Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Φοιτητικές εκλογές και εργαστήρια

11
Δεν καταλαβαίνω αν δεν μπορεία να διαβασεις τις γράφω ή απλά επιλέγεις να καταλάβεις αυτό που θές. Δεν είμαστε συνάδελφοι αυτή τη στιγμή, είμαστε συμφοιτητές. Μελλοντικά ίσως θα είμαστε συνάδελφοι.
Όσον αφορά το ποσο αντισυναδελφικός ή μη είσαι, καλύτερα να το κρίνουν άλλοι και όχι εσυ με την αντικειμενικότητα που διακρίνει τον καθένα μας για τον εαυτό του.
Τέλος, επαναλαμβάνω, όταν δε συμφωνείς σε κάτι εκτός προγράμματος και η ομάδα σου συνεχίζει με αυτό δεν είναι πρόβλημα των καθηγητών που ήθελα να διευκολύνουν κάποια κατάσταση. Δεν είναι όλοι πάντα εναντίον μας και εναντίον του καλού μας. Δεν είναι όλοι εχθροί

Re: Φοιτητικές εκλογές και εργαστήρια

12
ggianniko έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αν δεν μπορεία να διαβασεις τις γράφω ή απλά επιλέγεις να καταλάβεις αυτό που θές. Δεν είμαστε συνάδελφοι αυτή τη στιγμή, είμαστε συμφοιτητές. Μελλοντικά ίσως θα είμαστε συνάδελφοι.
Η έννοια της συναδελφικότητας, σε θεωρητικό επίπεδο πάντα (γιατί σε πρακτικό, και στον ίδιο επαγγελματικό χώρο να είσαι, με τέτοια μυαλά δεν είσαι συνάδελφος), υφίσταται σε όλους τους χώρους, μάθησης ή δουλειάς. Μπορείς να το καταλάβεις, ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
ggianniko έγραψε:Δεν είναι όλοι πάντα εναντίον μας και εναντίον του καλού μας. Δεν είναι όλοι εχθροί
Συμφωνώ. Ποιος είπε το αντίθετο; Δεν έχω σύνδρομο καταδίωξης, αγαπητέ "συμφοιτητή" μου (και όχι συνάδελφέ μου).
~T.C.

Re: Φοιτητικές εκλογές και εργαστήρια

13
Θα σε παρακαλούσα, αν και καταλαβαίνω ότι το μυαλό σου είναι σε ανώτερο επίπεδο από των υπολοίπων, να είσαι πιο ευγενικός και να μη μειώνεις κάποιον με τον οποίο ανταλλάζεις απόψεις. Λυπάμαι πολύ πραγματικά που ασχολήθηκα μαζί σου γιατί προφανώς δεν μπορείς να δεχθείς την άποψη του άλλου. Καλή συνέχεια!

Re: Φοιτητικές εκλογές και εργαστήρια

14
O ggianniko είναι γνωστό διασπαστικό στοιχείο της κατά τα άλλα άρρηκτης φοιτητικής ενότητας συνάδελφε! Και επιτέλους βγαίνουν στο φως αυτά και ο καθένας κρίνει μόνος του!!! :help:

ΟΜΩΣ έχει δίκιο. Καταρχάς ισχύει ότι συνάδελφοι ακόμα δεν είμαστε. Είμαστε συμφοιτητές. Όταν με το καλό αποφοιτήσουμε θα είμαστε και συνάδελφοι. Και αυτό για εμένα δεν έχει φοβερή διαφορά, εκτός και αν κρατάς τα φιλικά αισθήματά σου μόνο για τους "συναδέλφους" σου και για κανέναν άλλο.
TheodoreC έγραψε:Γιατί να θεωρήσω σωστή μία κίνηση που πραγματοποιήθηκε ανεπίσημα, εκτός προγράμματος, και που, εν τέλει, δε με διευκόλυνε καθόλου, αλλά, αντιθέτως, με οδήγησε να βρίσκομαι ξεκρέμαστος, αφού, έχοντας βασιστεί στην ανακοίνωση της πρυτανείας για τη συγκεκριμένη ημέρα, είχα κανονίσει αλλιώς τις δουλειές μου, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα μου έκανε το εργαστήριο; Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο δεν είναι η πραγματοποίηση του εργαστηρίου, μαθήματος, ή όπως αλλιώς σας αρέσει να το λέτε (που και με αυτήν ακόμη διαφωνώ, από τη στιγμή που η πρυτανεία είχε ανακοινώσει το αντίθετο), αλλά η έλλειψη συναδελφικότητας.
Αυτό που αναφέρεις δεν είναι πρόβλημα ούτε της πρυτανείας, ούτε του αν σε θεωρεί κανείς "συνάδελφο", "συμφοιτητή", ή δε ξέρω τι. Για αυτό φταίει η ομάδα σου και μόνο η ομάδα σου. Το πώς η έλλειψη συνεννόησης μεταξύ σας κατέληξε εκεί που κατέληξε δε ξέρω. Αλήθεια γιατί καιγόμαστε να είμαστε τυπικοί (βλ. πλήρη ανάλυση του αν τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και εργαστήρια) μόνο όταν πρόκειται να γλιτώσουμε δουλειά και όχι γενικότερα; Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, απλά αυτή είναι η γενικότερη τάση της ελληνικής κοινωνίας σήμερα (που προφανώς επικρατεί και στη σχολή). Εφόσον δεν τίθεται ζήτημα μετακίνησης για να ψηφίσει κάποιος, θα έπρεπε να γίνονται κανονικά μαθήματα (θεωρία και εργαστήρια), πόσο μάλλον μία εβδομάδα πριν την εξεταστική που περιθώρια δεν υπάρχουν. Μετά από συνεννόηση γιατί να μην κάνει κάποιος εργαστήριο; Τον "αντισυναδελφισμό" δε βλέπω κάπου δηλαδή...

Re: Φοιτητικές εκλογές και εργαστήρια

16
navier-stokes έγραψε:Εφόσον δεν τίθεται ζήτημα μετακίνησης για να ψηφίσει κάποιος, θα έπρεπε να γίνονται κανονικά μαθήματα (θεωρία και εργαστήρια), πόσο μάλλον μία εβδομάδα πριν την εξεταστική που περιθώρια δεν υπάρχουν. Μετά από συνεννόηση γιατί να μην κάνει κάποιος εργαστήριο;
Καλα δεν ειναι λογικη αυτη γιατι υπαρχουν ατομα τα οποια πρεπει να "τρεξουν" τη διαδικασια των εκλογων και συνεπως αναγκαστικα δεν μπορουν να παρακολουθησουν και μαθημα αν θελουν. Νταξει για εργαστηρια εφοσον ειναι θεμα συννενοησης της ομαδας για να αναπληρωσει συμφωνω προφανως.
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”