Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

292
Μήπως έχει παρακολουθήσει κανένα κοριτσάκι κυρίως πιλάτες στο αθλητικό μας κέντρο φέτος να μας πει την εμπειρία της?? :) Νομίζω ότι η ενδυμασία θα πρέπει να είναι ίδια όπως και στην γιόγκα και οι ασκήσεις θεωρώ είναι παρόμοιες.. ;) τι λέτε??

294
Μιας και δεν σχολιάστηκε καθόλου σήμερα η ημέρα της "Εθνικής" μας εορτής ας την σχολιάσω εγώ.. :) Για πείτε λοιπόν πήγατε σε καμία παρέλαση σήμερα?? Η μάλλον ξέχασα για να πήγαινες σήμερα σε παρέλαση θα έπρεπε να έχεις ατομική πρόσκληση.. :whistle: Πώς σας φάνηκαν τα ρεζιλίκια της κυβέρνησης?? Μα πράγματι μου θύμισαν τις φιέστες της χούντας οι σημερινές εκδηλώσεις...οι πολιτικοί μας να στέκονται στις σκηνές και πιο κει οι οι αστυνομικοί να παίζουν ξύλο με τους διαδηλωτές για να μπορέσουν αυτοί που δεν το αξίζουν να δουν τα νέα παιδιά να περνούν μπροστά τους!! Ξεδιαντροπιά?? Θράσσος?? Σίγουρα αίσχος! :baby:

297
Λοιπόν επειδή καιρό τώρα θέλω να το πώ έχω παρατηρήσει ότι όσο περνούν τα εξάμηνα τόσο πιο πολύ συμπαθώ τους καθηγητές που συναντούμε..με αποκορύφωμα βέβαια σε αυτό το εξάμηνο τον κύριο Καραντώνη..παιδιά πραγματικά θεωρώ εμπειρία να τον γνωρίσει κανείς...δεν έχω δει πιο θετικό κι ευχάριστο άνθρωπο που να είναι τόσο καλός σε ένα γενικά αντικείμενο που δεν συμπαθούν πολλοί..κι όμως να σε κάνει να χαίρεσαι να τον ακούς! :D

298
Ναι, χαιρεσαι να τον ακους, και να τον βλέπεις να ιδρωκοπεί στον πίνακα με τον μαρκαδόρο, αλλά όχι όταν είσαι ορθιος 3 ωρες...

Προσωπικά αν δεν αλλάξει αίθουσα δεν πρόκεται να ξαναπατήσεω, δεν εχω την διάθεση να φευγω μιση ωρα νωρίτερα από το σπιτι για να βρω μια καλή θέση για να γράφω σαν άνθρωπος... :TD:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

299
Ο Καραντώνης πιστεύω είναι απο τους πιο αξιόλογους καθηγητές στη σχολή μας. Πάντα θα σκιστεί να σε βοηθήσει και ακόμα και αν δεν ξέρει την απάντηση, θα την ψάξει σε 1002 μεριές για να την βρει και να βοηθησει. Να ναι καλά επίσης γιατί όταν γράφαμε εμείς ΦΧ ΙΙΙ αν δεν είχε βάλει εύκολα θέματα δεν θα είχε περάσει κανείς (όσοι θυμούνται τα θέματα της Καλαντζοπούλου καταλαβαίνουν τι λεω ;) ).

Για την αίθουσα δεν ξέρω τι παίζει, πάντως στη χρονιά μου δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα.

Καραντώνης RESPECT! :worship:
"I went numb when I learned to see..."