Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Εμβαθύνσεις & Κατευθύνσεις

2
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Είναι κάποιος που έχει παρακολουθήσει το μάθημα «Προηγμένες Τεχνολογίες Παραγωγής και Αποθήκευσης Ενέργειας»; Που κάνουν ο Αργυρούσης και ο Καραντώνης. Η θεματολογία μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα το μάθημα ήταν εξίσου;

Re: Εμβαθύνσεις & Κατευθύνσεις

3
ch17050 έγραψε: Παρ 19 Φεβ 2021, 2:27 pm Όσον αφορά την εμβάθυνση του περιβάλλοντος ήθελα να ρωτήσω είναι ωραίο/έχει ουσία το μάθημα; (και αυτά που διδάσκει ο Βλυσίδης)
Γενικά όποια πληροφορία θα ήθελα να την ακούσω
Κοίτα σαν περιεχόμενο τα μαθήματα στη κατεύθυνση είναι ωραία, αλλά τα μαθήματα του Βλυσίδη δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα σαν διδασκαλία. Δυστυχώς νομίζω ότι και ο ίδιος έχει φτάσει σε ένα σημείο που βαριέται αρκετά (λυπάμαι που το λέω). Ωστόσο, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι βατά και ευχάριστα μαθήματα.
cron