Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 291 από isministar Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΠέμ 16 Ιουν 2011, 2:49 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 292 από BrAVeSirRObin Spoiler: showΒαρέθηκα τη μίζερή μου φύση κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει αναμφιβόλως δε με χωράει ο τόπος ρε παιδιά. Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, τα δάκρυα να κάνω μπιχλιμπίδια, τα λόγια, μοναχά, μας απομείναν κι οι θεωρίες στην πράξη μας χαλάνε οι θεσμοί. Βαρέθηκα να λέω πως θα αλλάξει το σύστημα μας έχει επιτάξει απόκληρα απομείναμε πουλάκια κυνηγημένα με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά Απόκληρα απομείναμε πουλάκια με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά Βαρέθηκα κι αυτό το μονοπάτι ακόμα και σαν βρω κάνα κομμάτι πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις εξήγησέ μου άμα σου περιφράξαν την καρδιά. Για πες μου, πώς μπορείς και μαστουριάζεις άμα σου περιφράξαν την καρδιά. Συνέχεια μου έρχεσαι από πίσω δεν έχω πια το σάλιο να σε φτύσω πώς γίνεται στον ένα παλαβιάρη εξήγησέ μου κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν. Πώς γίνεται στον κάθε παλαβιάρη κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν. Κάνεις για λίγο το λάθος να ανοίξεις την τηλεόραση... ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠαρ 17 Ιουν 2011, 9:21 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 293 από keiner "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 12:12 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 294 από isministar Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 2:38 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 295 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 2:02 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 297 από BrAVeSirRObin Spoiler: showΖω σε μια χώρα που τη λένε Ελλάδα Εθνικό μας φαγητό έιναι η φασολάδα Μας αρέσει η λιακάδα, το ραχάτι, η τεμπελιά Στον ελεύθερό μας χρόνο κάνουμε καμμιά δουλειά Να βγαίνει κανα φράγκο ώστε την Κυριακή Να πάω με τη γυναίκα για μπανάκι ή για σκι Στη κίνηση μουτζώνω, φωνάζω και βρίζω Στις λακούβες του δρόμου θάβω αυτούς που ψηφίζω Τέλος η Ολυμπιάδα, τώρα τσιν-τσαν-τσον η δάδα Μα μη βαρυγκομάς, τα έργα μείνανε σε μας Κτήρια και γήπεδα πεταμένα στη γωνιά Θα γίνουν σκουπιδότοποι, πάρκινγκ και τα λοιπά Ν'ανασάνουν και στα Λιόσα με τη χωματερή Το γήπεδο του baseball είναι λύση τρομερή Μια χαρά και το ευρώ, τι να είχαμε Δουβλόνια; Επειδή στο σούπερ μάρκετ ακρίβιναν τα ψώνια; Βενζίνη και πετρέλαιο στο ύψος του Τσουμπάκα Πάρε ένα ποδήλατο, φόρα μια καζάκα! Ρε η Ελλάδα στας Ευρώπας, δεν είμαστε πια φλέμμα Έμεινε ίδιο το μηνιάτικο; Ε, αυτό είναι άλλο θέμα... Και ψηλό μισθό που έχουν Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι Τα χώνουν το Σαββάτο σε λουλούδια και φιάλη; Άρα είμαστε καλύτεροι, χτίσαμε Παρθενώνες Ας αράξουμε λοιπόν για άλλους δυο αιώνες Της Ελλάδος τα παιδιά τρώνε λούκια και παλούκια Της Ελλάδος τα παιδιά φραπέ, τριήμερο, μπουζούκια Της Ελλάδος τα παιδιά κομπίνα, μίζα και λαδιά Της Ελλάδος τα παιδιά έξω φτώχεια, έξω καρδιά Οι μέσος νεολάιοι είμεθα τρεντιλίκι Ομάδα κουρελάρα, μπάλα και ξυλίκι Δε διαβάζουνε οι νέοι; Πού ζεις ρε Καραμήτρο; Διαβάζουν Down Town, Free το Nitro Η φαμίλια μου δεν έχει ούτε τα προς το ζείν Εγω όμως διαβάζω lifestyle magazine Γιατί με νοιάζει πού ψωνίζει η Marie Sandal Και ας γινώ σαν αργοναύτης μόνο μ'ένα σανδάλ Πού να τρέχω τώρα με τους φίλους για καφέ Κάνω chat και βρίσκω φίλους σε internet cafe Είναι ώρα για clubbing μου λέει το Festina Να χορέψω Μπεγκιονσέ και μετά Μπέγκη Τζήνα Έχω αγώνα αύριο, δυστήχημα ή ευτύχημα Που ελπίδες για το μέλλον στηρίζω στο Στοίχημα Σπουδές και μετά να σφουγγίζω καμπινέ Και να κάνω το πτυχίο Kleenex καπιτονέ Μεροδούλι, μεροφάι και μια ζωη στο κλάσιμο Θα μπω σ'ενα reality να γίνω και διάσημο Φίρμα χωρίς λόγο, φίλε τι άλλο θέλεις Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου ο τεμπέλης Της Ελλάδος τα παιδιά τρώνε λούκια και παλούκια Της Ελλάδος τα παιδιά φραπέ, τριήμερο, μπουζούκια Της Ελλάδος τα παιδιά κομπίνα, μίζα και λαδιά Της Ελλάδος τα παιδιά έξω φτώχεια, έξω καρδιά Το λύκειο τελειώνω που δε το γουστάρω Θα δώσω εξετάσεις που δε θα γουστάρω Θα μπω σε σχολή που δε θα γουστάρω Θα βρω και μια δουλειά που δε θα γουστάρω Θα ΄χω αυθαίρετο σπίτι και αυθαίρετο θέρετρο Θα 'χω αυθαίρετο τάφο για να βάλω το φέρετρο Να βρω και μια γυναίκα να κάμω φαμελιά Τα χρέη να περάσω στα δικά μου παιδιά Άντε πριν πεθάνω να δω κι ένα εγγόνι Σ'αυτόν εδω τον τόπο κι αυτό να μεγαλώνει Της Ελλάδος τα παιδιά τρώνε λούκια και παλούκια Της Ελλάδος τα παιδιά φραπέ, τριήμερο, μπουζούκια Της Ελλάδος τα παιδιά κομπίνα, μίζα και λαδιά Της Ελλάδος τα παιδιά έξω φτώχεια, έξω καρδιά ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΔευ 20 Ιουν 2011, 1:01 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 298 από keiner "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤρί 21 Ιουν 2011, 12:58 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 299 από BrAVeSirRObin ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 21 Ιουν 2011, 1:31 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 300 από isministar Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΤρί 21 Ιουν 2011, 2:43 pm