Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!!

21
Εεε εγώ το κέικ μου δεν το πρόσφερα για δώρο στους πρωτοεμφανιζόμενους!! Για τους άλλους το πρόσφερα...(όπου πιθανότατα θα κερδίσω εγώ συνεπώς και θα το φάω εγώ!! :bleh: :bleh: ) Παρακαλώ να γίνει διόρθωση!! :giveup: :roll:

22
Γιατί βρε όχι στους πρωτοεμφανιζόμενους; Ακόμα και αν είναι γυναίκες; :roll: :tomatos:

Διευκρίνισε σε ποιους θα προσφέρεις το δώρο (ξέρεις, "να κατάγονται από το Μέτσοβο, να έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 10k€/χρόνο" κτλ...) και θα το διορθώσω! :)

23
Στο διαγωνισμό αν κατάλαβα καλά (γιατί όπως και να το κάνουμε ένα μυαλό το έχω!!) υπάρχουν δύο κατηγορίες..Οι πρωτοεμφανιζόμενοι (δηλαδή αυτοί που έχουν γραφτεί πρόσφατα ή θα γραφτούν αυτό το μήνα) και αυτοί που έχουν γραφτεί εδώ και καιρό.. Ε το κεικ προτιμώ να είναι στα δώρα της δεύτερης κατηγορίας που είμαι κι εγώ σε αυτή!! Τώρα για καταγωγή, Ε9 και οτιδήποτε άλλο δεν σκοπεύω να θέσω κάποιο όρο...αυτά.. :giveup:

24
Χμ, δεν το είχαμε σκεφτεί ακριβώς έτσι. Πράγματι, υπάρχουν δυο κατηγορίες. Οι "παλιοί" ανταγωνίζονται άγρια για ένα δώρο (για τη θέση του "Βασιλιά" δηλαδή), ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενοι έχουν έναν εξ' αρχής γνωστό στόχο ώστε να μπορέσουν εύκολα να μπουν στο κλίμα.

Κατά τα άλλα δε βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερη συμμετοχή από "πρωτοεμφανιζόμενους" οπότε μάλλον θα πρέπει να το αλλάξουμε λίγο, κληρώνοντας π.χ. τα βραβεία στους παλιότερους με τα περισσότερα posts (όσους δηλαδή χάσουν τον τίτλο του "Βασιλιά"). Για προτείνετε τι να κάνουμε... Προς το παρόν το αποσύρω το κέικ μέχρι να καταλήξουμε!

(και ναι, ένας από τους στόχους του διαγωνισμού είναι, μέσα από ένα "παιχνιδιάρικο" κλίμα, να τραβήξει και το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων στην παρέα!)

ΥΓ: δεν είχα ειρωνική αλλά περισσότερο "πειραχτική" διάθεση. Συγγνώμη αν φάνηκε το αντίθετο!!! :)

25
Όπως και να έχει ο διαγωνισμός θεωρώ ότι είναι πιο πολύ για τη διασκέδαση μας...τα δωράκια είναι απλά οπότε όπως και να μοιραστούν δεν έχει ιδιαίτερη σημασία..Τώρα όσο για την προσέλκυση ατόμων νέων στη σχολή ή και παλιότερων προσωπική μου και ταπεινή μου γνώμη είναι ότι για άλλους λόγους πρέπει να γράφει κάποιος σε αυτό το site πιο σοβαρούς.
Τέλος πάντων το παιχνιδάκι πλάκα έχει όμως συνεπώς δεν θα το κατακρίνω.. :)

26
Μα δεν αλλάζει τους λόγους! Απλώς (σκέφτομαι ότι) δίνει ένα παραπάνω κίνητρο, διαφορετικού είδους, να "ξεκουνηθεί" κάποιος και να μπει τώρα στη διαδικασία του να γράψει μερικά posts, ώστε και να καταλάβει πώς γράφει κανείς και να δει ότι μπορεί να βοηθήσει, βρίσκοντας κάτι να γράψει (πιθανότατα κάποια ανακοίνωση/ερώτηση/βοήθεια για κάποιο μάθημα). Πολλοί διαβάζανε για καιρό το forum αλλά δεν γράφανε είτε επειδή δεν ξέρανε πως, είτε επειδή δεν ξέρανε τι (είτε επειδή δεν θέλανε). Αλλά μόλις κάνανε την αρχή νομίζω τους άρεσε!

διευκρινίζω επίσης ότι όταν λέμε "πρωτοεμφανιζόμενους" δεν εννοούμε νέα μέλη μόνο αλλά και παλιότερα που δεν πολυγράφουν! Θέλω να πιστεύω ότι είναι σαφές αυτό που έχω γράψει στο πρώτο post και το πνεύμα του! :)

ΥΓ: Δες το κάπως σαν τα "τεστάκια" που γράφουμε σε μερικά μαθήματα. Οι λόγοι είναι πιο σοβαροί (το να μάθεις), αλλά σε βάζουν στη διαδικασία να το πάρεις απόφαση να κάτσεις να διαβάσεις, με κίνητρο να πάρεις κανέναν βαθμό!

28
Λοιπόν, η σκέψη είναι να πέσει το όριο για τους "πρωτοεμφανιζόμενους" στα 20 posts (δηλαδή 0.666 post/ημέρα) ή 15 posts μιας που μάλλον τα 30 είναι πολλά για τους περισσότερους, ενώ τα βραβεία που θα περισσέψουν να πάνε στους παλιούς που θα κάνουν τα περισσότερα posts. Τι λέτε εσείς οι παλιοί; :-P