[1ο] Εισαγωγή στην Οικονομία (2012-13)

1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ
Η τελική ημερομηνία για δήλωση ομάδων που θα αναλάβουν την εκπόνηση θεμάτων είναι η Παρασκευή 30/11/2012
Πηγή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 17 Μαρ 2013, 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Μορφοποίηση πηγής

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία (2012-13)

2
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Η ύλη των εξετάσεων προσδιορίζεται από τις 8 σειρές διαφανειών που βρίσκονται στα Έγγραφα, στο φάκελλο 2011-12. Με βάση αυτή τη θεματολογία θα διαβάσετε και στο βιβλίο σας (όποιο σύγγραμμα και αν έχετε επιλέξει), εμβαθύνοντας στη θεωρία, διαβάζοντας παραδείγματα, επιλύοντας ασκήσεις. Δεν υπάρχει ύλη, με την έννοια από τη σελίδα Χ, στη σελίδα Υ.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία (2012-13)

5
Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς να μου πει αν αρκούν πραγματικά οι διαφάνειες της κας Διακουλάκη σα διάβασμα ή δίνουν μόνο την πολυπόθητη βάση και τα υπόλοιπα προκύπτουν από τα βιβλία; Ρωτάω γιατί ο Krugman στο βιβλίο του είναι αρκετά αναλυτικός εν αντιθέσει με τις διαφανειές της... Ευχαριστώ προκαταβολικά! :-)

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία (2012-13)

6
Δεν νομίζω ότι είναι σκοπός να ξέρεις τα πράγματα στο βάθος που τα ξέρει ένας οικονομολόγος. Το επίπεδο ανάλυσης που ζητείται είναι αντίστοιχο με το επίπεδο των διαλέξεων (άρα και διαφανειών) και αυτό ισχύει γενικότερα στα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μαθήματα της σχολής. :)

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία (2012-13)

7
1000 ευχαριστώ! Απλα εχω φρικάρει :shock: λίγο γιατι το βιβλίο είναιδυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το περιεχόμενο των διαφανειών και επιπλέον δεν μπορώ να βρω παλιά θέματα για να δω σε τι μήκος κύματος κυμαίνεται η εξέταση σε αυτό το μάθημα! Ευχαριστώ και πάλι!

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία (2012-13)

9
Θεωρητικά ανοιχτά βιβλία-ανοιχτές σημειώσεις εννοούνται τα πάντα εκτός από παλιά θέματα και λύσεις αυτών. Αλλά γενικά οι περισσότεροι τα φέρνουν και αυτά και είναι λίγο προσεκτικοί να μην τους δουν :P..Δεν θα σου κάνει κανείς έλεγχο δηλαδή, απλά αν σε δει κάποιος επιτηρητής μπορεί να σου πει να τα βάλεις μέσα.
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.
cron