Re: Οικονομικά του forum

31
Αγαπητοί συμφορουμίτες,

Πολλές φορές αντλείτε βοήθεια από το φόρουμ (σημειώσεις, παλιά θέματα, κ.α.) ή συμμετέχετε στις συζητήσεις σοβαρά, ενίοτε και για πλάκα. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει μερικές φορές αν δεν είχατε την επιλογή αυτή... Ωστόσο υπάρχουν και ελάχιστες φορές που η κοινότητα ζητά την ανταπόκρισή σας για να παραμείνει βιώσιμη.

Το φόρουμ έχει σταθερά έξοδα αλλά όχι και έσοδα (πέρσι μάλιστα δε συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα). Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή τα έξοδα ανέρχονται σε 201.61€ τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Για να συντηρηθεί η κοινότητα θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε σε κάποιον οργανισμό (ακόμα και στη Σχολή) ή να βρούμε πόρους από διαφημίσεις. Ωστόσο θεωρούμε ότι η ανεξαρτησία και η ποιότητα της κοινότητας είναι πολύ σημαντικές για να ανατρέξουμε σε τέτοια μέσα χρηματοδότησης. Ζητούμε λοιπόν τη δική σας συνεισφορά όσο μικρή και αν είναι για να καλυφθούν τα έξοδα (αποκλειστικά και μόνο αυτά), ώστε να συντηρηθεί η κοινότητα όπως είναι και να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Τέλος υπογραμμίζω πως τα μέλη της συντονιστικής ομάδας δεν έχουμε κανένα οικονομικό ή άλλο όφελος από τη λειτουργία του φόρουμ, αντιθέτως βγαίνουμε "ζημιωμένοι" από άποψη χρόνου και δυνάμεων. Έχουμε μόνο την ηθική ικανοποίηση ότι βοηθάμε να μένει ζωντανή μία κοινότητα στην οποία οι φοιτητές μοιράζονται απόψεις και γνώσεις. Στη φιλοσοφία αυτή, δε θα θέλαμε να αναγκαστούμε να φτάσουμε σε ακραία μέτρα που θα περιλαμβάνουν το κλείσιμο της κοινότητας, αν αυτή δεν καταστεί βιώσιμη από τα μέλη της. Τα έξοδα είναι σχετικά λίγα, αλλά είναι ένα σημαντικό ποσό αν το επωμίζεται ένα μόνο άτομο και αποτελεί εξάρτηση για αυτό.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε οικονομικά, μπορείτε να στείλτε μήνυμα σε εμένα ή σε κάποιον άλλο από τους συντονιστές. Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε μέσω PayPal.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να συνδράμετε μέσω PayPal μικρό μέρος του ποσού "θα χαθεί" λόγω των τραπεζικών διαδικασιών

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην συντονιστική ομάδα του φόρουμ, με ένα ομαδικό μήνυμα.

Ευχαριστούμε.

Εκ μέρους της συντονιστικής ομάδας,
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.

Re: Οικονομικά του forum

32
Να που υπάρχουν και φορές που εκπλήσσομαι ευχάριστα από τους ανθρώπους... αυτή τη φορά ειλικρινά εξεπλάγην ευχάριστα από την άμεση ανταπόκρισή σας για την κάλυψη των εξόδων της κοινότητας. :) Ωστόσο τη μεγαλύτερη χαρά την πήρα από τα ενθαρρυντικά λόγια που μας είπατε είτε μέσω μηνυμάτων, είτε δια ζώσης. Η υποστήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε!! ;)

Αφήνοντας τους συναισθηματισμούς στην άκρη, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω πως συγκεντρώσαμε το ποσό που απαιτούνταν για την κάλυψη των εξόδων και με το παραπάνω μάλιστα! Αναλυτικότερα συγκεντρώσαμε 244.88€ με τα οποία καλύπτονται τόσο το αρχικό ποσό των 206.61€ που ήταν τα αρχικά έξοδα, όσο και τα έξοδα λόγω χρήσης της υπηρεσίας PayPal που ανέρχονται σε 5.35€ (σύνολο 211.96€). Έτσι έχουμε θετικό υπόλοιπο 32.92€ το οποίο θα αφαιρεθεί από τα μελλοντικά έξοδα του forum.

Σας ευχαριστούμε όλους και έναν έναν ξεχωριστά για τη συνεισφορά σας! :heart:

Να έχετε ένα καλό εξάμηνο! :bigbeer:

Εκ μέρους της συντονιστικής ομάδας,

Υ.Γ. Αν θέλετε να συνεχίσετε να συνεισφέρετε στο forum υπάρχουν πολλοί ακόμα τρόποι!
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.