Σελίδα 1 από 1

Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 14 Μαρ 2014, 2:21 pm
από teopap
Το μεταφέρω από το facebook, να γίνει και εδώ ο απαραίτητος διάλογος:

Λογικά όλοι λάβαμε νωρίτερα σήμερα ένα mail με τις φωτογραφίες και τα ερωτήματά μας, στο οποίο ορίζεται ως ημερομηνία παράδοσης η ημέρα εξέτασης των ΦΜΑ (Παρασκευή 28/3, 14 ημέρες από σήμερα). Αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε μέσα σε 2 εβδομάδες εντός περιόδου εξετάσεων να γράψουμε μια εργασία, που εν γένει έπρεπε να είχαμε γράψει καιρό, ίσως και μήνες, πριν.
Μιας και το συγκεκριμένο θέμα αφορά το σύνολο σχεδόν του έτους, συμφωνείτε να συγκεντρωθούμε αύριο, μετά την εξέταση του μαθήματος επιλογής, να συζητήσουμε τις πιθανές επιλογές (θα γράψουμε εργασία ή όχι; αν ναι, στο χρονικό διάστημα που δόθηκε; θα ζητήσουμε παράταση; βαθμό χωρίς εργασία;) και να λάβουμε μια απόφαση από κοινού, την οποία και να ακολουθήσουμε όλοι και να την ανακοινώσουμε σε "κάθε ενδιαφερόμενο" (Παππά, Σχοινά, ας πούμε...);
Προσωπικά, θα πρότεινα να ζητήσουμε ο βαθμός για το SEM να βγει μόνο από το βαθμό του εργαστηρίου (προφορικός + τεστ), με βάση το σκεπτικό ότι:
(α) Υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αποστολή των δεδομένων, αφού δεν ισχύει ότι ήθελε να πάρουμε όλες οι ομάδες τα αποτελέσματα όλων, όπως έλεγε,
(β) Μας ζητείται να παραδώσουμε εγκαίρως αυτή την εργασία, ενώ τα δεδομένα στάλθηκαν κατά πολύ εκπρόθεσμα,
(γ) Αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με αυτή την εργασία, που έπρεπε να είχε γίνει στη διάρκεια του εξαμήνου όπως οι άλλες, εν μέσω εξεταστικής.
Τι λέτε;

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 14 Μαρ 2014, 10:00 pm
από aggeliko
Συμφωνώ απόλυτα!Είναι παράλογη αυτή η τακτική και σίγουρα πρέπει να το συζητήσουμε αύριο ομαδικά!!Αν και νομίζω πως θα θελήσουν τις εργασίες,ακόμη και με καθυστέρηση..Το βλέπουμε αύριο λοιπόν!

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 16 Μαρ 2014, 2:01 am
από teopap
Μετά από διάλογο που έγινε το μεσημέρι (μετά την εξέταση του επιλογής), όπου ήρθαν όσοι μπόρεσαν και θέλησαν, αποφασίστηκε να στείλουμε ένα mail στον Σχοινά, με κοινοποίηση και στην Παππά, όπου να ζητάμε παράταση.

Το mail σκοπεύω να το στείλω το μεσημέρι σήμερα (Κυριακή), οπότε ανεβάζω ένα προσχέδιο, σε περίπτωση που προλάβει να το δει κανείς και έχει κάτι να προσθέσει ή να παρατηρήσει.

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 16 Μαρ 2014, 12:55 pm
από teopap
Το mail εστάλη μόλις. Περιμένουμε την απάντηση, την οποία θα ανεβάσω μόλις τη λάβω.

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Δευ 17 Μαρ 2014, 1:10 pm
από teopap
Απάντησαν και οι δύο, χθες βράδυ. Πρώτα ο κ. Σχοινάς, με κοινοποίηση και στην κα Παππά, και αργότερα η κα Παππά χωρίς κοινοποίηση.

Στο συνημμένο βρίσκονται οι απαντήσεις και των δύο.

Τι να κάνουμε;;;

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Δευ 17 Μαρ 2014, 1:40 pm
από aggeliko
Προτείνω να πάμε αύριο να βρούμε και τους δύο από κοντά,για να το συζητήσουμε!Δεν είναι μόνο το θέμα η εργασία να βγει σωστά,αλλά και ότι δίνουμε πόσα άλλα μαθήματα μέχρι τότε!Λίγη κατανόηση πια!

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Δευ 17 Μαρ 2014, 4:18 pm
από teopap
Σύμφωνα με την απάντηση του Σχοινά, πήγαν δύο παιδιά σήμερα που μπορούσαν να τον βρουν. Δεν ήταν ούτε στο χώρο του SEM, ούτε στο γραφείο του στο Οριζόντιο. Η κα Παππά επίσης απουσίαζε.

Λες αύριο να είναι εκεί κανείς;;

Αλλά πραγματικά, θέλουν να βγάλουν έγκαιρα βαθμούς, και οι ίδιοι έχουν καθυστερήσει κάτι μήνες ξέρω γω... :tomato:

Re: Εργασία SEM (2013-2014)

Δημοσιεύτηκε: Δευ 17 Μαρ 2014, 8:19 pm
από aggeliko
Το ελπίζω..Όσο αργεί να διευκρινιστεί το θέμα,τόσο χειρότερα είναι!Εγώ θα ανέβω σχολή κατά τη 1 και κάτι!Καλό θα είναι να είμαστε περισσότερα άτομα όμως!