Re: Αστεία βίντεο! 62 από fotinit17 ΛΟΛ!!! Το βιντεάκι με το κακόμοιρο το γουρούνι μου θύμισε αυτο: "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 16 Νοέμ 2011, 4:19 pm
Re: Αστεία βίντεο! 63 από MakisH ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 26 Νοέμ 2011, 10:53 pm
Re: Αστεία βίντεο! 64 από BrAVeSirRObin ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ σε ολα τα πανεπιστήμια! Ερχόμαστε λέμε! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 10 Δεκ 2011, 11:16 pm
Re: Αστεία βίντεο! 65 από ParaPan Ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα των τελευταίων ... Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης.. ΠαράθεσηΤετ 14 Δεκ 2011, 12:03 am
Re: Αστεία βίντεο! 66 από fotinit17 Αν και είναι κανονικό βιντεοκλίπ ενός συγκροτήματος απο την Αυστραλία που ονομάζονται "The Fools" (Τυχαίο? Δε νομίζω ) έχει τρελό γέλιο οπότε το βάζω σε αυτό το τόπικ. Και το original για να μην ξεχνιόμαστε: "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 14 Δεκ 2011, 11:01 am
Re: Αστεία βίντεο! 68 από fotinit17 Spoiler: showΚλεμμένο απο το MQN.gr "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 28 Δεκ 2011, 4:22 pm
Re: Αστεία βίντεο! 69 από BrAVeSirRObin Παλιό αλλά πάντα μας κάνει να γελάμε ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ θΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΚυρ 08 Ιαν 2012, 12:31 am
Re: Αστεία βίντεο! 70 από juliette22 Είναι φορές που η παιδική αμεσότητα με συγκινεί.... και άλλες που η βλακεία τους με κάνει να απορώ.... Spoiler: showΠόσο γέλιο με τον Michel, σχεδόν κλαίω. Δείτε και τα υπόλοιπα teil, τα βρωμόπαιδα κατέστρεψαν το σπίτι! Πάντως μην ανησυχείτε, ήταν fake το trick. Ο Michel είναι ακόμα ζωντανός! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΔευ 16 Ιαν 2012, 9:31 pm