Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 61 από MakisH Παρότι είναι αρκετά στριμωχτά και προσωπικά δεν με βολεύει ιδιαίτερα, νομίζω ότι κι άλλη παράταση θα δημιουργούσε προβλήματα. Ειδικά αυτούς που είναι να φύγουν για Πρακτική έξω τους καίει άσχημα. Οι υπόλοιποι μάλλον θα τη βολέψουν κάπως αυτή τη στιγμή. Υποτίθεται βέβαια ότι έχουμε διαβάσει ήδη για τα μαθήματα που χάθηκαν (πάντα υποτίθεται, όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας δεν λειτουργεί κανείς). Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι τα πράγματα γίνονται κάπως..εχμ..στριμωχτά ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 24 Σεπ 2012, 10:10 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 62 από mike Χτες ακούστηκε κάτι στην σχολή για αλλαγή του προγράμματος αναπλήρωσης. Ξέρει κανείς αν αληθεύει? ΠαράθεσηΤετ 26 Σεπ 2012, 11:26 am
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 63 από fotinit17 Εχουν αλλάξει κάποια μαθήματα στο πρόγραμμα αναπληρώσεων, αλλά κάποια ανακοίνωση επισημη απο τη σχολη δεν εχει βγει προς το παρον. Ενα απο αυτά τα μαθήματα είναι η Οργανική Ι και νομιζω και τα ΦΜΑ. Ας περιμενουμε ομως καποια επισημη ανακοινωση! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 11:19 am
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 64 από dimitra @fotini17:που το άκουσες αυτό για τις αλλαγές???μόνο στην οργανική και τα ΦΜΑ θα έχει αλλαγές το πρόγραμμα??? ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 1:01 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 65 από Σοφια Όλα αυτά γράφονται στο γκρουπάκι στο fb. Κάποια από τα παιδιά που είχαν παέι χτες έξω από το γραφείο του κυρίου Κούκιου είπαν ότι ο Κούκιος συμφώνησε να πάνε κάποια από τα μαθήματα της ξεπέτας εξεταστικής (και δεν ζητώ καθόλου συγνώμη για τον όρο) την άλλη βδομάδα. Το θέμα είναι ότι όλον αυτόν τον καιρό μας έχουνε σπάσει τα νεύρα με το παραμυθάκι θα δώσετε δεν θα δώσετε και λίγο πριν την εξέταση του μαθήματος ανακοινώσεις!Δεν ξέρω τι στο καλό θα γίνει τελικά το μόνο που ξέρω είναι ότι ένας λαμπτήρας μας λείπει μόνο!! ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 1:13 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 66 από fotinit17 Μου είπαν 2 παιδιά οτι το είδαν καπου γραμμένο στο φατσοβιβλίο. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο. Είπαν οτι υπάρχουν αλλαγές στην Οργανική Ι, ΦΜΑ και ίσως την πρώτη θερμοδυναμική. "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 1:15 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 67 από Σοφια Εγώ ήθελα να ξερα θα τους κοπεί το χέρι να βγάλουνε μια ριμάδα ανακοίνωση του τύπου παιδάκια αυτά τα μαθήματα πάνε την άλλη βδομάδα ή γράφετε όπως ήδη είναι το πρόγραμμα και τέλος. Επίσης απορώ αν ο κύριος Κούκιος συμφώνησε γιατί δεν μας ενημερώνουν?? Τελευταία στιγμή θα το πουν?? ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 1:19 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 68 από panos108 Σήμερα το πρωί δεν δόθηκε η θερμοδυναμική ? People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 1:22 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 69 από dimitra κατάλαβα ....να ναι καλά το fb..κάλεσα βέβαια κ στη γραμματεια κ η κυρία που το σήκωσε μου είπε να πάρω σε εναν αλλο αριθμό που δε το σηκώνουν..χαχαχα-τραγικό..ας περιμένουμε λοιπόν.. ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 1:47 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 70 από maria panos108 έγραψε:Σήμερα το πρωί δεν δόθηκε η θερμοδυναμική ? ναι σημερα δοθηκε η θερμοδυναμικη κανονικα!! ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 2:55 pm