Ρητορικός σύλλογος ΕΜΠ "Λόγοι"

1
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 21/1/2011 στις 15.35 μ.μ ο Ρητορικός Όμιλος της ΣΗΜΜΥ θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση του στο Αμφιθέατρο 2 στα Νέα Κτήρια Ηλεκτρολόγων. Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερεςς πληροφορίες και επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τη δράση του, μπορείτε να γραφτείτε στη mailing list του ομιλου, στέλνοντας e-mail στο ritorikos.emp@hotmail.com ή να γραφτείτε στο αντίστοιχο group στο Facebook.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Δευ 18 Μαρ 2013, 9:54 am, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Λόγος: αλλαγή τίτλου, αφού άλλαξε όνομα ο σύλλογος

Re: Συνάντηση ρητορικού ομίλου ΣΗΜΜΥ

2
Για να γίνει πιο σαφές τι είναι το debate και πώς διεξάγεται δημιουργήσαμε ενα videο , στο οποίο παρουσίαζονται οι κανόνες και ο τρόπος διεξαγωγής ενός αγώνα ρητορικής, ενώ στην συνέχεια παρατίθεται και ένας αγώνας επίδειξης με θέμα : ''Το εκπαιδευτικό λογισμικό πρέπει να είναι ελεύθερο '' .

Re: Συνάντηση ρητορικού ομίλου ΣΗΜΜΥ

3
Καλησπερα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι την Παρασκευή 28/1/20011 θα πραγματοποιηθει η 2η Συναντηση του Ρητορικου Ομιλου στις 3.30 στο Αμφιθέατρο 2 των Νέων Κτηριών Ηλεκτρολόγων με ένα άκρως επίκαιρο θέμα .

Re: Ρητορικός όμιλος ΣΗΜΜΥ

4
Κάθε Δευτέρα στις 17.15 μ.μ στο αμφιθέατρο 3 των Νέων Κτηρίων της ΣΗΜΜΥ ο νεοσύστατος Ρητορικός Όμιλος της ΣΗΜΜΥ πραγματοποιεί τις συναντήσεις του στο Αμφιθέατρο 3 στα Νέα Κτήρια Ηλεκτρολόγων. Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες και επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τη δράση του, μπορείτε να γραφτείτε στη mailing list του ομίλου, στέλνοντας e-mail στο ritorikos.emp AT gmail DOT com ή να γραφτείτε στο αντίστοιχο group στο Facebook. Για να γίνει πιο σαφές τι είναι το debate και πώς διεξάγεται δημιουργήσαμε ενα videο , στο οποίο παρουσιάζονται οι κανόνες και ο τρόπος διεξαγωγής ενός αγώνα ρητορικής, ενώ στην συνέχεια παρατίθεται και ένας αγώνας επίδειξης με θέμα : "Το εκπαιδευτικό λογισμικό πρέπει να είναι ελεύθερο"
Πηγή

Διαβάστε τα αντίστοιχα topics στα: MQN , shmmy , semfe

Re: Ρητορικός όμιλος ΣΗΜΜΥ

5
Το DEBATE CLUB της ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ , συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις δραστηριότητες του!!! Η πρώτη συνάντηση για φέτος θα γίνει την Τέταρτη 23/11 στις 4.05 μ.μ στο αμφιθέατρο 2 στα Νεά Κτήρια Ηλεκτρολόγων . Έπειτα θα ακολουθήσει αγώνας επίδειξης στην ΑΣΟΕΕ στις 7.00 μ.μ , σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα. Οπότε , όσοι θέλετε και άλλη δόση debate, μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ritorikos.emp@gmail.com.Σας παραθέτω και ένα video που είχαμε φτιάξει πέρσι , σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής ενός αγώνα debate : https://pithos.grnet.gr/pithos/rest/212 ... 0-2010.mp4

Re: Ρητορικός όμιλος ΣΗΜΜΥ

6
"O ρητορικός σύλλογος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. γύρισε σελίδα παραδίδοντας τη σκυτάλη στον νεοσυσταθέντα διαπανεπιστημιακό ρητορικό σύλλογο "Λόγοι"! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στις συναντήσεις του συλλόγου μας που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 18.30 στην Πολυτεχνειούπολη, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, αίθουσα 13!
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail του συλλόγου (logoi2012@hotmail.com)"
Πηγή

Re: Ρητορικός σύλλογος ΕΜΠ "Λόγοι"

7
«Ο Σύλλογος Διττών Λόγων "ΛΟΓΟΙ" σας προσκαλεί στο μονοήμερο τουρνουά debate που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9/6/2012, στην Πολυτεχνειούπολη, στα νέα κτήρια της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (αίθουσα 13).

Σκοπός του τουρνουά δεν είναι η ανάδειξη νικητών αλλά πρώτιστα η παροχή στους σταθερούς "φίλους" του Συλλόγου μας (δηλαδή σε όσους έχουν παρευρεθεί τουλάχιστον μια φορά στις τακτικές προπονήσεις μας) της δυνατότητας να εξασκηθούν ακόμη καλύτερα και να εξοικειωθούν περισσότερο με την διαδικασία και την ιδέα του debate! Οι αγώνες είναι φυσικά ανοιχτοί στο κοινό για όποιον ενδιαφέρεται και επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, το Σάββατο, να δοκιμάσετε τους εαυτούς σας σε 2 προκριματικούς αγώνες και 1 τελικό γύρο. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε ατομικά είτε με ένα ακόμα άτομο (ως ομάδα). Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μας mail στο logoi2012@hotmail.com με τα ονόματα των ομιλητών και το όνομα της ομάδας σας ή απλά με το όνομα σας (για ατομικές συμμετοχές).

Ώρα προσέλευσης: 09.30 πμ
Ώρα έναρξης: 10.15 πμ
Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά. Σε γενικές γραμμές, υπολογίζουμε ότι οι 2 προκριματικοί αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα και έπειτα...ο τελικός!

Μην ξεχνάτε ότι το τουρνουά μας δεν έχει σε καμία περίπτωση ανταγωνιστικό χαρακτήρα ,απεναντίας πιστεύουμε ότι είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να αντιπαραθέσουμε τις απόψεις μας αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα ενισχύοντας παράλληλα όλοι μαζί την προσπάθεια του Συλλόγου μας στα πρώτα του αυτά βήματα. Σας περιμένουμε!»
Πηγή