να σε καλυψα "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 8:22 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 15 από Δημήτρης Αθανασίου Από τους όρους χρήσης που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας: "Απαγορεύεται κάθε είδους spamming και διαφήμιση από τα μέλη της ιστοσελίδας. Απαγορεύεται επίσης η χρήση της ιστοσελίδας για πολιτική/συνδικαλιστική προπαγάνδα και ψηφοθηρικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό ώστε να μην βρεθούμε όλοι μας σε δύσκολη θέση." Κατ΄ αρχάς, θα ήθελα και εγώ να συγχαρώ όσους αναζητούν ενημέρωση και σφαιρική πολιτική άποψη. Γιατί είμαι σίγουρος πως αυτός είναι ο σκοπός αυτού του site και των περισσότερων μελών του. Παιδιά ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του. Το θέμα είναι πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παραπλανεί τον κόσμο με ψέματα, ούτε μέσα από ένα «ανεξάρτητο» site. Πρώτον, αναφέρομαι στο θέμα του SMS Info. Εγώ, ως ΔΑΠίτης έχω να πω πως η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά και μόνο την ενημέρωση των φοιτητών για θέματα που αφορούν τη σχολή. Στη αίτηση για εγγραφή στην υπηρεσία SMS & email Info, αναγράφεται: «Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους φοιτητές από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χημικών Μηχανικών. Αφορά την ενημέρωση των φοιτητών για θέματα που αφορούν τη σχολή, όπως η ημερομηνία έναρξης μαθημάτων, ανακοινώσεις της Γραμματείας ή αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων. Η ενημέρωση γίνεται μέσω γραπτών (SMS) και ηλεκτρονικών (email) μηνυμάτων. Για τη εγγραφή στη υπηρεσία αρκεί η συμπλήρωση της αίτησης. Τα ανωτέρω στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες της υπηρεσίας, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν αφορούν εγγραφή ή συμμετοχή σε άλλες δραστηριότητες ή υπηρεσίες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ανά πάσα στιγμή είναι δυνατή η διαγραφή από την υπηρεσία κάθε ενδιαφερόμενου. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χημικών Μηχανικών βρίσκεται διαρκώς κοντά στον φοιτητή, βοηθώντας τον σε κάθε του ανάγκη. Το site μας είναι: http://www.dapchemeng.gr.». Η υπηρεσία δεν έχει να κάνει με πολιτικά θέματα, πόσο μάλλον με «εγγραφή» ατόμου στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ουδέποτε έχουμε ζητήσει με πλάγιο τρόπο από άτομο να ασχοληθεί ή να «εγγραφεί» στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ουδέποτε έχουμε πλασάρει σε κάποιον αίτηση εγγραφής. Και αυτό το υπογράφω… Καλώ λοιπόν, όποιον έχει κάποιο διαφορετικό έγγραφο, να το κοινοποιήσει εδώ. Διαφορετικά, απαιτώ τουλάχιστον μια συγνώμη. Μια συγνώμη προς όλους όσους παραπλανήσατε λέγοντας ψέματα εναντίων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεύτερον, αναφέρομαι στο θέμα του forum της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αντίστοιχα forum άλλων παρατάξεων, αλλά το δικό μας forum (http://www.dapchemeng.gr) ενημερώνεται πάντα πρώτο για ό,τι αφορά τη σχολή. Φυσικά και υπάρχει και το πολιτικό μέρος, αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο από την ενημέρωση. Αλλού ενημερώνουμε τον κόσμο, αλλού δημοσιεύουμε ανακοινώσεις και αλλού δίνουμε χώρο σε πολιτικές κουβέντες. Να υπενθυμίσω στον φίλο Μάκη, ότι έχει αντλήσει υλικό από το «μη ενημερωμένο» forum μας για να το ποστάρει εδώ. Και προς θεού καλά έκανες Μάκη, γιατί και δικός μας στόχος είναι η ενημέρωση των φοιτητών. Αλλά μη μας λες ότι τα site ανανεώνονται «πολύ σπάνια»... Όποιος έχει αμφιβολία, ας ρίξει μια απλή ματιά! Τρίτον, αναφέρομαι στο θέμα περί «απέχθειας» εναντίων των παρατάξεων. Ο καθένας από εσάς έχει το δικαίωμα να μη συμπαθεί τις παρατάξεις. Αλλά δεν μπορείτε να λέτε να «μη μας μιλήσει πρωτοετής», τη στιγμή που εμείς είμαστε στη σχολή αποκλειστικά και μόνο για να βοηθήσουμε τους συμφοιτητές μας. Έρχονται σε ένα δαιδαλώδες κτήριο, δεν ξέρουν πώς να φύγουν, δεν ξέρουν τι μάθημα επιλογής να πάρουν, έχουν αμφιβολίες για το εάν έκαναν τη σωστή επιλογή σχολής. Εμείς απλά τον βοηθάμε. Δεν απαιτήσαμε την ψήφο κανενός. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΝΝΕΔ, ούτε και εγώ δεν ξέρω τι. Είμαστε μια φοιτητική παράταξη. Και όποιος πιστεύει ότι δεν βοηθάμε, ας μην πάρει την πιστοποίηση τύπου ECDL μαζί μα το πτυχίο του, ας μην πάρει το χαρτί για το ακαδημαϊκό Master, ας μην αναζητήσει δωμάτιο στις νέες Εστίες του ΕΜΠ, ας μην παρακολουθήσει τα ενισχυτικά μαθήματα Χημείας, ας μην απευθυνθεί στον σύμβουλο καθηγητή του. Γιατί όλα αυτά (ενδεικτικά παραθέτω μερικά φυσικά) είναι το «τίποτα» που έχει προσφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη σχολή μας. Δεν με ενδιαφέρει αν άλλες παρατάξεις δεν έχουν πετύχει κάτι ή ευθύνονται για μελανά σημεία του Ελληνικού Πανεπιστημίου. Με ενδιαφέρει ότι εγώ είμαι περήφανος που έχω προσφέρει. Και οι συμφοιτητές μου το ξέρουν. Δέκα πράγματα, ένα πράγμα, μισό πράγμα; Πάντως όχι τίποτα… Εγώ καλώ τον κόσμο να μας γνωρίσει. Να δει μόνος του. Γιατί καλά είναι όσα γράφονται, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται τι είναι αλήθεια και τι όχι. Γιατί καλώς ή κακώς στα περισσότερα που διαβάζω υπάρχει προκατάληψη. Συνεπώς ίσως να απέχουν από την πραγματικότητα. Ίσως να λέω εγώ ψέματα ότι η ΔΑΠ βοηθάει, ίσως όμως να είναι ψέματα ότι προσεγγίζουμε τον κόσμο για να τον εντάξουμε στην παράταξή μας. Γνώρισέ μας!! ΥΓ: Φωτεινή, το ξέρω ότι δεν αναφέρεστε συγκεκριμένα στην ΔΑΠ. Αλλά εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου τουλάχιστον για την παράταξη στην οποία ανήκω. Άλλωστε, το SMS & email Info το παρέχουμε μόνο εμείς. Άρα αναφέρεται σε εμάς η «καταγγελία». Και δυστυχώς, όπως γράφω και πιο πάνω, η προκατάληψη ίσως οδηγεί στην μη αντικειμενική ενημέρωση. Εννοείται ότι όσα γράφω τα λέω καλοπροαίρετα! Συγνώμη και για το μακροσκελές μου μήνυμα… ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 8:41 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 16 από MakisH Παιδιά πλιζ... Stop posting για λίγο. Προσπαθώ να γράψω απάντηση και τώρα πρέπει να διαβάσω και το post του Δημήτρη πριν συνεχίσω. Δώστε μου χρόνο, γράφω γρήγορα αλλά όχι κι έτσι... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 8:43 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 17 από johnanto Για την ακρίβεια, όπως προείπε η Φωτεινή καλύπτοντας με απόλυτα σε καμία περίπτωση δεν ανέφερα όνομα παράταξης και κατά συνέπεια η δήλωση μου δεν αποτελεί μομφή εναντίον κανενός. Θα έπρεπε να προσέχετε ίσως τις "μομφές" σας, καθώς σαφώς και η δική σου δήλωση ήταν περισσότερο επιθετική από τη δική μου. Ακόμη, δεν γνώριζα ότι είστε οι μοναδικοί που το κάνετε αυτό και ζητώ συγνώμη αν με την εις άτοπον απαγωγή κάποιος μπορούσε να καταλάβει ότι πρόκειται για εσάς. Τέλος, να υπογραμμίσω πως η παρεξήγηση οφείλεται σε λάθος μου καθώς διάβαζα την δήλωση και δηλώνω ταπεινά συγνώμη. Για να περάσω στην αντεπίθεση όμως, κι εγώ προκαλώ κάποιον να ασχοληθεί ενεργά με τις φοιτητικές παρατάξεις και να διαπιστώσει με τα μάτια του αν εμπλέκονται άμεσα με κόμματα. Α, ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Παρότι πρωτοετής γνωρίζω αρκετά πράγματα και από προσωπική εμπειρία. Γι' αυτό θα ήταν καλό να μην κατηγορείτε ως ψέυτες άλλους που όχι μόνο δεν γνωρίζετε, αλλά και που θα εκπλαγείτε ακούγοντας ότι πρόσκεινται ίσως στον ιδεολογικό σας χώρο. Και δεν μιλάω για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ακόμη το γεγονός ότι χρησιμοποιώ ψευδώνυμο μπροστά σους φίλους του φόρουμ είναι συμπτωματικό και τυχαίο, και θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείται ως επιχείρημα. Άλλωστε παρότι δεν γράφω το όνομα μου, έχω κάνει 80 post και έχω τον προσωπικό μου λόγο. Πιο πολύ παράξενα φαντάζουν δύο ποστ, τα οποία ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ είναι τα πρώτα σας, καθώς και το γεγονός ότι ο ένας λογαριασμός δημιουργήθηκε μόλις σήμερα, προφάνως για μένα, άσχετα με το αν θα συμφωνήσουν άλλοι μαζί μου, για να επιχειρηματολογήσει εδώ. Κλείνοντας, να συμπληρώσω ότι τα ψευδώνυμα ίσως χρειάζονται μερικές φορές. Κι είναι σίγουρα πιο χρήσιμα από τα ονόματα που ακούς την πρώτη μέρα στη σχολή, όταν απλώνονται χίλια χέρια να συστηθούν. Επιτρέψτε μου να διατηρώ επιφυλάξεις για τους "ευγενείς" σκοπούς όλων, από κάθε παράταξη, και να ζητώ την βοήθεια όταν την θέλω αντί να μου προσφέρεται. Αν χρειαστώ κάτι, θα το ζητήσω. Μην ανησυχείτε. Κι όχι από τραπέζι με αφίσες πάνω και 40 αφίσες πίσω. Και μόνο αυτή η εικόνα γύρω από τη γραμματεία είναι ικανή να δημιουργήσει κίνημα κατά των φοιτητικών συνδυασμών. Υ.Γ. Ελπίζω ένα από τα αιτήματα σας στο μέλλον να είναι να καθαρίσει ο τόπος από τις αφίσες. Μπορείτε μάλιστα να πάρετε την πρωτοβουλία και να ξηλώσετε τις δικές. Και στο εξής φτάνει, μπορούμε να τα καταφέρουμε με μία αφίσα. Με τις πολλές ζαλιζόμαστε. edit: Παρακαλώ κάθε απάντηση να είναι σύντομη και ζητώ συγνώμη, έστω και αργά, που μια δήλωση μου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έκανε το φόρουμ να μοιάζει debate. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnanto την Παρ 17 Σεπ 2010, 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 9:24 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 18 από MakisH Αγαπητέ Κυριάκη, Spoiler: showΚαταρχάς σε ευχαριστώ για την εκτίμησή σου, είναι κάτι το οποίο το σέβομαι. Έκανες πολύ καλά που έγραψες τη διευκρίνιση και μάλιστα εγκαίρως και θα σε παρακαλούσα, αφού φαίνεται ότι παρακολουθείς την ιστοσελίδα μας, να επισημαίνεις αμέσως όπου υπάρχει πρόβλημα είτε σε post είτε με ΠΜ κατευθείαν σε εμένα. Προσπερνάω το σχόλιο της Φωτεινής για το οτι η "χ-παράταξη" και όχι "η ΔΑΠ", καθώς λέγοντας ότι μόνο εσείς προσφέρετε αυτήν την υπηρεσία, προφανώς πάει το μυαλό κάποιου εκεί άρα δεν χρειαζόταν ένα τέτοιο επιχείρημα (προσωπικά πάντως πήγε τόσο σε ΔΑΠ όπως και ΠΑΣΠ, λόγω της υπηρεσίας. Κράτησα επιφυλαχτική στάση ως προς την αίτηση εγγραφής). Ζητώ επίσης από τον Johnanto να ζητήσει συγγνώμη εάν όντως δεν ίσχυε αυτό που είπε. Προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη και προφανώς δεν σημαίνει ότι εγώ προσωπικά συμμερίζομαι κάθε άποψη κάθε μέλους (εξ' άλλου έχουμε ήδη αρκετούς με αντικρουόμενες απόψεις), ούτε ότι υπάρχει κάποια "επίσημη άποψη του forum" και είναι αυτή. Δεν είπα ότι το site σας είναι "μη-ανανεωμένο", είπα απλώς οτι δεν ανανεώνεται συχνά. Προσωπικά σας δίνω ένα σεβαστό ποσοστό της επισκεψιμότητάς σας, αφού επισκέπτομαι το site σας (όπως και της ΠΑΣΠ) εδώ και πολύ καιρό αρκετές φορές τη μέρα και διαβάζω κάθε post που ανεβαίνει. Βλέπω από πρώτο χέρι εδώ και 1.5-2 χρόνια περίπου (ακόμα από το παλιό σας site) το ρυθμό με τον οποίο ανεβαίνουν ανακοινώσεις και γράφονται posts. Οι ανακοινώσεις είναι για τα σημαντικότερα θέματα της σχολής και τα θέματα που αφορούν την παράταξη οπότε, εκ φύσεως, αφού εσείς ανεβάζετε τα σημαντικότερα και εμείς μαζί με τα σημαντικότερα ό,τι άλλο παίρνει το αφτί μας (ακόμα και φήμες, διευκρινίζοντας όμως που υπάρχει η φήμη), το site ανανεώνεται σπανιότερα από το δικό μας. Το ίδιο ισχύει και για την σελίδα της ΠΑΣΠ, η οποία ανανεώνεται αρκετά πιο σπάνια. Και, επειδή το πήγαμε στα στατιστικά και έχω πει επανειλημμένως οτι δεν ενδιαφέρομαι ο κόσμος να ξέρει τα στατιστικά της σελίδας μας (αν θέλεις όμως σου δίνω screenshot την αναφορά του Google Analytics όποτε θέλεις) και επειδή προφανώς το σχόλιό μου παρερμηνεύθηκε, διευκρινίζω οτι αναφερόμουν σε σύγκριση με τους εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης που προσφέρετε. Αν θέλεις τη γνώμη μου, πιστεύω οτι για τον χαρακτήρα που έχει η σελίδα σας, ανανεώνεται αρκετά καλά. Αν διαφημιζόταν όμως ως "ανεξάρτητο" forum για τη σχολή (καλά κάνετε και βάζετε εισαγωγικά), τότε θα ήταν αργό (δες αντίστοιχα shmmy, semfe, mqn, e-polytexneio που προβάλλονται έτσι, μαζί και το δικό μας). Σχετικά με το καλοπροαίρετα, θέλω να πιστεύω οτι ό,τι έχει γραφτεί από εδώ μέσα μέχρι στιγμής (επειδή προς το παρόν έχω τη δυνατότητα να διαβάζω κάθε τι που γράφεται εδώ) είναι καλοπροαίρετο. Όπου έχω εντοπίσει πρόβλημα προσωπικά έχω επέμβει. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνω επανάσταση μόνο από το πληκτρολόγιο. Την προσωπική μου επανάσταση την κάνω κάθε μέρα στη σχολή με όποιον τρόπο μπορώ, αλλά την κρατάω για εμένα. Και η επανάστασή μου είναι σύμφωνα με τα πιστεύω μου και μόνο. Το όνομά μου είναι Μάκης Χ. και το επώνυμο δεν γράφεται καθώς είμαστε στο internet, αλλά μπορεί να το βρει κανείς αρκετά εύκολα αν ψάξει λίστες, ρωτήσει κτλ. Πολλοί εδώ μέσα το ξέρουν, το ξέρει και ο Δημήτρης, ο οποίος είχε το θάρρος να γράψει το δικό του. Αγαπητέ Δημήτρη, Spoiler: showΣε ευχαριστώ και εσένα για την εκτίμησή σου και, καθώς έχουμε μιλήσει πολλές φορές από κοντά, γνωρίζω οτι είναι αληθινή. Για τη συγγνώμη σε παραπέμπω στον johnanto, εφ' όσον πιστεύει ότι πρέπει να την δώσει. Προσωπικά λυπάμαι για την προσβολή, έχουν γίνει πολλές προσβολές από εδώ και προσπαθώ κατά το δυνατόν να της ελέγχω. Χαίρομαι που παρεμβήκατε κατευθείαν στην συζήτηση. Κάποιος άλλος παρεξηγημένος ίσως να γκρίνιαζε απλώς χωρίς να πει τίποτα εδώ. Διαφωνώ λίγο στον τόνο του μηνύματός σου, δεν έκανε και τόσο μεγάλο έγκλημα το παιδί, πρωτοετής είναι που ψάχνεται ακόμα. Επίσης κανείς δεν ανέφερε κάποια "προσβολή" ή κάτι παρόμοιο πέρα από τον johnanto, ο οποίος πιστεύω οτι, μη αναφερόμενος κατευθείαν στην ΔΑΠ, ήθελε να κρατήσει μια πισινή για την περίπτωση που έκανε λάθος, συνεπώς νομίζω οτι είσαι φάουλ στον πληθυντικό. Εάν πάλι τα έχεις μαζεμένα για το site, μιλάμε κατευθείαν στη σχολή τη Δευτέρα και μου λες πού υπάρχει πρόβλημα να το ρυθμίσω. Θα ήθελα να τα βρείτε και με τον johnanto πάντως εκτός από εμένα. Σχετικά με τον τόνο, επέτρεψέ μου να εκφράσω την άποψη οτι ο Κυριάκης το χειρίστηκε πολύ καλύτερα (χωρίς παρεξήγηση) . Προσωπικά μίλησα για επιφυλακτική στάση τον πρώτο χρόνο, ώστε να κρατήσει ο καθένας ελεύθερο το μυαλό του και να πάρει την απόφασή του έχοντας δει όσα περισσότερα μπορεί. Επίσης προσωπικά αναφέρθηκα ΚΑΙ στα παιδιά από τις παρατάξεις που είναι εκεί μόνο για να βοηθήσουν. Έχω μάθει να σας βλέπω και ως ανθρώπους και άτομα πέρα από ομάδα (αναφέρεται σε κάθε παράταξη). Σχετικά με την ανεξαρτησία της ΔΑΠ από την ΝΔ, ΟΝΝΕΔ κτλ, επέτρεψέ μου να έχω την άποψη ότι δεν ισχύει. Δεν μπορώ και δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι του να αποδείξω κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει μόνο για την ΔΑΠ η άποψή μου. Επίσης κανείς δεν μίλησε εδώ ότι η ΔΑΠ (ή όποια άλλη) δεν έχει προσφέρει τίποτα. Θα ήταν άδικο. Υπάρχει πρόβλημα στο φοιτητικό συνδικαλισμό, υπάρχει πρόβλημα στη δράση και στην αντιπροσώπευση του φοιτητικού συλλόγου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και πολύ ξεφύγαμε από την αρχική αφορμή. Ευχαριστώ που μου απευθύνεις πρόσκληση να σας γνωρίσω, αλλά σας γνώρισα όταν μπήκα στη σχολή και μιλάω μαζί σας (όπως και με τις άλλες παρατάξεις) όποτε κάποιος θέλει να συζητήσουμε. Ζητώ και εγώ συγγνώμη για το μακροσκελές μου μήνυμα, αλλά αν μείνει κάτι ακάλυπτο θα ακολουθήσουν πολλά μακροσκελή μηνύματα. Καμία ειρωνία σε όλο το post. Πείτε μου αν κάτι άλλο σας ενόχλησε ή αν παρέβλεψα να σχολιάσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 9:27 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 19 από MakisH Παρακαλώ μην ανεβάζετε τους τόνους (προς johnanto προς το παρόν αυτό) edit: @johnanto: δεν χρειάζεται λογαριασμός για να διαβάσει κάποιος το forum, μόνο για να γράψει. edit2: @johnanto: κανένα πρόβλημα για το debate, είναι άκρως υγιές και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στο μέλλον. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε την τύχη να έχουμε αρκετά. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 9:29 pm
Re: "Πολιτική" κατάσταση στη σχολή 20 από johnanto Μόλις είδα την απόδειξη της αναλήθειας των λόγων μου έσπευσα να ανακαλέσω και να ζητήσω συγνώμη. Καθώς και που υπέδειξα την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εμμέσως πλην σαφώς. Γνωρίζω ότι δεν χρειάζεται λογαριασμός για να διαβάσεις, γι αυτό και επιμένω ότι ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να γράψει ότι έγραψε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ. Ακόμη, δεν θεωρώ τον τόνο μου υψηλό, παρά μόνο ίσως λίγο ειρωνικό ώρες ώρες, πράγμα που είναι μέρος του στυλ μου σε συγκεκριμένες περιστάσεις όπως οι προηγούμενες που δεν θέλω να επαναφέρω στην κουβέντα. Δεν πρόκειται για μισαλλοδοξία αλλά για αμφιβολία που ακόμη κι εσείς ίσως θεωρούσατε λογική αν βρισκόσασταν στη θέση μου, που βεβαίως κάποτε βρεθήκατε. Κι ελπίζω να βρεθώ στην ευτυχή θέση σας, όπου η αμφιβολία έχει καμφθεί και έχει δώσει την θέση της στην εμπιστοσύνη. Προς το παρόν θα περιμένω. edit: Βρήκα την αίτηση στα χαρτιά που μου δώσατε και επισημαίνω για άλλη μια φορά ότι η παρεξήγηση και η τενοντίτιδα των φίλων που συμμετείχαν στην συζήτηση οφείλεται σε δική μου παρανόηση. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 9:46 pm