Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 141 από Σοφια Χμ..πήρε το μάτι μου και κάτι επεισόδια..ψάχνουμε πάλι ευκαιρία να αποτρέψουμε τον κόσμο να κατέβει ειρηνικά στους δρόμους με συνήθη τεχνάσματα ή μου φαίνεται?? ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 6:43 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 142 από fotinit17 Σοφια έγραψε:Χμ..πήρε το μάτι μου και κάτι επεισόδια..ψάχνουμε πάλι ευκαιρία να αποτρέψουμε τον κόσμο να κατέβει ειρηνικά στους δρόμους με συνήθη τεχνάσματα ή μου φαίνεται?? Σήμερα είχε ακόμα περισσότερα επεισόδεια, ευτυχώς λιγότερα δακρυγόνα... Ειλικρινά πιστεύω οτι αν δεν υπήρχε τόση παρουσία αστυνομικών δυναμεων θα είχαμε και λιγότερη ένταση. Τέσπα, προσωπική μου γνώμη πάντα! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 20 Οκτ 2011, 7:55 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 143 από Σοφια Τα κλασικά παιχνιδάκια για να μην κατεβαίνει ο κόσμος στον δρόμο.. ΠαράθεσηΠέμ 20 Οκτ 2011, 8:28 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 144 από Σοφια Βρήκα ένα ωραίο site από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε μερικά από τα τεύχη της Μαφάλντα!! ΠαράθεσηΣάβ 22 Οκτ 2011, 9:12 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 145 από fotinit17 Έπαθα ενα σοκ πρωινιατικα!!! Αγόρια, βγάλτε τα αθλητικά και βάλτε... τακούνια! (φωτό) "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 22 Οκτ 2011, 11:13 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 146 από MakisH Άραγε, θα αντικαταστήσουν και το άρβυλο στα εργοστάσια; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 22 Οκτ 2011, 12:29 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 147 από Σοφια Εεε..ας τους πει κάποιος να σταματήσουν τις βλακείες... Αυτό μας έλλειπε τώρα..να κάνουμε αποτρίχωση στην ίδια αισθητικό, να πηγαίνουμε στον ίδιο κομμωτή και να μπερδεύουμε και τις γόβες μας με τα αγόρια μας (όχι ότι φοράω... )... ΠαράθεσηΣάβ 22 Οκτ 2011, 3:08 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 148 από Orpheus Μπα, δεν το βλέπω να πιάνει το τακούνι. Οι αποτριχώσεις πάντως στους άντρες δίνουν και παίρνουν, και όσον αφορά το κομμωτήριο οι μπαρμπέρηδες είναι είδος προς εξαφάνιση. ΠαράθεσηΣάβ 22 Οκτ 2011, 8:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 149 από Σοφια Πάντως η αποτρίχωση με μέτρο δεν είναι και τόσο κακή τώρα που το ξανασκέφτομαι... αντιθέτως μάλιστα ΠαράθεσηΚυρ 23 Οκτ 2011, 11:17 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 150 από Mitsaki Σοφια φτιαχνω ασχημες εικονες στο μυαλο μου ... οπως και να το κανουμε λιγη τριχα την χρειαζονται..να ξεχειλιζει η ΑΝΤΡΙΛΑ!! "we need to concentrate on more than meets the eye" Placebo ΠαράθεσηΚυρ 23 Οκτ 2011, 6:30 pm