[4ο] Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2016-17)

1
Καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τα αρχεία και την εκφώνηση της 2ης σειράς ασκήσεων που δόθηκαν στο pc lab ή έστω να μου τα στείλει με email(gedi1991@hotmail.com) . Ευχαριστώ πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος i griega την Παρ 07 Απρ 2017, 7:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση τίτλου

Re: [4ο] Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2016-17)

6
Προσωπικά πήρα και τα δύο βιβλία το ένα από τον ευδόξο και το άλλο με πόντους ανταλλαγής.
Οπότε γενικά ο Τάσσιος ακολουθεί επακριβώς την σειρά που διδάσκετε το μάθημα, επιπλέον χρειάζεται για την επεξήγηση των υπολογιστικών εργασιών που βάζουν. Ωστόσο δεν θα το έλεγα τόσο ευκολοδιάβαστο και καλογραμμένο, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο του Παπαϊωάννου, τον βρήκα ποιο κατανοήτο, αν και η σειρά δεν είναι ακριβώς όπως το μάθημα και έχει λίγο ψάξιμο.
Ελπιζω να βοήθησα :)

Re: [4ο] Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2016-17)

7
ioannapad έγραψε:Καλησπέρα,
Ο τασσιος η ο παπαιωαννου ειναι πιο βοηθητικο βιβλιο για το μαθημα;
Κατ' εμέ, ο Παπαιωάννου καλύπτει επαρκώς την ύλη του μαθήματος και είναι γραμμένος με τον ίδιο απλό και κατανοητό τρόπο με τα υπόλοιπα βιβλία του.
Ο Τασσιός πολυδιαφημισμένος από τους καθηγητές μας αλλά ουσιαστικά μπορεί να βοηθήσει μόνο στα πρώτα θεωρητικά για τις καταστατικές.
Άποψη μου είναι οτι με παπαιωάννου και σημειώσεις είσαι καλυμμενη! :)

Re: [4ο] Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2016-17)

8
Υπ' όψιν επίσης ότι του Τασσιού είναι πιο "διαφημισμένο" επειδή παλιότερα ήταν η μόνη διαθέσιμη επιλογή για το μάθημα. Ο 3ος τόμος του Παπαϊωάννου είναι αρκετά πρόσφατος (στον Εύδοξο τον έχει από πέρσι).

Re: [4ο] Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2016-17)

9
MakisH έγραψε:Υπ' όψιν επίσης ότι του Τασσιού είναι πιο "διαφημισμένο" επειδή παλιότερα ήταν η μόνη διαθέσιμη επιλογή για το μάθημα. Ο 3ος τόμος του Παπαϊωάννου είναι αρκετά πρόσφατος (στον Εύδοξο τον έχει από πέρσι).
Επειδή πέρσυ εκδόθηκε αν δεν κάνω λάθος.
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: [4ο] Θερμοδυναμική Χημικής Μηχανικής (2016-17)

10
Στην άσκηση 1 στο περσινο παπερ του ιουνίου όταν λέει λαμβάνεται στο πυθμένα προιόν 90% καθαρότητας ως προς το πιο πτητικό θα πώ ότι επειδή η τάση ατμών του Β ειναι μικρότερη απο του Α χΑ=0.1 και χΒ=0.9??