Σκόρπιες προτάσεις για το site

1
Μετά την εξεταστική θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση "απανωτών" εργασιών της ιστοσελίδας μας, θα προστεθεί ένα portal και γενικώς διάφορες άλλες λειτουργίες.

Προτείνετε εδώ, έτσι χύμα, τις όποιες ιδέες ή προτάσεις σας για την ιστοσελίδα, τι θα θέλατε να δείτε σε αυτήν κτλ, ώστε να υλοποιηθούν όλα μαζί. Υπολογίζουμε στη φαντασία σας φφφφφφανταστικοί στρουμφοσυμφοιτητές μας! :D

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

2
Ωραίο θα ήταν να υπάρχει ένας κεντρικός κόμβος με links στις ψηφοφορίες (polls) έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί πιο έυκολα τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών στις οποίες έχει συμμετάσχει (γιατί π.χ. βαριέται/δεν θέλει/ξεχνάει να βάζει την επιλογή πρακολούθησης του topic). Έτσι επίσης θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμες οι ψηφοφορίες και στα νέα μέλη.

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

3
Επίσης,καλό θα ήταν πιστεύω να υπήρχε πάνω πάνω στην κεντρική σελίδα μία λίστα με τις 5-10 πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεται ο καθένας..Σε όλα τα φορουμς υπάρχει κάτι τέτοιο.
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

4
Αυτό θα γίνει στο portal. Μπορεί να γίνει και τώρα, αλλά θα το ξεχείλωνε πολύ και αφού είναι μέσα στα σχέδια δεν έκανα κάτι προσωρινό... ;)

Ορφέα, αυτό που λες θέλει λίγη συζήτηση καθώς έχει διάφορες ερμηνείες. Η μια είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί. Η άλλη δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

5
Άσχετο αλλά εκεί που καθόμουν στο κρεβάτι μου το πρωί σκέφτηκα: Δεν θα ήταν τέλειο να είχαμε εφαρμογή του φόρουμ για κινητά και tablets ?!! :P θα μπορούσαμε να έχουμε άμεση επαφή με το foroum όπου και αν είμαστε και ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε στην εφαρμογή να αναγνωρίζει και να κάνει log in άμεσα σκανάρωντας τις ''ταυτοτήτες΄΄ που έχουμε από το φόρουμ ορισμένοι :P Τι λέτε?
C'est en faisant n'importe quoi,
qu'on devient n'importe qui

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

6
Πολύ ωραίο, κάντο! :P

Πέρα από την πλάκα, έχω σκεφτεί διάφορες λύσεις επί του θέματος και έχω δοκιμάσει μερικά πράγματα. Σε λίγες εβδομάδες τα τεχνικά θα "ξαναστηθούν" (κρατώντας φυσικά τη βάδη δεδομένων). Ήταν να γίνει μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν πρόλαβα να λύσω όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Βασικός πυλώνας θα είναι και η φιλικότητα προς mobile συσκευές. Το πιθανότερο είναι ότι θα μπει ένα απλό mobile style, όπως στο shmmy. Τώρα, αν θέλετε να έχει και ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα κτλ, μπορούμε να βάλουμε κάτι σαν το Tapatalk. Επειδή όμως δεν θέλω να βάλω πολλά πράγματα (είναι θέμα code maintainability) και επειδή ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει μια επί πληρωμή εφαρμογή, θα ήθελα να εκδηλωθεί ενδιαφέρον πρώτα. Θα υπάρξει σχετική συζήτηση όταν πλησιάσει η ώρα!

ΥΓ: Αυτά θα γίνουν ταυτόχρονα με την μεταφορά σε έναν ταχύτερο (αλλά δυστυχώς και ακριβότερο) server που να μην πέφτει κάθε τρεις και λίγο.

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

8
Τζαμπα ειναι. Στις ρυθμίσεις του προφίλ σου μπορείς να αλλάξεις την παλέτα χρωμάτων για σένα. Τώρα γενικά σαν φόρουμ θεωρώ ότι είναι πολύ μοντέρνο οπτικά. Ειδικά σε σύγκριση με την πλειοψηφία αντίστοιχων fora άλλων σχολών και όχι μόνο.
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

Re: Σκόρπιες προτάσεις για το site

10
Σχεδιάζεται γενικώς μια αναβάθμιση, αλλά περιμένουμε ακόμα κάποια επιπλέον πακέτα. Θα γίνει λίγο πιο μοντέρνο, αλλά μην περιμένεις κάποια υπερπαραγωγή (που απαιτεί χρήματα και δεν θα ειναι τόσο εύκολο να συντηρηθεί σε βάθος χρόνου). Μάλλον ένα παρόμοιο theme θα ξαναχρησιμοποιήσουμε, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί και αυτό θέλει αρκετό χρόνο.

Έχεις κάποια ιδέα στο μυαλό σου μήπως που θα ήθελες να δεις; Κάτι συγκεκριμένο που σε ενοχλεί; Ως προς τα χρώματα πχ;