Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 21 από panos108 το ίδιο δεν έπρεπε να γίνει και για τα μαθηματικά 4 ? People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 09 Νοέμ 2011, 10:03 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 22 από MakisH Ναι, και τα Μαθηματικά IV είναι δυο διαφορετικά αντικείμενα σε ένα. Μάλιστα, εδώ είναι ακόμα πιο "άσχετα": Πιθανότητες-Στατιστική και Αριθμητική Ανάλυση. (ομοίως η Φυσικοχημεία ΙΙΙ: Χημική Κινητική και Ηλεκτροχημεία) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 09 Νοέμ 2011, 10:06 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 23 από Σοφια Εγώ έχω μια άλλη απορία..είναι ιδέα μου ή τα μαθηματικά ΙΙΙ και από ότι ακούω και τα μαθημάτικά ΙV είναι πολύ καλύτερα από τα Ι και ΙΙ?? Τουλάχιστον από ότι έχω δει μέχρι τώρα τα μαθηματικά ΙΙΙ μου αρέσουν πολύ περισσότερο... ΠαράθεσηΤετ 09 Νοέμ 2011, 10:25 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 24 από panos108 τα μαθηματικά 1 είχαν και σκεψη ενώ τα 3 ειναι απλα μεθοδολογίες ... People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 10 Νοέμ 2011, 6:14 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 25 από Σοφια Χαχα έτσι εξηγείται λοιπόν. Κοίτα η γραμμική άλγεβρα μου άρεσε η ανάλυση όμως καθόλου.. Δεν μπορούσα καθόλου τον τρόπο που έκανε ο καθηγητής το μάθημα..παρόλο που τον συμπαθώ αρκετά δεν με τραβούσε το μάθημά του. ΠαράθεσηΠέμ 10 Νοέμ 2011, 6:36 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 26 από panos108 αρβανητακης <3 People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 10 Νοέμ 2011, 8:30 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 27 από Σοφια Ναι κι εγώ τον λατρεύω...αν δεν μου έκανε και μάθημα.. ΠαράθεσηΠέμ 10 Νοέμ 2011, 8:59 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 28 από rgbtry92 Αρβανιτάκης απλά ειδικά όταν έλεγε για τα παιχνίδια και τα σεντόνια του.Πάντως πρέπει να παραδεχτώ πως έβαλε σχετικά εύκολα θέματα στο τέλος γεγονός που μου τον κάνει ιδιαίτερα συμπαθή ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΠαρ 11 Νοέμ 2011, 12:24 am
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 29 από Σοφια Εμένα εκείνο το διαισθητικά του με τρέλαινε...αλλά και τα σεντόνια του δεν μπορώ να πώ.. ΠαράθεσηΠαρ 11 Νοέμ 2011, 8:05 pm
Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας 30 από MakisH Σε ποια μαθήματα πιστεύετε ότι έχετε χρειαστεί τα πιο "βαριά" μαθηματικά από το "οπλοστάσιό" σας; Τι αδυναμίες σας εντοπίζετε και πού τις αποδίδετε; Τι και γιατί δεν έγινε σωστά όταν έπρεπε; Θεωρείτε ότι θα έπρεπε τα μαθήματα μαθηματικών να διδάσκονται από μηχανικούς; (απάντηση 5, αιτιολόγηση 15 - σύνολο 20 μονάδες ) Αν ναι, προτείνετε κατανομή ύλης σε μαθήματα και προτείνετε καθηγητές της σχολής μας για κάθε αντικείμενο! (ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί, αλλά θα ήταν ένα ωραίο όνειρο...) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 19 Μαρ 2012, 7:01 pm