Re: Chemicovision 221 από maria93 Δεν τρολλάρει, απλώς ξενέρωσε Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤετ 06 Νοέμ 2013, 11:16 pm
Re: Chemicovision 222 από DionisisB Βαθμολογώ με δικά μου κριτήρια Δεν τα έχω βάλει με την griega. ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 1:19 am
Re: Chemicovision 223 από PeriklisP Και τα δικα μου, μην παθουμε τις προηγουμενης βδομαδας: Παίκτης 1: 0 Παίκτης 2: 12 Παίκτης 3: 8 Παίκτης 4: 2 Παίκτης 5: 3 Παίκτης 6: 10 Παίκτης 7: 4 Παίκτης 8: - Παίκτης 9: 5 Παίκτης 10: 6 Παίκτης 11: 1 Παίκτης 12: 7 @MakisH, περιττο να πω ο ιθυνων νους πισω απο την Chemicovision μας την ειχε στημενη... In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 8:02 am
Re: Chemicovision 224 από panos108 Παίκτης 1: 0 Παίκτης 2: 12 Παίκτης 3: 10 Παίκτης 4: 8 Παίκτης 5: 3 Παίκτης 6: 7 Παίκτης 7: 6 Παίκτης 8: 4 Παίκτης 9: - Παίκτης 10: 2 Παίκτης 11:1 Παίκτης 12: 5 People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 10:54 am
Re: Chemicovision 225 από KiritoShu OK.. Έχουν ψηφίσει όλο από τους συμμετέχοντες.. Αφήνω περιθώριο μέχρι τις 9 το βράδυ μπας και φιλοτιμηθεί και κανένας από το κοινό να ψηφίσει και σώσει την κατασταση...... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 11:05 am
Re: Chemicovision 226 από KiritoShu Και νικητής αυτού του γύρου είναι ο.... thanassious!!! Συγχαρητήρια!! Παραθέτω pdf με τα αποτελεσματα αναλυτικά και αν έχετε απορία για το πωε βγήκαν ρωτήστε (το ξέρω ότι υποσχέθηκα excelάκι αλλά υπήρχε ένα θεματάκι και το παράτησα).. Ας κάνω και μερικά σχόλια.. thanassious, δεν το περίμενα... keiner κι όμως βγήκες 6ος!!! τελικά η Κοκκίνου ήταν καλή επιλογή!(το μεγαλύτερο που έχεις βγει είναι 7ος) MakisH έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου griega oroa dig inte. Du kunde ha gjort värre!! Overspark μ'αρέσει που γκρίνιαζες.... Χgal αυτό που παίρνεις ή 12αρια ή ασόδυα πώς το καταφέρνεις; alkinoos sorry, νόμιζα ότι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση (για να παρηγοριέσαι αρχικά η Κοκκίνου πήγαινε σε εσένα) PeriklisP Σταμάτα να βρίσκεις παραθυράκια panos108 πάλι εντός πεντάδας; maria93 o Darin δεν εκτιμήθηκε όπως θα έπρεπε δυστυχώς DionisisB δεν ξέρω τί πήγε στραβα MaHaHou good job Και μία απορία... Η Miley Cyrus καλύτερα από την Taylor Swift? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα Συνημμένα Chemicovision_Round_6.pdf (220.45 KiB) Μεταφορτώθηκε 223 φορές ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 9:09 pm
Re: Chemicovision 227 από KiritoShu Λοιπόν συσκεύτηκα μερικά πράγματα με τον ευατό μου και αποφάσισα τα εξής.... Οι Γύροι θα γίνουν 10 και όχι 12 τελικά. Θα τραβήξει πολύ με τους 12 και κόβω βαρύ τον χειμώνα έτσι όπως πάμε Γύρος 7ος: Soundtrack (Βαθμολογία 50/50) Γύρος 8ος: Ειδική κατηγορία. Θα μάθει ο καθένας με προσωπικό pm τί θα πρέπει να κάνει (Βαθμολογία 50/50) Γύρος 9ος: Ελεύθερη επιλογή (Ψηφίζουν μόνο οι συμμετέχοντες όπως και στους 3 πρώτους γύρους) Γύρος10ος:Μεγάλος τελικός (Ακόμα το επεξεργάζομαι) Από ό,τι καταλάβατε αυτός ο γύρος θα είναι soundtrack. Παρακαλώ όπως αποστείλατε τις συμμετοχές μέχρι την Κυριακή. Μαζί με την συμμετοχή, δώρο οι οδηγίες για τον 8ο γύρο! Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 9:21 pm
Re: Chemicovision 228 από Xgal Δε υπάρχει ο γύρος που σου αφιερώνουμε τραγούδι; Είχα ήδη σκεφτεί ένα (Πάντως έχω να πω ότι μου άρεσε το συγκρότημα που μου έδωσες θα το χω υπόψιν) ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 9:56 pm
Re: Chemicovision 229 από KiritoShu Μπα.. Δεν τον θεωρώ τόσο δίκαιο ως προς τα κριτήρια με το οποία θα βαθμολογείτε ο ένας τον άλλον μετά. Άσε που μπορεί να μου χαλάσετε την αμεροληψία μου. Αλλά και πάλι μπορείτε να μου αφιερώσετε αν θέλετε, δεν υπάρχει θέμα.. Να δω και εγώ πόση λατρεία μπορώ να αντέξω.. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 9:59 pm
Re: Chemicovision 230 από MaHaHoU Ερωτησούλα...θες κομμάτι από το soundrack ή όλο το soundrack αν το βρούμε στο youtube?? この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠέμ 07 Νοέμ 2013, 10:07 pm