Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της Σχολής Χημικών Μηχανικών στο Athens Science Festival 2017

1
Η Σχολή Χημικών Μηχανικών συμμετείχε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στο 4ο Φεστιβάλ Καινοτομίας και Επιστήμης (Athens Science Festival 2017), που έγινε από 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, 72 προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες της Σχολής μας παρουσίασαν 14 ελκυστικά πειράματα επίδειξης με σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού, και ιδιαίτερα των μικρών μαθητών και να τους δείξουν τον όμορφο κόσμο της Χημείας και της Επιστήμης. Μέρος αυτών των πειραμάτων απαιτούσε τη συμμετοχή των επισκεπτών με αποτέλεσμα το κοινό να βλέπει την εφαρμογή της χημείας στην πράξη.

Η επιτυχία της φετινής συμμετοχής μας, οφείλεται κυρίως στην εθελοντική και ενθουσιώδη συμμετοχή των σπουδαστών μας, που επί 4 ημέρες επωμίστηκαν το βάρος της όλης διοργάνωσης. Καθοριστική ήταν η συμβολή των μελών της συντονιστικής ομάδας και ιδιαίτερα των ερευνητών για την άρτια προετοιμασία και εκτέλεση του όλου εγχειρήματος.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Α. Μπουντουβή για την υποστήριξη.
ΑνακοίνωσηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Papajim202 την Τρί 16 Μάιος 2017, 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”
cron