[5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2017-18)

1
Συνημμένη θα βρείτε την κατάσταση με την κατανομή των φοιτητών του 5ου εξαμήνου σε 26 ομάδες για τα εργαστήρια Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης για το ακαδ. έτος 2017-2018. Η κατανομή έγινε βάσει της αλφαβητικής κατάστασης. Ωστόσο εάν επιθυμείτε (με απόφαση όλου του έτους) να γίνει διαφορετικά η κατανομή θα πρέπει να αναλάβει/ουν κάποιος/οι εκπρόσωπος/οι σας να φτιάξουν 26 ομάδες των 6-7 ατόμων, 13 για την Πέμπτη και 13 για την Παρασκευή (αυτό θα το κανονίσετε μεταξύ σας) και να στείλετε ηλεκτρονικά την τελική κατανομή στην κα Μπέττυ Τσακανίκα (btsakanika@gmail.com) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 3/10/2017 πριν το μάθημα. Οι ομάδες θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες και θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί σε αυτές οπωσδήποτε όλοι οι φοιτητές που αναγράφονται στην αλφαβητική κατάσταση. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό θα ισχύσει η αλφαβητική κατανομή που ανακοινώθηκε. Τα εργαστήρια ξεκινούν την Πέμπτη 5/10 και Παρασκευή 6/10. Τις προσεχείς ημέρες θα ανέβει στην ιστοσελίδα και ο φάκελος του μαθήματος με πληροφορίες, οδηγίες και το πρόγραμμα των εργαστηριακών ασκήσεων για τη νέα χρονιά. Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνεργασία!
webdoc_37_26_9_2017.xlsx
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2017-18)

8
markont έγραψε:Ειδικά ο Τσόπελας, έχει λύσει όλες τις ασκήσεις που υπάρχουν στις διαφάνειες σε κάθε κεφάλαιο, τι να πρωτο-ανεβάσουμε;
όποιες ασκησεις μπορείτε... τι αλλο ..

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2017-18)

9
Επισυναπτόμενη θα βρείτε την αλφαβητική κατανομή των φοιτητών για τη γραπτή εξέταση του μαθήματος Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης (ΦΜΑ) του 5ου εξαμήνου ΧΜ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/2/2018. Παρακαλείσθε να τηρήσετε την κατανομή ώστε να διεξαχθεί ομαλά η εξέταση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.