Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 21 από BrAVeSirRObin http://www.chemeng.ntua.gr/main.php?news&news_item=617 Σε συνέχεια και εφαρμογή της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 18/9 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του μαθήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, στις 12.00. Για την νέα ημερομηνία εξέτασης θα ενημερωθείτε προσεχώς. (Η εξέταση του μαθήματος ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΙΙ στις 8.30 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 4:18 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 22 από MakisH Για τη ΣΕΜΦΕ το μόνο που γνωρίζω είναι αυτή η συζήτηση. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 4:22 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 23 από MaHaHoU Λοιπον ήμουνα στην πρυτανεια οταν τα μελη ΔΕΠ ψηφισαν και η αποφαση τους ηταν 48ωρες απεργιακες κινητοποιησεις Τριτη και Τεταρτη (και αν καταλαβα καλά θα κανουν το ιδιο την αλλη εβδομαδα,δλδ παλι Τριτη-Τεταρτη) . Επισης για αυτη την Παρασκευη ειπαν εχουν παμπολυτεχνειακο. Δεν καταλαβα τι ειναι αυτο. Το ΣΕΜΦΕ λεει εχει ΓΣ την Παρασευη....Υποθετικά μιλώντας και πάντοτε ε΄χοντας υποψην την ανακοινωση του προεδρου, οσοι καθηγητες θα απεργησουν θα το ανακοινωσουν στο site της σχολής, διαφορετικα το μαθημα γραφεται κανονικα.Αυτα! この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 4:48 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 24 από helen1991 Την Τετάρτη τι θα γίνει με τα μαθήματα?? ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 4:55 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 25 από fotinit17 helen1991 έγραψε:Την Τετάρτη τι θα γίνει με τα μαθήματα?? Απ'ο,τι κατάλαβα, εξαρτάται απο τον καθηγητή. Περίμενε λοιπόν ανακοίνωση για το μάθημα που θες να δώσεις... ΥΓ: Είμαστε λίγο μπάχαλο ε? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 5:03 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 26 από helen1991 Το λίγο μου άρεσε....... Εγώ για τις Αρχές κυτταρικής βιολογίας και βιοχημείας ενδιαφέρομαι.... ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 5:07 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 27 από fotinit17 helen1991 έγραψε:Το λίγο μου άρεσε....... Εγώ για τις Αρχές κυτταρικής βιολογίας και βιοχημείας ενδιαφέρομαι.... Όταν και αν βγει ανακοίνωση θα αναδημοσιευτεί και εδώ Μέχρι τότε, καλή υπομονή! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 5:09 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 28 από helen1991 Ευχαριστώ ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 5:09 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 29 από chrisa Τελικά απεργία στα ΜΜΜ μεταφέρθηκε την Πέμπτη?! http://athenstransport.com/ ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 5:21 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 30 από fotinit17 chrisa έγραψε:Τελικά απεργία στα ΜΜΜ μεταφέρθηκε την Πέμπτη?! http://athenstransport.com/ Nαι. Το ποστάραμε στο αντίστοιχο τόπικ. "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 17 Σεπ 2012, 5:35 pm