Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 51 από fotinit17 Η επαναληπτική εξέταση στο μάθημα της Βιοχημικής Μηχανικής θα πραγματοποιηθεί αύριο 20/9 την προγραμματισμένη ώρα για όσους φοιτητές προσέλθουν. Για τους υπόλοιπους θα υπάρξει νέα ημερομηνία εξέτασης μετά από συνεννόηση με τους διδάσκοντες. Πηγή "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 19 Σεπ 2012, 7:07 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 52 από fotinit17 Στους δρόμους και πάλι οι πανεπιστημιακοί στις 25 Σεπτεμβρίου Ξέρει κανείς τίποτα για το τι θα γίνει με τις εξετάσεις εκείνης της ημέρας; "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 20 Σεπ 2012, 7:42 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 53 από Primo Ε εντάξει!Τι να πω δηλαδή. εχω αποθαρρυνθεί από το να δώσω οποιοδήποτε μάθημα πλέον... Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it. ΠαράθεσηΠέμ 20 Σεπ 2012, 7:59 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 54 από ella Στο άρθρο για τις 25/9 λέει ότι θα είναι στις 6 το απόγευμα η συγκέντρωση. Δε νομίζω να επηρεαστούν οι εξετάσεις. ΠαράθεσηΠέμ 20 Σεπ 2012, 9:42 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 55 από MakisH Αναβάλλεται η Περιβαλλοντική Μηχανική: Η επαναληπτική εξέταση του μαθήματος αναβάλλεται λόγω της γενικής απεργίας. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί μόλις ορισθεί. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 21 Σεπ 2012, 5:06 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 56 από fotinit17 ella έγραψε:Στο άρθρο για τις 25/9 λέει ότι θα είναι στις 6 το απόγευμα η συγκέντρωση. Δε νομίζω να επηρεαστούν οι εξετάσεις. Είχες δίκιο ella. Σύμφωνα με τη κ. Διακουλάκη η εξέταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα. "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 23 Σεπ 2012, 4:06 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 57 από 007 24 Σεπ 2012 : ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 26/9 Οι προγραμματισμένες για την Τετάρτη, 26/9/2012 εξετάσεις της Σχολής Χημικών Μηχανικών αναβάλλονται για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τη Σχολή. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής: http://www.chemeng.ntua.gr/main.php?news&news_item=622 (εδώ είναι που γράφει προγραμαμτισμένες αντί για προγραμματισμένες) Περιμένουμε καμιά ανακοίνωση και για αύριο μήπως; Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΔευ 24 Σεπ 2012, 1:13 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 58 από Σοφια Το καλό που τους θέλω να μην βγάλουν και να δώσουμε κανονικά αύριο!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!! ΠαράθεσηΔευ 24 Σεπ 2012, 1:44 pm
Πρόγραμμα Αναπλήρωσης Εξετάσεων 59 από 007 Από την ιστοσελίδα της σχολής: http://www.chemeng.ntua.gr/main.php?news&news_item=623 Όποιος μπορεί να το συμπυκνώσει περισσότερο θα αναλάβει τιμητική διοικητική θέση στη σχολή. Kuchiki Byakuya Συνημμένα newsdoc_441_24_9_2012.pdf (74.15 KiB) Μεταφορτώθηκε 468 φορές ΠαράθεσηΔευ 24 Σεπ 2012, 3:21 pm
Re: Μεταβολές στην εξεταστική λόγω απεργιών κ.α. 60 από Michalis3 Δε γίνεται. Τουλάχιστον μια εβδομάδα επιπλέον έπρεπε να δοθεί. ΠαράθεσηΔευ 24 Σεπ 2012, 9:55 pm