Re: Μαθηματικά IV (2011-12)

21
AnastasiaN έγραψε:Επίσης όποιος θέλει τυπολόγιο στατιστικής κυκλοφορεί και τυπώνεται από το μαγαζάκι δίπλα στο βιβλιοπωλείο του ΕΜΠ ( :oops: δεν κάνω διαφήμιση). Σε ηλεκτρονική μορφή δε γνωρίζω κάτι. Γιατί εκτός από Πίνακες καλό είναι να έχει μαζί του κανείς όλους τους τύπους για τους ελέγχους υποθέσεων και την εκτιμητική. Συγγνώμη για το double post.

Για δεύτερη φορά στην ίδια σελίδα*, οι πίνακες (ΤΥΠΟΛΟΓΙΟ) που υπάρχουν στο πίσω μέρος του βιβλίου και που χρειάζονται στην εξέταση υπάρχουν ΕΔΩ.

Έχω ένα αντίτυπο, όποιος το ζητήσει πρώτος από εδώ το παίρνει.

*χμ... με αυτό το post πήγαμε σε νέα σελίδα... :P

23
Δε κατάλαβα αυτούς τους πίνακες μπορούμε να τους έχουμε στην εξέταση? Και για να το πάρω απλά πάω στο Γραμμικό(το μαγαζάκι δίπλα απο το βιβλιοπωλείο) και το ζητάω?

24
Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω αυτοί οι πίνακες υπάρχουν και σε ηλεκτρονική μορφή οπότε μπορείς απλά να τους εκτυπώσεις. Αυτούς φυσικά και μπορείς να τους έχει μαζί σου και μάλιστα είναι και αναγκαίοι..Θα σου έλεγα μάλιστα να κάτσεις να τους ψάξεις καλά πριν την εξέταση για το πως διαβάζονται να μην το κάνεις εκείνη την ώρα.. :)

26
Σοφια έγραψε:Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω αυτοί οι πίνακες υπάρχουν και σε ηλεκτρονική μορφή οπότε μπορείς απλά να τους εκτυπώσεις. Αυτούς φυσικά και μπορείς να τους έχει μαζί σου και μάλιστα είναι και αναγκαίοι..Θα σου έλεγα μάλιστα να κάτσεις να τους ψάξεις καλά πριν την εξέταση για το πως διαβάζονται να μην το κάνεις εκείνη την ώρα.. :)
Εκτός από ηλεκτρονική μορφή υπάρχουν φυσικά και στο τέλος του βιβλίου, οπότε μπορείτε να τους βγάλετε και φωτοτυπία αν θέλετε. Απλώς κάποιος τους σκάναρε ώστε να μπορούμε να τους τυπώνουμε κατευθείαν. ;) Επίσης ξαναλέω ότι έχω ένα αντίτυπο για όποιον θέλει, μου είναι άχρηστο πλέον.
EPAN έγραψε:ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ;
Δες μια σελίδα πίσω στο post της AnastasiaN

30
Παιδιά εγώ θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει πάρει σημειώσεις τουλάχιστον για στατιστική και για το μάθημα του κύριου Κολέτσου να πάρει!! Ήταν και οι δυο αρκετά ξεκάθαροι για το τι θέλουν να ξέρουμε.. ;)