Re: Νέο site σχολής

11
Δεν εννοούσα ως προς τον οδηγό σπουδών! αλλά πχ στο προσωπικό (πέρα από τα μέλη ΔΕΠ) δε νομίζω ότι είναι ανανεωμένες οι λίστες...
αντίστοιχα, στην καρτέλα εργαστήρια δεν υπάρχουν links με τα sites(όπου υπάρχουν)..
ίσως έχεις δίκιο.. ίσως αυτά να υπάγονται στον κάθε φορέα ξεχωριστά...
απλά όταν άλλαξε η σελίδα περίμενα ότι ίσως ανανεώνονταν.
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

12
Σαφως τεραστια βελτιωση απο το παλιο! Εχει πολυ μεγαλυτερη πυκνοτητα πληροφοριας και ολα τα χρησιμα ειναι μπροστα-μπροστα!

Αυτο το ασπρουλακι ομως βγαζει ματι...
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

13
Εμένα το άσπρο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "καθαρό". Αντίστοιχα π.χ. με το site του Εϋδοξου ή της ΕΔΕΤ ή του Υπουργείου Παιδείας. Αν έμπαινε χρωματιστό φόντο ίσως να ήταν καλό κάτι με αντίθεση, όπως στο site του πάσο. Μου αρέσει όμως έτσι!

Τα σπάει η κεντρική σελίδα που έχει μαζεμένες τις πληροφορίες!

Κατά τα άλλα θέλει ακόμα δουλειά ως προς το περιεχόμενο και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μείνει έτσι. Σίγουρα πρέπει οι καθηγητές-τομείς να ενημερώσουν τα μαθήματά τους (και να φτιάξουν ιστοσελίδες επιτέλους). Το θέμα είναι ότι αφού στήθηκε μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ νέα πλατφόρμα (τεχνικά), υπάρχει η βάση για να αλλάξουν όλα τα υπόλοιπα. Μιλάμε για μετάβαση από πίνακες σε div και λίγη HTML5, είναι μπροστά...! Οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες θα διορθώσουν τα όποια bugs πιστεύω.

Συγχαρητήρια σε όποιον το επιμελήθηκε, έχει μεράκι! :D

15
Μα γιατί ρε παιδιά, κακό είναι; Ούτε παραπάνω χρήματα θέλει ούτε τίποτα. Κάθε τι που γίνεται για καλό, πόσο μάλλον κάτι πρακτικά ανέξοδο, καλό είναι να γίνεται! λιθαράκι-λιθαράκι και τουλάχιστον να δημιουργείται ένα κλίμα αισιοδοξίας. Να μείνουμε στη μιζέρια; Να έχουμε πχ το ίδιο site για τα επόμενα 10 χρόνια ενώ μπορούμε να έχουμε κάτι πιο λειτουργικό; (που εντάξει, το προηγούμενο σχετικά νέο ήταν κι εκείνο)

Με την ίδια λογικά μας μάρανε πχ και το να έχουμε forum...

17
Δεν είναι κακό, απλά νομίζω πως δίνουν μεγαλύτερη βάση στο περιτύλιγμα και όχι στην ουσία.
Και εμένα προσωπικά από αισθητικής άποψης δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η αλλαγή αυτή. Αλλά οκ ο καθένας έχει τη γνώμη του :)

18
Σύμφωνοι. Αλλά σκέψου ότι άλλος υπάρχει για να ασχολείται με το περιτύλιγμα και άλλος για να ασχολείται με την ουσία και η δουλειά του ενός δεν είναι τόσο εξαρτημένη από τη δουλειά του άλλου. Δηλαδή δεν στέκει πρακτικά να πούμε "φτιάξανε το site ενώ έχουμε τα τάδε 1002 άλλα προβλήματα στη σχολή".

Αισθητικά τι δεν σου αρέσει και τι θα άλλαζες πχ;
(τόσα σχόλια κάνατε για το site της σχολής ρε παιδιά, ρίξτε και κανένα σχόλιο για το forum εδώ :P)

20
Οι μεταφράσεις είναι από παλιά (πολύ παλιά). Πιθανότατα δεν το είχατε παρατηρήσει απλώς. :)
(επιφυλάσσομαι επίσης οι μεταφράσεις να έχουν σχέση με τις μεταφράσεις που δίνει το αντίστοιχο υπουργείο για διάφορα μαθήματά μας. Πχ νομίζω λέει "transportation phenomena" αντί για "tranport phenomena")

edit: από ότι βλέπω το έχει σωστά οπότε δεν ισχύει...