Σελίδα 1 από 1

Πρόβλημα με YouTube bbcode

Δημοσιεύτηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 7:03 pm
από dimitra
βρε tim,κατέβασες το video ή απλά εγώ δεν το βρίσκω?????:(:(:(

Re: Περνάω Μασαβέτα video

Δημοσιεύτηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 7:26 pm
από tim
Δεν κατέβασα τίποτα,απλά όπως το παρατήρησα μόλις,όλα τα youtube videos του φόρουμ δεν παίζουν!Κάτσε να ενημερώσω και λογικά αύριο-μεθάυριο θα αποκατασταθεί το πρόβλημα!

Re: Περνάω Μασαβέτα video

Δημοσιεύτηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 7:45 pm
από MakisH
Ευχαριστώ πολύ tim για την ενημέρωση! Κάπου πρέπει να παίχτηκε κάτι με τα bbcodes κατά τις αλλαγές που κάναμε. Θα το κοιτάξω σε λίγο. :-)

edit: Μέχρι να το φτιάξω, το link από το παραπάνω post είναι https://www.youtube.com/watch?v=6MB_Q1rlcEc

(τώρα δεν μπορείς να κάνεις και edit για να το δεις στον κώδικα, οπότε μπήκα εγώ...)

Re: Περνάω Μασαβέτα video

Δημοσιεύτηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 8:23 pm
από tim
Το έκανα quote σαν να έκανα καινούριο ποστ και είδα τον κώδικα και τον έστειλα στην κοπέλα,αλλά κοίταξέ το γενικά!Επίσης,έχω την εντύπωση ότι στο new posts feed σου δείχνει το νεότερο ποστ σε κάθε thread και όχι γενικά τις νεότερες δημοσιεύσεις συνολικά.Ενημερωτικά απλά..

Re: Περνάω Μασαβέτα video

Δημοσιεύτηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 8:53 pm
από ChemEng NTUA
Τώρα δουλεύει.

Το new posts feed είναι επίτηδες έτσι. Θεωρώ ότι είναι μακράν πρακτικότερο καθώς, για κάποιον που μπαίνει σχετικά σπάνια (όπως οι περισσότεροι εδώ) είναι πιο χρήσιμη η δραστηριότητα στα threads παρά η κάθε απάντηση ξεχωριστά. Αν εμφανίζονται πολλές απαντήσεις από κάποιο "ενεργό" thread θα γεμίζει η σελίδα και, εκτός από το αντιαισθητικό του θέματος, θα περνάνε απαρατήρητες οι όχι και τόσο πρόσφατες τελευταίες απαντήσεις. :)

Τα posts μεταφέρονται σε νέο θέμα ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε εκτενέστερα επί του θέματος χωρίς να βγούμε off topic. :)

MakisH