Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α.

61
Παρότι είναι αρκετά στριμωχτά και προσωπικά δεν με βολεύει ιδιαίτερα, νομίζω ότι κι άλλη παράταση θα δημιουργούσε προβλήματα.
Ειδικά αυτούς που είναι να φύγουν για Πρακτική έξω τους καίει άσχημα. Οι υπόλοιποι μάλλον θα τη βολέψουν κάπως αυτή τη στιγμή.
Υποτίθεται βέβαια ότι έχουμε διαβάσει ήδη για τα μαθήματα που χάθηκαν (πάντα υποτίθεται, όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας δεν λειτουργεί κανείς). Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι τα πράγματα γίνονται κάπως..εχμ..στριμωχτά :P

63
Εχουν αλλάξει κάποια μαθήματα στο πρόγραμμα αναπληρώσεων, αλλά κάποια ανακοίνωση επισημη απο τη σχολη δεν εχει βγει προς το παρον. Ενα απο αυτά τα μαθήματα είναι η Οργανική Ι και νομιζω και τα ΦΜΑ. Ας περιμενουμε ομως καποια επισημη ανακοινωση!
"I went numb when I learned to see..."

65
Όλα αυτά γράφονται στο γκρουπάκι στο fb. Κάποια από τα παιδιά που είχαν παέι χτες έξω από το γραφείο του κυρίου Κούκιου είπαν ότι ο Κούκιος συμφώνησε να πάνε κάποια από τα μαθήματα της ξεπέτας εξεταστικής (και δεν ζητώ καθόλου συγνώμη για τον όρο) την άλλη βδομάδα. Το θέμα είναι ότι όλον αυτόν τον καιρό μας έχουνε σπάσει τα νεύρα με το παραμυθάκι θα δώσετε δεν θα δώσετε και λίγο πριν την εξέταση του μαθήματος ανακοινώσεις!Δεν ξέρω τι στο καλό θα γίνει τελικά το μόνο που ξέρω είναι ότι ένας λαμπτήρας μας λείπει μόνο!! :rant: :wall: :TD:

66
Μου είπαν 2 παιδιά οτι το είδαν καπου γραμμένο στο φατσοβιβλίο. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο. Είπαν οτι υπάρχουν αλλαγές στην Οργανική Ι, ΦΜΑ και ίσως την πρώτη θερμοδυναμική.
"I went numb when I learned to see..."

67
Εγώ ήθελα να ξερα θα τους κοπεί το χέρι να βγάλουνε μια ριμάδα ανακοίνωση του τύπου παιδάκια αυτά τα μαθήματα πάνε την άλλη βδομάδα ή γράφετε όπως ήδη είναι το πρόγραμμα και τέλος. Επίσης απορώ αν ο κύριος Κούκιος συμφώνησε γιατί δεν μας ενημερώνουν?? Τελευταία στιγμή θα το πουν??