[1ο] Εισαγωγή στην Οικονομία (2010-11)

1
Θέματα Σεπτεμβρίου 2006 με τις λύσεις τους.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 17 Μαρ 2013, 9:00 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Λόγος: Τα θέματα ήταν Σεπτεμβρίου και όχι Ιουνίου (είναι 1ου εξαμήνου μάθημα) - Πρόσθεσα περιγραφή στο αρχείο και το ξανανέβασα με σωστό τίτλο - Αλλαγή τίτλου (28/12/2010)

Re: Θέματα εξετάσεων στην "Εισαγωγή στην Οικονομία"

3
Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά "άγνωστε" (μου θυμίζει το "ο κανένας" του Οδυσσέα :P ). Διόρθωσα λίγο τα attachments γιατί κάτι πήγαινε στραβά με το encoding στους τίτλους και έβγαιναν "αλαμπουρνέζικα". Επίσης πρόσθεσα περιγραφή στα attachments και διόρθωσα το πρώτο post ως προς το "Ιούνης" και το δεύτερο ως προς το "ομάδα Α".

Επίσης στο τρίτο post έχεις τα ίδια με το πρώτο (αφού δεν ήταν του Ιούνη τελικά. Πρόσεξε οτι το μάθημα είναι χειμερινού εξαμήνου). Εάν δεν έχεις πρόβλημα θα το σβήσω για να μην προκαλεί μπέρδεμα. :) (Το post μεταφέρθηκε στον "μπλε κάδο" :) )

Ελπίζω να μην σου έκανα την καρδιά περιβόλι, η προσπάθεια μετράει. Είμαι σίγουρος οτι την επόμενη φορά θα τα πας πολύ καλύτερα. :)

Re: Θέματα εξετάσεων στην "Εισαγωγή στην Οικονομία"

4
Επισυνάπτω λυμένα τα θέματα του Φεβρουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2010. Υπενθυμίζω ότι δεν μπορείτε να έχετε μαζί σας τις λύσεις την ώρα της εξέτασης. :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία

5
Ξέρει κανείς αν θα δώσουμε το μάθημα τον φεβρουάριο ή θα το δώσουμε στο επόμενο εξάμηνο,γιατί έχουμε χάσει πολλά μαθήματα..??

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία

6
Οπως μας ειπε η κυρια Διακουλακη κατα την διαρκεια του μαθηματος λογω οτι εχουν χαθει πολλα μαθηματα το μαθημα δεν θα εξεταστει τον Φεβρουαριο.Τα μαθηματα θα συνεχιστουν και στο δευτερο εξαμηνο σε μερα και ωρα που θα συμφωνησουμε μαζι της και θα δωθει τον Ιουνιο η τον Σεπτεμβριο η θα υπαρχει δυνατοτητα να εξεταστει και τις δυο φορες.

Re: Εισαγωγή στην Οικονομία (2010-11)

7
δηλαδή το μάθημα της οικονομίας δεν θα το εξεταστούν ούτε τα παιδιά που το χρωστάνε απο προηγούμενα εξάμηνα? Γιατί στο πρόγραμμα της εξεταστικής υπάρχει κανονικά την Τετάρτη 9/2...

Προσοχή στα greeklish παρακαλώ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotinit17 την Δευ 31 Ιαν 2011, 9:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή απο greeklish