Ερώτηση για τα εργαστήρια 7ου Εξαμήνου

1
Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος που έχει τελειώσει το 7ο εξάμηνο να μου πει πόσες ώρες εργαστηρίων περιλαμβάνει; Δηλαδή ποια μαθήματα έχουν εργαστήρια, ποια από τα εργαστήρια αυτά είναι κάθε βδομάδα και ποια π.χ. μια φορά στις τρεις εβδομάδες, και πόση διάρκεια έχει το καθένα από τα παραπάνω; Ευχαριστώ!

Edit: Με πρόβλεψη ότι θα ακολουθηθεί η κατεύθυνση των Υλικών.
Kuchiki Byakuya

Re: Ερώτηση για τα εργαστήρια 7ου Εξαμήνου

2
Καλησπέρα! Το 7ο εξάμηνο έχει ΜΧΔ ΙΙ όπως γίνονται και στο 6ο εξάμηνο, μια φορά στις 3 βδομάδες, καύσιμα 3 εργαστηριακές ασκήσεις συνολικά (εξαρτάται βέβαια και από την έκβαση του εξαμήνου) και αν ακολουθήσεις υλικά γίνονται 5 εργαστήρια. Επίσης κάθε βδομάδα έχει εργαστήρια υλικών κορμού, αλλά είναι ότι πιο ανώδυνο υπάρχει στη σχολή από άποψη ενασχόλησης με εργασίες, διάβασμα κλπ. Τέλος αν επιλέξεις νανουλικά ως μάθημα επιλογής έχει κι αυτό εργαστήρια στη σχολή και 1 στον Δημόκριτο.

Re: Ερώτηση για τα εργαστήρια 7ου Εξαμήνου

3
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Μάλιστα απάντησες σε περισσότερα κι από όσα ρώτησα γιατί όντως σκέφτομαι να επιλέξω νανοϋλικά. Ήθελα να δω πόσο επιβαρυντικά είναι τα εργαστήρια για το πρόγραμμα μου για να δω αν μπορώ να αναλάβω κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις και τώρα περίπου κατάλαβα πως έχει το πράγμα. :)
Kuchiki Byakuya

Re: Ερώτηση για τα εργαστήρια 7ου Εξαμήνου

4
Επίσης:
1. το εργαστήριο υλικών είναι μια ώρα από τι δύο που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Βασικά είναι δυο βάρδιες την ίδια μέρα. Κάνουν οι μισές ομάδες την πρώτη ώρα και οι άλλες μισές τη δεύτερη.
2. μπορεί το εργαστήριο της ΜΧΔ ΙΙ να είναι μια φορά τις τρεις εβδομάδες, όμως συνήθως γίνεται "φροντιστήριο" με επίλυση ασκήσεων τις Τετάρτες, κάπου μέσα στο πρώτο τρίωρο που αντιστοιχεί στο εργαστήριο. Προαιρετικό φυσικά. Μην υπολογίζεις "κενό" λοιπόν, αν σκοπεύεις να παρακολουθείς και τις ασκήσεις (προτείνεται).