Re: Μαθηματικά IV (2011-12)

41
Και δεν τα κάνεις attach να βολευτούν όλοι να τα έχουν και οι επόμενοι? :T:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

43
Παιδιά επειδή αυτές που έχω σκαναρισμένες είναι μια φίλης μου θέλω να ζητήσω πρώτα την άδεια της για να τις ανεβάσω..θεωρώ ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αλλά το σωστό είναι να την ρωτήσω πρώτα. :)

44
παιδια τα αποτελεσματα των μαθηματικων δεν τα βγαζετε μια φωτογραφια με το κινητο και να τα ανεβασετε εδω για να τα δουν και οι υπολοιποι που ειναι εκτος αθηνων?? :) :)

46
Γεια σας παίδες, μήπως υπάρχουν θέματα του 2011 και του 2012 ??? Αν ναι, μπορεί κάποιος ή να μου τα στείλει ή να τα ανεβάσει ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

47
Αυριο 20.9 με σχετική ανακοίνωση απο την γραμματεία της σχολης μας(15 ωρες πριν την τυπικη ωρα εναρξη του μαθηματος 08.00)μας ενημερωνει οτι:Μετά από αίτημα του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής μας, και με τη σύμφωνη γνώμη των διδασκόντων, η εξέταση του μαθήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ IV που είχε οριστεί για το πρωί της Πέμπτης 20/9, αναβάλλεται για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τη Σχολή.