Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Πρωτοβουλία Για Καθαρούς Τοίχους

21
είπαμε είμαστε πρόβατα... στο κάτω κάτω αν δε σε αφορά η κίνηση μπορείς απλά να μην ασχολείσαι... με το να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς και να βγάζει το εγχείρημα a priori άκυρο, δεν πετυχαίνεις και τίποτα το ιδιαίτερο...
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Πρωτοβουλία Για Καθαρούς Τοίχους

22
Περαστικός έγραψε:Αντι να δινετε τα λεφτα σας σε μαλακιες που δε θα πιασουν τοπο ( σιγα μη μεινουν καθαρα τα αμφιθεατρα και σιγα το θεμα κι ολας ) δε μου τα δινετε εμενα να αγορασω επιτελους ενα crypton x και εσεις να ασχοληθειτε με τιποτα πιο σοβαρο στη ζωη σας?
Having+grown+up+watching+his+hilarious+movies+i+approve+of+_38d8e346fd83ab4206b3b3e37e7c1d7a.png
Η κοινότητα του ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ εγκρίνει αυτό το πόστ.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: Πρωτοβουλία Για Καθαρούς Τοίχους

23
@PanosBino
To οτι μια ομάδα φοιτητών (μικρή ή μεγάλη δεν είναι αυτό το θέμα) ξεκινάει να αλλάξει κάτι δεν σημαίνει οτι ταυτόχρονα αδιαφορεί για άλλα πιο σημαντικά ζητήματα (τα οποία θα συμφωνήσω μαζί σου οτι υπάρχουν) ούτε σημαίνει οτι παράλληλα με τους τοίχους και τα αμφιθέατρα δεν μπορεί να προτείνει ο οποιοσδήποτε μια άλλη δράση για την βελτίωση των σπουδών των κτιριακών εγκαταστάσεων ή της ζωής μας γενικότερα μέσα και έξω από το Πανεπιστήμιο. Από εκεί και πέρα είναι ζήτημα του καθένα μας αν θα βοηθήσει στην οποιαδήποτε πρόταση- κοινητοποίηση ή όχι. Αν μαζευτεί κόσμος τότε σημαίνει οτι η ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί αν όχι οτι για κάποιον λόγο δεν τη θεωρεί μεγάλο μέρος του φοιτητικού συλλόγου σωστή. Η ιδέα των τοίχων φαίνεται να προσέλκυσε πολύ κόσμο, αν όντως είναι έτσι δεν καταλαβαίνω γιατί να την κρίνουμε και να μην συνειδητοποιήσουμε οτι έχουμε δύναμη και μπορούμε να αλλάξουμε και άλλα πράγματα που θεωρείς (και ίσως να έχεις δίκιο κιόλας) πιο σημαντικά. Επιπλέον γράφεις οτι είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε μόνοι μας και όσο βάφουμε εσύ θα ξανα γράφεις. Σκέψου να αντιστρέφονταν οι ρόλοι, δηλαδή όσο εσύ γράφεις, εμείς θα ξανα βάφουμε όπου και όπως μπορούμε...Δεν θα έβγαζε πουθενά και το μόνο που θα καταφέρναμε θα ήταν απλώς να χωριστούμε σε δύο ομάδες που θα μάλωναν για ανούσια και δεν θα έλυναν σοβαρά ζητήματα που αναγνωρίζουμε όλοι οτι υπάρχουν. Πες μου πόσο έξυπνο θα ήταν αυτό...; Ένα τελευταίο σχόλιο: Αναφέρεις οτι οι τοίχοι σου θυμίζουν την άσχημη κατάσταση που επικρατεί. Δεν νομίζω οτι και στο σπίτι σου έχεις γράψει παντού. Σίγουρα στο δωμάτιό σου μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα όμως στην κουζίνα ή στους υπόλοιπους χώρους που συμβιώνεις με την οικογένειά σου τηρούνται κάποιοι κανόνες. Θέλω να πω οτι σαφώς το Πανεπιστήμιο είναι χώρος διακίνησης ιδεών και ελεύθερης έκφρασης και υπό αυτήν την ένοια θα μπορούσα να καταλάβω το αίτημα-ανάγκη να γραφούν σκέψεις/συνθήματα. Χωρίς όμως να υποβαθμίζεται ο εκπαιδευτικός ρόλος του ιδρύματος. Επομένως τα αμφιθέατρα στα οποία γίνεται το μάθημα και δεν είναι ο χώρος του κυλικείου ή οπουδήποτε αλλού που υπάρχουν και οι υπόλοιπες δράσεις του ιδρύματος και από την στιγμή που είναι αίτημα πολλών δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεισφέρουμε ή αν δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε έστω να μην σαμποτάρουμε/προδικάζουμε μια πρωτοβουλία.

Re: Πρωτοβουλία Για Καθαρούς Τοίχους

26
PanosBino έγραψε:Μπράβο...Μπράβο...Λύσατε το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού πανεπιστημίου...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος κόσμος ενεργοποιείται για κάτι τόσο επιφανειακό, ενώ τα σοβαρά θέματα ούτε που σας αγγίζουν, λες και οι καθαροί τοίχοι θα βελτιώσουν την κατάσταση. Πέραν από αυτό, εγώ τους τοίχους της σχολής τους θέλω με συνθήματα, για να μου θυμίζουν, όταν πάω να το ξεχάσω ότι τα πράγματα δεν είναι ωραία και καλά (μέσα και έξω από τη σχολή). Βέβαια αυτή την πρωτοβουλία την πήρατε μόνοι σας, οπότε όταν βάψετε τους τοίχους εγώ θα ξαναγράψω, όπου και όπως μπορώ.
Έξω ο κόσμος καίγεται, αν όντως σας ενδιαφέρει να κάνετε κάτι υπάρχουν πολύ πιο σωστές και ουσιώδεις ενέργειες.
Το ίδιο ισχύει και για σένα.

Re: Πρωτοβουλία Για Καθαρούς Τοίχους

27
Καλησπέρα ακόμα,
Mission Accomplished at last. Τα αμφιθέατρα βάφτηκαν και σας περιμένουν.
Απολαύστε Υπέυθυνα

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν στο εγχείρημα αυτό με τον οποιοδήποτε τρόπο, είτε βοηθώντας οικονομικά, είτε βάφοντας, είτε υποστηρίζοντας ηθικά.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Συνημμένα
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Re: Πρωτοβουλία Για Καθαρούς Τοίχους

29
θα του δινα δύο μέρες αλλά ακόμη σκεφτομαι το κομμάτι που αναλογεί σε ένα τόσο μεγάλο αμφιθέατρο.
ιδιαίτερα αυτοί οι μονοχρωμοι τοίχοι είναι τέλειοι. Δεν χρειαζεται ούτε πρώτο χέρι βάση για να βγει καλό

τί προτείνεται ?
κατι σε αυτό : https://d3dupjkkwlat3o.cloudfront.net/8 ... 5675/1400w
αυτό : http://www.autonomia.gr/Images/photo_au ... af_001.jpg
ή αυτό :
Εικόνα