Σελίδα 1 από 1

Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τρί 02 Απρ 2013, 9:18 pm
από adriana89
Παιδιά καλησπέρα!
Θα ήθελα, εάν ενδιαφέρεστε, να μας βοηθήσετε με το να συμμετέχετε στην παρακάτω ψυχολογική έρευνα με θέμα "στάσεις απέναντι στους ομοφυλόφιλους". Παρακαλώ ακολουθήστε το παρακάτω link. Ευχαριστώ!

https://www.surveymonkey.com/s/greeceattitudes

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τρί 02 Απρ 2013, 10:17 pm
από juliette22
...aaand done :T: !

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τρί 02 Απρ 2013, 10:23 pm
από adriana89
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετ 03 Απρ 2013, 9:13 pm
από nothingface0
το συμπλήρωσα, αλλά θα θελα να πω πως ερωτήσεις του στιλ "Εαν θα ψηφίζατε υπέρ για να επιτραπεί στα γκεϊ άτομα και στις λεσβίες να γίνονται νόμιμα γονείς στη χώρα σας, παρακαλώ σημειώστε για ποιού είδους γονεϊκές δυνατότητες θα ήσασταν υπέρ" δεν είναι και πολύ σόι. Δηλαδή το ότι ένα παιδί μεγάλωσε με έναν, λ.χ., γκέι πατέρα, τι σημαίνει; Μπορεί ο κυριος αυτός να βγάλει όλα του τα απωθημένα στο παιδί, είτε είναι γκέι είτε όχι. Αυτό που θελω να πω είναι οτι μου φαίνεται οτι μια τέτοια ερώτηση είναι λίγο άστοχη. Και γενικότερα το ύφος του ερωτηματολογίου επίσης. Δεν επιτίθεμαι, μια άποψη λέω.

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετ 03 Απρ 2013, 9:46 pm
από madadayo
ετσι ομως στηνονται τα ερωτηματολογια τυπου ψυχολογιας.. αν κ ουτε εμενα μ αντιπροσωπευει. αλλα νομιζω τα "τραβανε" για να βγαλουν συμπερασμα μεσω των "ακραιων" αποψεων

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετ 03 Απρ 2013, 11:21 pm
από juliette22
nothingface0 έγραψε:το συμπλήρωσα, αλλά θα θελα να πω πως ερωτήσεις του στιλ "Εαν θα ψηφίζατε υπέρ για να επιτραπεί στα γκεϊ άτομα και στις λεσβίες να γίνονται νόμιμα γονείς στη χώρα σας, παρακαλώ σημειώστε για ποιού είδους γονεϊκές δυνατότητες θα ήσασταν υπέρ" δεν είναι και πολύ σόι. Δηλαδή το ότι ένα παιδί μεγάλωσε με έναν, λ.χ., γκέι πατέρα, τι σημαίνει; Μπορεί ο κυριος αυτός να βγάλει όλα του τα απωθημένα στο παιδί, είτε είναι γκέι είτε όχι. Αυτό που θελω να πω είναι οτι μου φαίνεται οτι μια τέτοια ερώτηση είναι λίγο άστοχη. Και γενικότερα το ύφος του ερωτηματολογίου επίσης. Δεν επιτίθεμαι, μια άποψη λέω.
Νομίζω ότι εξυπακούεται η λήψη μέτρων για την προστασία των παιδιών, από οποιαδήποτε τύπο οικογένειας τελικά επιτραπεί να μεγαλώσει παιδιά, π.χ. ένας γκει άνδρας μόνος του ή ένα ζευγαρι λεσβιών.

Το απωθημένα δεν κατάλαβα που κολλάει.

Συμφωνώ με madadayo, νομίζω ότι τετοιου τύπου έρευνες είναι για να δείξουν τελικά μια κοινωνική τάση πάνω σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, και όχι τόσο για να μιλήσουν με ακριβή ποσοστά

Re: Συμμετοχή σε ψυχολογική έρευνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετ 03 Απρ 2013, 11:29 pm
από nothingface0
juliette22 έγραψε:Το απωθημένα δεν κατάλαβα που κολλάει.
Το ανεφερα ως ενα απλοΐκο παράδειγμα "κακής" συμπεριφοράς προς το παιδί, εννοώντας ότι αν καποιος θα ειναι "καλός/κακός γονέας" δεν οδηγείται σε αυτό (απαραίτητα) από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.