Εκδρομή 3ου έτους (2010-11)

1
Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς ισχύει για την εκδρομή του 3ου έτους; Το συζητούσαμε σήμερα στο διάλειμμα και το μόνο συγκεκριμένο που ακούστηκε είναι ότι το 3ο έτος σε εμάς πάει κάθε χρόνο Θεσσαλονίκη. Απογοητεύτηκα κάπως, καθώς ξέρω ότι οι Πολιτικοί μηχανικοί στο 3ο έτος γυρνάνε κάθε χρόνο την Ευρώπη για 12 μέρες και βλέπουν μεγάλα τεχνικά έργα κτλ. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς μια αντίστοιχη εκδρομή; Ως σχολή πάντα και με συγκεκριμένο σκοπό. Όχι ψυχαγωγική εκδρομή, αλλά εκπαιδευτική. Να δούμε καμιά βιομηχανία, κανένα πανεπιστήμιο κτλ κτλ.

Για ρίξτε τις ιδέες σας εδώ και πείτε ό,τι ξέρετε επί του θέματος... :)

Re: Εκδρομή 3ου έτους

6
Οι Πολιτικοί Μηχανικοί και οι φοιτητές της ΣΕΜΦΕ (όλοι 3ο έτος) συζητάνε για την εκδρομή τους και έχουν κινήσει ήδη διαδικασίες.

Επίσης στη σχολή μας έχω δει ανακοινώσεις για εκδρομές 2ου και 4ου έτους, ενώ πήγε ήδη το φθινόπωρο το 1ο έτος.

Εμείς τι θα κάνουμε;

Re: Εκδρομή 3ου έτους

7
Συγγνώμη???? Πότε μπήκε στο χορό και το 4ο έτος????

I'm going to get crazy!!!!!!!

όχι να παραπονεθώ, αλλά εμείς πήγαμε μόνο την "κλασσική" εκδρομή 3ου έτους!
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: Εκδρομή 3ου έτους

8
Εμείς δεν έχουμε πάει καμία ποτέ... :weep:

Ας πάμε τουλάχιστον μια, αλλά να είναι καλή και να αξίζει τον κόπο!
Στη Θεσσαλονίκη πάντως πάμε και μόνοι μας και σε πολλές άλλες βιομηχανίες/βιοτεχνίες στην Ελλάδα. Και με το σχολείο μας πήγαιναν... Το ωραίο θα ήταν να πάμε να πάρουμε μια γεύση από τον διαφορετικό τρόπο σκέψης και οργάνωσης που επικρατεί σε άλλες χώρες, να δούμε το κλίμα που επικρατεί σε άλλα πανεπιστήμια (μπας και εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω το δικό μας ή βρούμε ιδέες για να το κάνουμε καλύτερο) κτλ κτλ

Εσείς madadayo πού είχατε πάει; Πώς ήταν; Πώς το οργανώσατε;

Re: Εκδρομή 3ου έτους

9
Εμείς "κλασσικά" Θεσσαλονίκη. Στη διαδρομή περάσαμε από τη γαλακτοβιομηχανία "ΟΛΥΜΠΟΣ" στη Λάρισσα και την επόμενη ημέρα οι μισοί επισκέφτηκαν τα διυλιστήρια και οι άλλοι μισοί το βιολογικό καθαρισμό. Και το μεσημέρι της δεύτερης από τις 4 ημέρες (που κάλυπτε εξ' ολοκλήρου το ΕΜΠ) τέλειωσε και το εκπαιδευτικό μέρος της εκδρομής.
Για να μην τα πολυλέω.. η παρουσίαση στον ΟΛΥΜΠΟ ήταν άκρως απογοητευτική (στα επίπεδα παιδιών του δημοτικού) και τα διυλιστήρια παρουσίαζαν παρόμοια εικόνα (ίσως επίπεδο γυμνασίου - λυκείου)

όσον αφορά στην οργάνωση: Κέκος - Πολυμένης και ομάδα φοιτητών

προσωπικά -όπως και αρκετοί άλλοι- θα προτιμούσα την εκδρομή στο εξωτερικό. όπως και να έχει κάτι περισσότερο βλέπεις. Δυστυχώς, αυτό ήταν προνόμιο μόνο του 5ου έτους στη σχολή μας... [κάτι που φέτος πολύ αμφιβάλλω αν θα ισχύσει τελικά]

ελπίζω να βοηθάω... πάντως δε νομίζω οι καθηγητές να είναι πρόθυμοι να δεχτούν αλλαγές στην "παράδοση"
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One