Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 31 από MakisH Γιατί όχι; Είναι περίοδος εγγραφών, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούνε. Βέβαια μόνο 11:30-13:30 μάλλον... ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 32 από johnanto Λόγω ημερομηνίας. Περίμενα να πάει 15 του μηνός για να συμπίπτουν αυτά που έλεγαν οι δύο παρατάξεις των οποίων τα άρθρα παρέθεσες. Ακόμα και λάθος να 'ναι όμως υποθέτω ότι θα εγγραφώ, τί στο καλό; I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 33 από MakisH Δεν παίζει να ίσχυε το 15... Πάντως και νωρίτερα να πήγαινες δε νομίζω να σε έδιωχνε κανείς. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 34 από fotinit17 Δεν χρειαζεται να ανησυχεις νομίζω. Και εγώ καμια βδομαδα νωρίτερα απο τις κανονικές εγγραφές πήγα και έκανα την εγγραφή μου και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα θυμάμαι ήταν και αρκετοί άλλοι απο το τότε πρώτο έτος που γραφόντουσαν. Απλώς αν πας μόνος σου θα πας κατευθείαν στη γραμματεία, ενώ αν πας την κανονική σου μέρα θα σας βάλουν σε αίθουσες. Διαλέγεις και παίρνεις... "I went numb when I learned to see..."
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 35 από MakisH Δεν είναι σίγουρο αυτό με τις αίθουσες για φέτος... Κάτι περίεργα έλεγε στο site της ΠΑΣΠ. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 36 από fotinit17 Δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει για να πω και την αλήθεια. Αλλά το καλύτερο θα ήταν πιστεύω πριν κάνετε τον κόπο να έρθετε πολυτεχνειούπολη για την εγγραφή να πάρετε ενα τηλ τη γραμματεια για καλό και για κακό. Ποτέ δεν ξέρεις στο ελληνικό πανεπιστήμιο! "I went numb when I learned to see..."
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 37 από johnanto Λοιπόν, επειδή οι πρωτοετείς πρέπει να βοηθούν ο ένας τον άλλο, κι επειδή σήμερα το πρωί είχα ανεβεί στη σχολή, έχω να πω τα εξής ελπίζω χρήσιμα: - Οι εγγραφές γίνονται κανονικά αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν φοιτητικά πάσο. Το πότε θα είναι διαθέσιμα είναι αδιευκρίνιστο και καλό θα ήταν πριν ανεβείτε να τηλεφωνήσετε στη γραμματεία για να δείτε αν έχει αξία. Α, και οι φωτογραφίες που θέλει η γραμματεία είναι 4. -Κατά τα φαινόμενα δεν υπάρχει ανάγκη εγγραφής στο pc lab, ο υπεύθυνος εκεί μου είπε ότι η εγγραφή θα γίνει αυτόματα, πριν το πρώτο μάθημα της fortran. Θα τους σταλούν οι καταστάσεις από την γραμματεία με το πέρας των εγγραφών και στο πρώτο αυτό μάθημα θα μας δώσουν τον κωδικό μας. -Η εγγραφή στη βιβλιοθήκη απαιτεί μια φωτογραφία και φοιτητικό πάσο για να γίνει, παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να κάνει την αίτηση από τωρα χωρίς πάσο και να την ολοκληρώσει μετά. Προσωπικά δεν το έκανα. -Στο γυμναστήριο χρειάζονται τα γνωστά: πάσο, φωτογραφία και χαρτί από γιατρό ότι δεν θα πάθουμε τίποτα αν αθληθούμε. Ακόμα και αν πρόκειται να παίξετε απλά μπιρίμπα. -Στο κέντρο Η/Υ δεν πήγα ο ίδιος αλλά ένα παιδι μου είπε(αν αυτό αποτελεί πηγή) ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με εκείνη στη βιβλιοθήκη. Ίσως εδώ να είναι απαραίτητο το πάσο. Σημείωση: Η κατάσταση με τα τραπεζάκια μπροστά στη γραμματεία έχει μάλλον βελτιωθεί. Περισσότερα μέλη φοιτητικών παρατάξεων αλλά πιο μετριοπαθής στάση. Για όποιον θέλει να αποφύγει τα πολλά πολλά είναι απλό να πεις: είμαι πρωτοετής αλλά έχω ξαναέρθει κι έχω ενημερωθεί για την παράταξη σας, καθώς κι έχω πάρει τα φυλλάδια σας. Το είπα ευγενικά και η απάντηση ήταν εξίσου ευγενική, ένιωσα χαρά αλήθεια εκείνη τη στιγμή, και δεν μπορώ να πω ότι είμαι στην καλύτερη διάθεση σήμερα.Πάντως όλα στη σχολή ήταν μια χαρά. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years
Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες 38 από kop3110 Μάλλον πρέπει να περιμένουμε μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα για βιβλιοθήκη,pclab,γυμναστήριο άφού δεν υπάρχι πάσο..Άρα υπομονή..Προς το παρών δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο..