Σελίδα 1 από 1

Πρόγραμμα εξετάσεων περιόδου Μαρτίου - Απριλίου 2014

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 20 Φεβ 2014, 10:18 am
από madadayo
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της (διπλής) εξεταστικής για τα εξάμηνα 1-8.
Η εξεταστική περιλαμβάνει και Σαββατοκύριακα και έχει διάρκεια από 10/3 έως 12/4.
Το πρόγραμμα
exams_program_March_2014.pdf
πρόγραμμα εξετάσεων Μάρτιος 2014
(91.38 KiB) Μεταφορτώθηκε 506 φορές
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των εξετάσεων του 9ου εξαμήνου έχει ήδη ανακοινωθεί με εξετάσεις την περίοδο 24/2 με 13/3.

Re: Πρόγραμμα εξετάσεων περιόδου Μαρτίου - Απριλίου 2014

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 20 Φεβ 2014, 10:51 pm
από Nickk
Από σήμερα ξεκινά και η δήλωση των μαθημάτων των εαρινών εξαμήνων στα οποία θέλουμε να εξεταστούμε σύμμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής:
Στα πλαίσια της διπλής εξεταστικής της περιόδου Μαρτίου για το ακαδ. έτος 2013-2014, καλούνται οι φοιτητές όλων των εξαμήνων (εξαιρούνται οι πρωτοετείς που εισήχθησαν στη Σχολή κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος) να δηλώσουν τα μαθήματα των Εαρινών Εξαμήνων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

Η δήλωση των μαθημάτων θα γίνει ηλεκτρονικά. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό από Πέμπτη 20/2/2014 έως και Κυριακή 2/3/2014.

Τον σχετικό σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε στην κεντρική ιστοσελίδα της Σχολής: Εγγραφές Μαθημάτων

Οι παραπάνω ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά και καμία παράταση δε θα δοθεί.

Από τη Γραμματεία

Σημ.: Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται αποκλειστικά για μηχανογραφικούς λόγους που αφορούν την εν λόγω εξεταστική και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αποτελεί εγγραφή-δήλωση μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2013-2014.

Εξετάσεις για βελτίωση βαθμολογίας (περίοδος Μαρτίου 2014)

Δημοσιεύτηκε: Τετ 26 Φεβ 2014, 10:24 am
από KiritoShu
Όσοι φοιτητές* προτίθενται να εξεταστούν για βελτίωση του βαθμού τους, στην εξεταστική του Μαρτίου του 2014, θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στο αρχείο excel που επισυνάπτεται, «Veltiosi_2013», και να το αποστέλλουν στο email της Γραμματείας της Σχολής: secretariat@chemeng.ntua.gr , με θέμα «VELTIOSI», το αργότερο μέχρι 9/3/14.

Στο αρχείο excel θα πρέπει να συμπληρωθεί, ο αριθμός μητρώου, το επώνυμο και το όνομα του φοιτητή, στα αντίστοιχα πεδία.
Τα προς εξέταση μαθήματα μπορούν να επιλεγούν από αναδυόμενη λίστα (combo box) που υπάρχει σε κάθε κελί, κάτω από τον τίτλο «ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:».

Στη δεξιά πλευρά κάθε κελιού, υπάρχει κουμπί το οποίο εμφανίζει αλφαβητικά όλα τα μαθήματα των χειμερινών και εαρινών εξαμήνων, με τον αντίστοιχο κωδικό και το εξάμηνο στο οποίο διδάσκεται. Κάθε φοιτητής επιλέγει το σύνολο των μαθημάτων που επιθυμεί να εξεταστεί και στη συνέχεια αποθηκεύει το αρχείο με την ονομασία «Veltiosi_ch*****», όπου ***** είναι ο αντίστοιχος αριθμός μητρώου του φοιτητή.
Τέλος αποστέλλει το αρχείο σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.

*Σημειώνεται ότι όσοι έδωσαν για βελτίωση σε μαθήματα που εξετάστηκαν τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο 2013, δεν μπορούν να εξεταστούν για βελτίωση στις εξετάσεις του Μαρτίου 2014.

Από τη Γραμματεία
Να και το url για το αντίστοιχο excel

Re: Πρόγραμμα εξετάσεων περιόδου Μαρτίου - Απριλίου 2014

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 27 Φεβ 2014, 6:05 pm
από eleonor
Φήμες λένε ότι όσοι θέλουν να δώσουν μαθήματα για βελτίωση πρέπει να στείλουν το excel όπως λέει και η ανακοίνωση και επίσης να γράψουν πάνω στο γραπτό τους τη λέξη ''βελτίωση'' για να είναι πιο ξεκάθαρο για τους καθηγητές.Δε χρειάζεται να κάνει κάποιος και εγγραφή στα αντίστοιχα μαθήματα (είτε εαρινά είτε χειμερινά). :)

Re: AW: Πρόγραμμα εξετάσεων περιόδου Μαρτίου - Απριλίου 2014

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 27 Φεβ 2014, 6:43 pm
από KiritoShu
eleonor έγραψε:Φήμες λένε ότι όσοι θέλουν να δώσουν μαθήματα για βελτίωση πρέπει να στείλουν το excel όπως λέει και η ανακοίνωση και επίσης να γράψουν πάνω στο γραπτό τους τη λέξη ''βελτίωση'' για να είναι πιο ξεκάθαρο για τους καθηγητές.Δε χρειάζεται να κάνει κάποιος και εγγραφή στα αντίστοιχα μαθήματα (είτε εαρινά είτε χειμερινά). :)
αν όμως θέλει κάποιος να κάνει βελτίωση πχ στον προγραμματισμό λογικό είναι να μπει στον κόπο να στείλει το excelακι για "γραφειοκρατικούς" λόγους νομίζω:p