Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Α ΛΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝ

1
Δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές ζούμε επί 2020 σε παγκόσμια κλίμακα, με τον κορωνοϊό να μαυρίζει την καθημερινότητά μας... Όμως, καθώς το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να συμβάλλω και εγώ στην ενίσχυση αυτής της διάχυτης θλίψης, το μόνο που θα πω - ευχηθώ και θα είμαι σύντομη είναι: καλό κουράγιο, δύναμη και υγεία σε όλους μας.
Με αφορμή λοιπόν το "μένουμε σπίτι" και καθώς θα ήθελα να θυμίσω πως εδώ, στο φόρουμ μας, μπορούμε να μοιραζόμαστε από γενικά νέα και ιδέες, μέχρι και καθαρά (λέμε τώρααα :razz: ) επιστημονικά νέα, ιδέες, άρθρα κ.ο.κ. είπα να ξεκινήσω αυτό το topic, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να μοιραστεί με τους συναδέλφους του όσα επιθυμεί να μοιραστεί, ώστε να σπάσει λίγο την μουντίλα επί περίοδο καραντίνας.
Και μιας και εγώ λέω αρχικά να το πάω πιο "σοβαρά" αφήνω αυτό το άρθρο ως μια πρώτη ιδέα "διαφυγής" από τα κλασικά περί ιού και ως μια μικρή κινητοποίηση για όσους σκέφτονται..και το πτυχίο! :D
https://www.neopolis.gr/karantina-idani ... a-ptychio/ :studying:

και πάλι καλά κουράγια σε όλους! xoxo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος La.D. την Δευ 30 Μαρ 2020, 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.