Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 311 από MakisH Μπορείς να με βοηθήσεις να καταλάβω πού/τι εννοείς; Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το φτιάξω... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 8:29 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 312 από Σοφια Λοιπόν παρατήρησα το εξής. Στην αρχική σελίδα του forum στο κάτω μέρος, δίπλα από τα περισσότερα μέλη σε σύνδεση (δηλαδή τον αριθμό 88) στο 2011 εμένα μου εμφανίζει ένα link στο οποίο μου δεν πάτησα προφανώς γιατί έλεγε κάτι βλακείες του τύπου κερδίσατε ένα ipad. Τώρα αν υπάρχει όντως κάποιο θέμα στην σελίδα του forum κοιτάξτε το..αλλιώς κάτι περίεργο θα έχω κάνει εγώ στο δικό μου pc.. ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 8:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 313 από MakisH Τολμώ να ισχυριστώ ότι αποκλείεται να έχει σχέση το forum με αυτό. Δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται όσο είμαι εγώ διαχειριστής να υπάρξουν διαφημίσεις σε αυτό το site, πόσο μάλλον τέτοιου τύπου. Αν θέλεις ανέβασε/στείλε μου ένα screenshot, με ενδιαφέρει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχεις "κολλήσει" κάποιο malware ή να έχεις εγκαταστήσει κάτι περίεργο στον browser σου μαζί με κάποιο πρόγραμμα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 8:42 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 314 από Σοφια Ωραία χαίρομαι που δεν έχει κάτι η σελίδα του forum.. Ναι σήμερα κατέβασα κάτι οπότε μάλλον από εκεί θα μου ήρθε κι αυτό κι εγώ αυτό σκέφτηκα! Ας μην απασχολώ όμως άλλο το forum με αυτό θα το κοιτάξω εγώ μιας και είναι θέμα του pc μου! (αυτό που βλέπω είναι να πετάγεται ένα παραθυράκι οπότε δεν γίνεται να ανεβάσω κάποιο screenshot. Αυτό το παραθυράκι λέει text enhance κερδισατε ένα i pad και κάτι τέτοιες βλακειούλες...)αυτά.. Ευχαριστώ! ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 8:55 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 315 από MakisH Αν πετάγεται παραθυράκι κιόλας, εκεί είναι που αποκλείεται να έχει σχέση το site. Θα πρότεινα σε όλους να εγκαταστήσετε το plugin/add-on/όπως_θέλετε_πείτε_το "Adblock Plus" στον browser σας για να κόψετε τις διαφημίσεις από διάφορα site. Πολύ καλό και χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς. Συνοδέψτε το και με το "Adblock Plus Pop-up Addon". Υπάρχει σίγουρα σε Firefox και Chrome, δεν γνωρίζω για άλλους. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 8:59 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 316 από BrAVeSirRObin Σοφια έγραψε:Ωραία χαίρομαι που δεν έχει κάτι η σελίδα του forum.. Ναι σήμερα κατέβασα κάτι οπότε μάλλον από εκεί θα μου ήρθε κι αυτό κι εγώ αυτό σκέφτηκα! Ας μην απασχολώ όμως άλλο το forum με αυτό θα το κοιτάξω εγώ μιας και είναι θέμα του pc μου! (αυτό που βλέπω είναι να πετάγεται ένα παραθυράκι οπότε δεν γίνεται να ανεβάσω κάποιο screenshot. Αυτό το παραθυράκι λέει text enhance κερδισατε ένα i pad και κάτι τέτοιες βλακειούλες...)αυτά.. Ευχαριστώ! Δεν πιστεύω να φταίω εγώ για αυτο? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 10:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 317 από Σοφια Χμ...θεωρώ ότι εσύ ευθύνεσαι κύριε!! Αλλά είμαι καλούλα οπότε δεν θα σε μαλώσω... ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 10:32 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 318 από BrAVeSirRObin Κάτι μου λέει ότι πάτησες σε διαφημίσεις που δεν έπρεπε και άρπαξες...κρύωμα... Το έχω και στο δικό μου το Μαθακντ με τον ίδιο τρόπο, ελεγμένο πράγμα πάντως Κάνε κανα scan για καλό και για κακό.. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 05 Απρ 2012, 11:45 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 319 από Σοφια Κάποια βλακειούλα θα έκανα εγώ βρε...δεν πειράζει θα αναγκάσω έναν γνωστό μου να το κοιτάξει (Χαχα...η πλάκα είναι ότι μαζί με το pc μου κρύωσα κι εγώ..λες να με κόλλησε?? ) ΠαράθεσηΠαρ 06 Απρ 2012, 4:55 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 320 από madadayo Άντε, Καλό Πάσχα σε όλυς Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 12 Απρ 2012, 4:59 pm