Διεθνές Συνέδριο eRA - 6 στο ΤΕΙ Πειραιά 19-24 Σεπ 2011

1
Εικόνα
Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο
eRA - 6
The SynEnergy Forum
Για μια ακόμη χρονιά το ΤΕΙ Πειραιά διοργανώνει και φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το διεθνές επιστημονικό συνέδριο eRA - 6 "The SynEnergy Forum" υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής επιτροπής της Unesco και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, με θέμα "Η διεθνής Συνέργεια στην Ενέργεια, το Περιβάλλον, το Τουρισμό και η συνεισφορά του IT στην Επιστήμη, τη Κοινωνία και την Εκπαίδευση".
Το συνέδριο θα ανοίξει στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2011 ενώ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λάβουν χώρα παράλληλα και άλλες εκδηλώσεις. Για το πρόγραμμα του συνεδρίου eRA - 6 και των εκδηλώσεων "Open Week" ΤΕΙ Πειραιά και "Διασύνδεση 2011" καθώς και το πλήρες κατάλογο τον φορέων-πανεπιστημίων που συμμετέχουν στη διοργάνωση του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου:
Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υπoστήριξη του νεοσύστατου φοιτητικού παραρτήματος του IEEE στο ΤΕΙ Πειραιά με την ονομασία IEEE Student Branch of TEI of Piraeus καθώς και του Erasmus Student Assosciation of TEI of Piraeus.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την αφίσα του συνεδρίου.
Εικόνα
H σελίδα του eRA-6 στο facebook
Εικόνα
H σελίδα του IEEE Student Branch του ΤΕΙ Πειραιά στο facebook

Re: Διεθνές Συνέδριο eRA - 6 στο ΤΕΙ Πειραιά 19-24 Σεπ 2011

2
Ανακοίνωση
Λόγω, αφενός μεν, των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας των σπουδαστών και της κατάληψης του Ιδρύματός μας από 29 Αυγούστου 2011 μέχρι και σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2011, αφετέρου δε, λόγω της πρόθεσης συνέχισης της κατάληψης επ’ αόριστο, η προγραμματισμένη εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης της Δ.Α.ΣΤΑ Τ.Ε.Ι. Πειραιά από 19/9 έως 24/9/2011 με τίτλο: «Διασύνδεση 2011: Από τις Σπουδές στο Επάγγελμα» και οι ειδικές ενότητες για το CDONET/ EUENET / QPLANET στα πλαίσια του Συνεδρίου e-RA 6, αναβάλλονται. Θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των ανωτέρω εκδηλώσεων το συντομότερο δυνατό και μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: «eRA 6 / The SynEnergy Forum

» και το Διεθνές Συμπόσιο: «Symposium: Digital Cities»

θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί από 19/9 έως 24/9/2011 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω και λόγω των έκτακτων συνθηκών μπορείτε να επικοινωνείτε:

Καθηγητή Τ.Ε.Ι. Πειραιά Δρ Δ. Τσελέ κιν: +30 6948288691 email: dtseles@gmail.com

Μ. Καλτσογιάννη κιν: +30 6947614806 email: mkaltsogianni@gdias.teipir.gr

Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

links
Επίσημος ιστότοπος του eRA-6: http://era.teipir.gr/
Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Πειραιά: http://gdias.teipir.gr/portal/index.php ... id=9&lang=
cron