Διαγωνισμός θεματικής φωτογραφίας/εικόνας!

1
Μιας και μπήκε ο χειμώνας και μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων, σας προσκαλούμε όλους και αδιακρίτως σε έναν «διαγωνισμό» φωτογραφίας/ζωγραφικής! Συγκεκριμένα θα ανεβάσετε μια χειμωνιάτικη-χριστουγεννιάτικη εικόνα την οποία είτε θα έχετε τραβήξει εσείς είτε θα έχετε φτιάξει με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι υπόλοιποι χρήστες θα ψηφίσουν όποια ή όποιες φωτογραφίες τους αρέσουν (με poll που θα δημιουργηθεί τη Δευτέρα 19/12 και θα διαρκέσει ως τις 26/12) και η νικήτρια εικόνα θα χρησιμοποιηθεί ως header (κεντρική φωτογραφία πάνω-πάνω) της πλατφόρμας του forum!


Οδηγίες
1. Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει μέχρι και με 2 φωτογραφίες (προςδιευκόλυνση προσθέστε και έναν τίτλο σε κάθε εικόνα που ανεβάζετε).
2. Μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας με ένα απλό ποστ εδώ μέχρι και την Κυριακή 18/12 (23.59).
3. Επιθυμητό οι φωτογραφίες να έχουν κάποιο χειμωνιάτικο θέμα ή/και κάτι σχετικό με το αντικείμενό μας (εδώ σας θέλω ξεφτέρια μου!)

Και μερικά ψιλά γράμματα:
4. Αποφύγετε εικόνες υπερβολικά φωτεινές (π.χ. σχεδόν μόνο λευκό) ή σκοτεινές (π.χ. σχεδόν μόνο μαύρο), ώστε να ταιριάζουν τόσο με το φωτεινό όσο και με το σκοτεινό “θέμα” του forum.
5. Το κύριο θέμα της εικόνας πρέπει να βρίσκεται κοντά στο κέντρο, ώστε να εμφανίζεται σωστά τόσο στον υπολογιστή, όσο και σε κινητά. Ενδεικτικά, ο λόγος μήκους προς ύψος του αποτελέσματος μπορεί να μεταβάλλεται από 1.6:1 (κινητά) μέχρι 11.4:1 (υπολογιστές) ή περισσότερο.
6. Η οριζόντια ανάλυση της εικόνας πρέπει να είναι τουλάχιστον 1920px και η κατακόρυφη τουλάχιστον 320px. Σε περίπτωση αμφιβολίας, υψηλότερη ανάλυση και ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη.
7. Η εικόνα που τελικώς θα χρησιμοποιηθεί μπορεί να χρειαστεί να υποστεί ελαφρά επεξεργασία από εμάς ως προς τις διαστάσεις, τη φωτεινότητα, τη συμπίεση του αρχείου ή άλλες ιδιότητες.

Εύκολο δεν είναι; Για να δούμε!

Παραθέτω ένα δικό μου δείγμα (μεταξύ μας, σίγουρα μπορείτε καλύτερα!)
318.JPG
Καλή επιτυχία! ;)
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.