Νέα διαχείριση για το chemeng-ntua.gr

1
Λοιπόν καλήσπέρα σε όλους σας,
Ακολουθεί cringy μήνυμα.

Τα χρόνια περνάνε άνρθωποι φεύγουν, άνθρωποι έρχονται η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει που λέει η Νατάσα και όλα τα συναφή, και έτσι επειδή οι παλιοί γεράσαμε εδώ πέρα και δεν έχουμε πλέον και πολλά να προσφέρουμε, οι τελευταίοι των Μοϊκανών από τις 2 πρώτες φουρνιές συντονιστών του ολιγοπαθούς ιστοτόπου τούτου (εγώ και η ι griega ) σιγά σιγά αποσυρόμεθα από την ενεργό δραση και η διαχείρηση-συντονισμός αλλάζει για ακόμα μια φορά χέρια. Αυτην τη φορά νέοι διαχειριστές του δυσμοιρου φόρουμ τούτου έιναι ο papajim202 και ο antonyd.
Κακά τα ψέματα το φόρουμ σιγά σιγά χάνει κινητικότητα (και όχι μόνο το δικό μας αλλά όλα σχεδόν τα αντίστοιχα φόρα στο ΕΜΠ. Στο ΕΚΠΑ δεν το συζητώ έχουν πεθάνει χρόνια τώρα). Για να συνεχίσει να υπάρχει δεν αρκεί να μπαίνουμε και να κατεβάζουμε τα ήδη υπάρχοντα αρχεία. Αυτά εκεί είναι, όμως, πρέπει οι πληροφορίες και το υλικό να ανανεώονται και η πληροφορία να ρέει γενικότερα και να μένει εκεί και για τους επόμενους. Καλά τα γκρουπ στο fb αλλά δεν μπορεί να ανατρέξει κάποιος σε παλιότερο ποστ εύκολα αν θέλει να βρει μία πληροφορία, δεν μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με παλιότερους και άλλα. Δεν λέω ότι είναι πανάκεια το φόρουμ, αλλά σίγουρα βοηθάει πολλούς και σίγουρα έχει αποδεσμεύσει και πολύ κόσμο από το αλισβερίσι ψηφαλακίων με τις (μάλλον νεκρές, από ό,τι διαπιστώνω, πλέον στη σχολή μας) παρατάξεις για παλιά θέματα, σημειώσεις, επίλυση τρίβιαλ αποριών.
Συνεπώς, προσπαθήστε να κρατήστε το φόρουμ ζωντανό. Κάντε απορίες και απαντήστε απορίες άλλων, ανοίξτε συζητήσεις, διαδώστε την πληροφορία. Είναι απλό.
Μπορεί οι παλιοί να κάναμε λάθη (σίγουρα εγώ έκανα στο κομμάτι του συντονισμού) αλλά ας ελπισουμε ότι από αυτά τουλάχιστον θα μάθουν οι καινούργιοι.
Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο ας στείλει ένα mail στους καινούργιους διαχειριστες.
Αυτά από το μέτωπο...
Not sorry for the long post.

Keep calculating :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Νέα διαχείριση για το chemeng-ntua.gr

2
Με λιγότερους συναισθηματισμούς, θα πω ότι θα συνεχίσουμε να βοηθούμε, απλά θα θέλαμε νέα μέλη με νέες ιδέες να συμβάλλουν στη διατήρηση και ανανέωση της κοινότητας :)

Αν θέλετε να βοηθήσετε πιο ενεργά, μη διστάσετε να μας στείλετε ΠΜ!

Καλή συνέχεια παίδες!
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.