Blogs

1
Παρακολουθειτε καποιο μπλογκ? Μηπως γραφετε κιολας? Αν ναι, εδω ειναι το μερος να μοιραστειτε και να συζητησετε τα μπλογκικα σας!

Εγω λοιπον δεν γραφω (οχι πια δηλαδη), αλλα παρακολουθω αρκετα!

Γενικου Ενδιαφεροντος:
E-Lawyer Ιντερνετικος δικηγορος που ανεβαζει ενδιαφεροντα θεματα νομικου και μη ενδιαφεροντος

mauroprovatos (μπλογκ του γνωστου YouTuber(Το τραγουδι της ΔΑΠ κ.α.) οπου ανεβαζει τα βιντεακια προς download)

OdysOnline Tech Blog με πολυ ωραια θεματα και κολπακια

Nefeli's Haiku Blog πρωην συμμαθητριας μου της οποιας μου αρεσει ο τροπος γραφης

Fail Blog*Blog με χιουμοριστικες εικονες, βιντεακια κλπ

Αθεϊστικα:
Atheist Media Blog* Συλλογη απο διαφορα βιντεο και αλλα media

Atheist Movies* Το ιδιο μονο που εχει πλουσιοτερο υλικο(βιβλια κλπ) και direct download links

Pharyngula* Blog του PZ Myers καθηγητη βιολογιας στο παν. Minnesota

Αόρατη Μελάνη Γνωστη αθεη blogger

On the way to Ithaca Αθεϊστικα νεα και μεταφρασεις συναφων αγγλικων κειμενων

Science, Reason and Critical Thinking* Χιουμοριστικος σχολιασμος-σατιρα επιστημονικων και αντιεπιστημονικων γεγονοτων

Διαγόρας ο Μήλιος Επισης πολυ γνωστος αθεος blogger

(με * τα ξενογλωσσα)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

Re: Blogs

2
Ενα αλλο αγαπημενο μου ειναι επισης και το Physics4u

Και ενα που ανακαλυψα προσφατα Information is Beautiful
που παρουσιαζει διαφορες στατιστικες πολλες φορες και με καλλιτεχνικο τροπο.
Πχ Ποσο \( CO_2 \) χρειαζεται για να παραχθει μια σοκολατα? Για να λειτουργησει το Google?
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

4
Ανακάλυψα χθες ένα ενδιαφέρον blog (πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου - σχολιασμού - από αυτά τα πολλά που κυκλοφορούν σε στυλ Ελληνοφρένειας). Διάβασα μερικά άρθρα (σχετικά με την επικαιρότητα, βλέπε πλαϊνή στήλη προς τα κάτω) και φαίνεται να έχει ωραία πένα. Click here.

6
Δεν ξέρω, πάντως υπάρχουν και εκεί: (άρθρο1) (άρθρο2). Τα έχω βρει και σε άλλα blogs, αλλά δεν ξέρω ποιος διεκδικεί τα πρωτεία... Έχει δημοσιεύσει και για δαπ και για πασπ διάφορα έγγραφα. Πάντως το blog με τους καταλόγους σίγουρα ήταν άλλο. Αυτός ό,τι έχει γράψει για καταλόγους κτλ είναι με σβησμένα ονόματα.