Re: Συγκοινωνίες - πρόσβαση στο ΕΜΠ

112
[offtopic]
Ήθελα να ήξερα σε αυτή τη χώρα πότε αυτό που θα μας απασχολεί στην καθημερινότητά μας θα είναι το εξάμηνο και η εξεταστική μας! Διότι εγώ τα τελευταία τρία χρόνια που πατάω σε αυτή τη ριμάδα τη σχολή ένα φυσιολογικό εξάμηνο δεν είδα και ούτε έχω αυταπάτες ότι θα δω! Προφανώς και οι άνθρωποι που ζητούν να μην χάσουν τα χρηματά τους έχουν δίκιο, προφανώς όλοι απλοί άνθρωποι που ταλαιπωρούνται δεν φταίνε σε τίποτα και προφανώς είναι βρωμόσκυλα αυτοί που κυβερνούν...λύση δεν βλέπω όμως προφανώς να ρχεται!!

117
Παιδιά, τελικά ξέρει κανείς σίγουρα αν θα γίνει αύριο η εξέταση Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων για τους επί πτυχίω? Γιατί η γραμματεία δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάποια ενημέρωση.

118
KrisI έγραψε:Παιδιά, τελικά ξέρει κανείς σίγουρα αν θα γίνει αύριο η εξέταση Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων για τους επί πτυχίω? Γιατί η γραμματεία δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάποια ενημέρωση.
Κοίτα να δεις: υπάρχει ψήφισμα από παλιότερη συνέλευση που έλεγε πως αν δεν κινείται τίποτε από ΜΜΜ, αυτομάτως αναβάλλονται οι εξετάσεις εκείνης της ημέρας.

Επειδή όμως πρόκειται για πτυχιακή εξεταστική και δεν ξέρω πώς λειτουργεί το θέμα, και γενικά μην περιμένεις και πολλά από την κωλυσηεργούσα γραμματεία μας....στείλε ΑΜΕΣΑ mail στη Διακουλάκη!!!
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα