[5ο] Φαινόμενα μεταφοράς ΙΙ -Μάθημα και Εργαστήριο 8/12/2010

1
Απο το site του μαθήματος έχει εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση:
Η διάλεξη και τα εργαστήρια της Τετάρτης 08/12/2010 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Για τα εργαστήρια της Πέμπτης, θα ακολούθησει ανακοίνωση.
Ο κος Ασημακόπουλος βέβαια δεν διευκρινίζει αν θα μας πληρώσει το ταξί για να ανέβουμε στη σχολή όσοι δεν έχουμε αυτοκίνητο μιας και αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν 24ωρη απεργία... :razz:
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

Re: Φαινόμενα μεταφοράς ΙΙ - Μάθημα και Εργαστήριο 8/12/2010

2
Δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα... Αν ενημερώθηκα σωστά, αύριο απεργούν και τα ταξί... Ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια ΦΜΑ???
Διατηρώ επιφύλαξη για τα ταξί. Απλά άκουσα μια σχετική φήμη σήμερα στη σχολή. Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι σχετικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος svo την Τρί 07 Δεκ 2010, 8:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Φαινόμενα μεταφοράς ΙΙ - Μάθημα και Εργαστήριο 8/12/2010

4
Είναι κάπως δύσκολο να απεργούν και τα ταξί αύριο γιατί είναι ευκαιρία λόγω της απεργίας των ΜΜΜ να ρεφάρουν την χαμηλή δουλειά που έχουν. Βέβαια, και τα ταξί να μην απεργούν πώς θα φτάσουμε στην πολυτεχνειούπολη απο τους χαοτικούς δρόμους? Μία φορά το έχω κάνει προσωπικά και η ταρίφα ήταν 18 ευρώ :shock: Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνω... Δε μισθώνω ελικόπτερο καλύτερα??? Πιο φθηνά θα μου έρθει :bleh: :lol: :rofl:
"I went numb when I learned to see..."

Re: Φαινόμενα μεταφοράς ΙΙ - Μάθημα και Εργαστήριο 8/12/2010

5
Αφιερωμένο στην αυριανή μέρα... :razz:
Χωματερή.jpg
*Το απόσμασμα προέρχεται απο το comic "Η Χωματερή" του Λεάνδρου απο τη συλλογή του ΕΝΝΕΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

Re: Φαινόμενα μεταφοράς ΙΙ - Μάθημα και Εργαστήριο 8/12/2010

6
Λοιπόν, τι έγινε σήμερα:

Μάθημα έκανε ο κ. Αραμπατζής. Του είπαμε για το θέμα με τα ΜΜΜ και το εργαστήριο και, εν ολίγοις, είπε ότι όποιοι δεν ήρθαν σήμερα στο εργαστήριο είναι δικαιολογημένοι και δεν θα χάσουν τίποτα απολύτως. Η σημερινή απουσία δεν θα ληφθεί υπ' όψιν και δεν θα υπάρχει κανένα βαθμολογικό κτλ αντίκτυπο (βλ. εργασίες). Το μόνο που ίσως έχασε κάποιος, είναι το να παρακολουθήσει το εργαστήριο, του οποίου όμως (συμπληρώνω εγώ) το σχετικό αρχείο .mcd υπάρχει και στο internet. Επίσης διευκρίνισε ότι το κάθε εργαστήριο στέκεται μόνο του, δεν απαιτείται να έχει παρακολουθήσει κανείς τα προηγούμενα ενώ υπενθύμισε ότι είναι ένα προαιρετικό εργαστήριο με στόχο κυρίως την εμβάθυνση σε όσα κάνουμε κάθε βδομάδα στο μάθημα. Σημειώστε ότι σήμερα, ενώ τα τμήματα της Πέμπτης είχαν κάνει την 3η άσκηση, εμείς την παραλείψαμε και κάναμε κατευθείαν την 4η (πτερύγια), η οποία αντιστοιχούσε σε αυτή την εβδομάδα (ή, για την ακρίβεια, σε 2-3 βδομάδες πριν). Για όσα εργαστήρια χάνονται από καταλήψεις, απεργίες κτλ δεν αναπληρώνονται. Απλώς πάμε παρακάτω. Φυσικά μπορεί κάποιος που δεν μπόρεσε να πάει στο τμήμα του να πάει σε άλλο τμήμα που θα κάνει την ίδια άσκηση (αυτό ισχύει γενικότερα), οπότε όσοι δεν μπόρεσαν σήμερα, λογικά μπορούν (θεωρητικά πάντα, υπάρχουν και τα ΦΜΑ) να αναπληρώσουν αύριο (υποθέτω εγώ).

Είπε ότι σήμερα έγινε μάθημα και εργαστήριο ακριβώς λόγω του κινδύνου να χαθεί εξάμηνο κτλ. Σημειώστε ότι την πρώτη ώρα του μαθήματος ήταν 30 άτομα, τη δεύτερη 23. Στο πρώτο τμήμα του εργαστηρίου ήταν τουλάχιστον 25 άτομα (μέτρησα στην αρχή) και ακολούθησε και το δεύτερο τμήμα.