[6ο] Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς

1
Σήμερα στο μάθημα συζητήθηκε το θέμα των εργασιών και την επόμενη Παρασκευή θα συμπληρωθούν οι ομάδες, οπότε όποιος έχει πάρει το μάθημα και θέλει να κάνει εργασία καλό θα ήταν να έρθει την επόμενη Παρασκευή για να δηλώσει το όνομά του! :)

Re: [6ο] Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς

2
Διοργανώνεται από το μάθημα επίσκεψη στην Χαλκόρ Α.Ε. που βρίσκεται στα Οινόφυτα την Πέμπτη 30/05. Συνήθως οι επισκέψεις αυτές κρατούν 3-4 ώρες και έχουν ως αντικείμενο την μελέτη τόσο της επιχείρησης και του κλάδου στον οποίο ανήκει από οικονομική άποψη όσο και την περιήγηση στις εγκαταστάσεις αυτής για να μπορέσουμε να δούμε τις διεργασίες που χρησιμοποιεί στην παραγωγή της. Όσοι επιθυμούν να έρθουν ακόμη κι αν δεν έχουν πάρει το μάθημα είναι ευπρόσδεκτοι και θα παρακαλούσα να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι την Πέμπτη. Ευχαριστώ. :)

Re: [6ο] Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς

4
Κοίτα αυτό εξαρτάται κι από την κάθε επιχείρηση! Όταν είχαμε πάει στην s&b μπορώ να πω ότι έγινε πολύ καλή! Μας πήγαν παντού και εγώ είχα ενθουσιαστεί ακόμη και με το κτήριο τους γιατί ήταν όλο από γυαλί και είχε τρομερό φυσικό φώς. Στα ελπε μας πήγαν να δούμε εγκαταστάσεις με λεωφορείο οπότε δεν με ενθουσίασε καθόλου. Πάντως σίγουρα εμείς ζητάμε από τις επιχειρήσεις την καλύετρη δυνατή ξενάγηση που να αρμόζει και σε φοιτητές χημικούς μηχανικούς! :)

Re: [6ο] Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς

5
Λόγω μη ικανοποιητικού αριθμού συμμετεχόντων η εκδρομή του μαθήματος δεν θα πραγματοποιηθεί. Βασικός λόγος για την απόφαση πολλών να μην λάβουν μέρος ήταν η επερχόμενη εξεταστική καθώς και ο φόρτος εργασίας που ήδη υφίστανται. Ο κύριος Καλογήρου και οι συνεργάτες του μαθήματος ευχαριστούν όσους προθυμοποιήθηκαν να συμμετέχουν και απολογούνται για το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη και κατανοούν όσους δεν μπόρεσαν τελικά να συμμετέχουν. Τέλος ελπίζουμε ότι μελλοντικά θα δοθεί η ευκαιρία για την πραγματοποίηση κάποιας αντίστοιχης επίσκεψης. Σας ευχαριστώ.

Re: [6ο] Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς

6
Να ενημερώσω ακόμη ότι για το μάθημα επιλογής του έκτου εξαμήνου ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς θα γίνει παρουσίαση των εργασιών την επόμενη Παρασκευή 07/06. Το τελικό κείμενο μπορεί να παραδοθεί έως και την ημέρα της εξέτασης.

Re: [6ο] Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς

7
Θέματα εξετάσεων 2011-12 (κανονική).zip
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''