ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΔΙΒΙΜ

1
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκπονώ τη διπλωματική μου εργασία στη σχολή των χημικών μηχανικών με θέμα το νεοσύστατο κέντρο επιμόρφωσης και διά βίου μάθησης του ΕΜΠ. Είμαστε το τελευταίο ίδρυμα που απέκτησε κέντρο επιμόρφωσης, τα πρώτα μαθήματα/σεμινάρια έχουν ήδη ξεκινήσει ή θα ξεκινήσουν σύντομα. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε έδω αν ενδιαφέρεστε: https://e-learning.ntua.gr/ (αργεί λίγο να φορτώσει)

Για την εργασία συλλέγω ένα δείγμα προς στατιστική ανάλυση μέσω ερωτηματολογίου για να καταλήξω σε συμπεράσματα σχετικά με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα για επαγγέλματα συναφή και παραπλήσια με αυτά του χημικού μηχανικού.

Για το δείγμα μου θα χρειαστώ τη γνώμη όσων ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους ή εργάζονται/πρόκειται να εργαστούν στους παρακάτω κλάδους:

Χημικός, Χημικός μηχανικός, Περιβαλλοντολόγος, Τεχνολόγος τροφίμων, Οινολόγος/Τεχνολόγος ποτών, Επιστήμη των υλικών, Γεωλόγος, Φυσικός, Βιολόγος, Φαρμακοποιός

Η συμμετοχή σας θα είναι πλήρως ανώνυμη. Για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, θα αποθηκεύεται μαζί με τη συμμετοχή σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς θα χρειαστεί στο προσεχές μέλλον να απαντήσετε ξανά σε ένα πολύ πιο σύντομο ερωτηματολόγιο (το πολύ 3-4 ερωτήσεις). Για το σκοπό αυτό θα χρειαστεί να επικοινωνήσω μαζί σας άλλη μια φορά.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (θα χρειαστείτε περίπου 10 λεπτά):

https://forms.gle/NRPyorgQuYFrBJLF6

Αν έχετε φίλους/γνωστούς οι οποίοι σπουδάζουν ή εργάζονται πάνω στα αντικείμενα που προαναφέρθηκαν, μη διστάσετε να το προωθήσετε!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιερώσατε και σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία!

Μισαή΄λ Εγγονόπουλος