Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Application

2
Οκ, ενδιαφέρουσα ιδέα και είναι μια απόπειρα όποιου την έφτιαξε, αλλά είναι πολύ προχειροδουλειά, ειδικά σε επίπεδο UI. Θα έπρεπε τουλάχιστον να φαίνεται όλο το κτήριο και να μπορείς να κάνεις zoom-in/zoom-out. Επίσης φαντάζομαι ότι, αφού δεν είναι επίσημη εφαρμογή, κάποιος θα πρέπει να ενημερώνει χειροκίνητα τη βάση δεδομένων της πχ προσθέτοντας νέους καθηγητές ή αφαιρώντας συνταξιούχους ή οτιδήποτε άλλο. Αν έβαζα στοίχημα θα έλεγα ότι θα εγκαταλειφθεί σύντομα.

Κατά τα άλλα, λόγω προχειροδουλειάς από τη μία και λόγω πολλών αναφορών (περιγραφή, screenshots, credits, τεράστια γροθιά) νομίζω ότι ο σκοπός της εφαρμογής είναι κυρίως η διαφήμιση της πασπ. Επίσης πολλούς δεν τους νοιάζει, αλλά εγώ γενικώς δεν θα εγκαθιστούσα στο κινητό μου εφαρμογή παράταξης που για τόσο απλή δουλειά ζητάει τόσα permissions.

Σημειώνω επίσης ότι υπάρχει (ασχέτως "πρότασης της πασπ") κάτι πιο επίσημο στην ιστοσελίδα της σχολής. Αφ' ενός μεν υπάρχει ένας χάρτης με σημεία ενδιαφέροντος, αφ' ετέρου υπάρχει σε κάθε καρτέλα προσωπικού ο αριθμός του γραφείου του και, πατώντας πάνω σε αυτόν, εμφανίζεται πού περίπου είναι.