Re: Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2011-12)

31
ο βαθμός διατηρείται μέχρι τον Σεπτέμβρη, από εκεί και πέρα πρέπει να ξανακάνεις το εργαστήριο, δεν νομίζω να μετρήσει χωρίς την εξέταση, και αν μετρήσει θα είναι πολύ μικρό το ποσοστό, για την ύλη δεν γνωρίζω καθόλου.
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2011-12)

32
Παιδιά μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος δανείζοντας μου το βιβλίο των τανιστών και των ανισμάτων?Για να διαβάσω φαινόμενα μεταφοράς Ι,και να το χρησιμοποιήσω ως βοήθημα.(Στο έτος μας δεν είχε μοιραστεί αυτό το βιβλίο)Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
C'est en faisant n'importe quoi,
qu'on devient n'importe qui

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2011-12)

37
Για το αυριανό μάθημα όχι δεν μας είπαν τπτ..Χμ για το comsol τώρα δεν θυμάμαι και πολύ καλά γιατί δεν έχω το προγραμματάκι στο pc μου αλλά νομίζω πρέπει να πας στο postprocessing και μετά cross-section plot parameter αν δεν κάνω λάθος..ψάξε λίγο πάντως γενικά στο postprocessing ακόμη από ότι θυμάμαι θα χρειαστείς τον τύπο για την διατμιτική τάση..μας τον είχαν γράψει και στο εργαστήριο τον οποίο όμως θα πρέπει να μεταφράσεις σε "γλώσσα" comsol...και να επιλέξεις και τα τοιχώματα..Στο μάθημα μας είχαν αναφέρει πως θα γράψουμε τον τύπο στο comsol..το είχες παρακολουθήσει?? :)

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2011-12)

38
καταρχην ευχαριστω για την απαντηση, το ειχα παρακολουθησει και ειχα σημειωσει οτι για την ταση ο τυπος ειναι Τrz=-μ ur γλωσσα comsol, αλλα δε θυμαμαι που πρεπει να το βαλω. χιχι! ευχαριστω παντως, ελπιζω να το βρω!

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2011-12)

40
Αν σε πρόλαβα και δεν το έχεις βρει, είναι από to Domain plot parameter-->line extrusion όπου στο expression συμπληρώνεις την έκφραση που λες, σε συμβολισμό του Comsol (και όπως είπε και η Σοφία, επιλέγεις το τοίχωμα) :)
cron