Re: [9ο] Σχεδιασμός Χημικών Βιομηχανιών (2016-17)

51
007 έγραψε:
X-MAN έγραψε:
007 έγραψε:Επειδή είμαι εκτός και δεν είμαι σε θέση να παρακολουθήσω τη συζήτηση, αλλά διαπίστωσα ότι το θέμα του συγκεκριμένου μαθήματος έχει μετατραπεί σε χώρο προσωπικών επιθέσεων, παρακαλώ προς το παρόν τουλάχιστον περιοριστείτε σε συζήτηση για τα διαδικαστικά του μαθήματος για να μην αναγκαστεί κάποιος συντονιστής να το κλειδώσει. Ευχαριστώ.
Γιατί να την κλειδωσεις φιλε/φιλη μ. ο kirito ξεκαθαρα κανει επιθεση στους συμφοιτητες του και δν είδα να κανεις καποια ιδιαίτερη νύξη εαν αυτο δν ειναι κατακριτέο στο συγκεκριμένο φορουμ τοτε λυπαμαι...βεβαια ενας από τους admin αυτου τ φορουμ είναι ο kirito, κτ που έριξε στα ματια μ το συγκεκριμενο φορουμ. λυπαμαι γτ φαινεται οτι μερικοι το μν π εμαθαν στη σχολη δν ειναι πως να συνεργαζονται και στηριζουν συναδελφους τους...αλλα πως να τους υποσκαπτουν και να κερδιζουν εις βαρος τους...κριμα...πολυ κριμα...
Απάντηση αποκλειστικά στον φίλο μου X-MAN, οι άλλοι ασχοληθείτε με τα δικά σας.

Καλησπέρα φίλε μου! Επειδή καλώς ή κακώς ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα (επειδή έπεσα πάνω του) και επειδή παρέθεσες το ποστ μου, νομίζω ότι σου οφείλω μία απάντηση γιατί δε θέλω να νομίζεις ότι δε σε λαμβάνω υπόψη. Θα προσπαθήσω να αναφερθώ στα πράγματα κατά το δυνατόν αντικειμενικά, αλλά επειδή θα αναφερθΏ προφανώς και θα είναι υποκειμενικά.

Ο χρήστης KiritoShu (κι όχι ως admin του φόρουμ, ως χρήστης) με την αρχική του δημοσίευση για την οποία γίνεται και η όλη συζήτηση επέλεξε να αναφερθεί αδιακρίτως στους συμφοιτητές του, κάνοντας μια ενδεχομένως άστοχη γενίκευση. Θα ήθελα να ξέρεις ότι κι εγώ διαφωνώ με την γενίκευση αυτή, αλλά επειδή συνήθως δε σηκώνω το χέρι μου να γράψω κάτι, επέλεξα να μη το κάνω. Ευτυχώς το ρόλο που δεν ανέλαβα εγώ ανέλαβαν οι χρήστες mpamphs sougias και veronika, οι οποίοι θεωρώ πως, τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική μου αισθητική, κράτησαν το επίπεδο εκεί που έπρεπε και αποκατέστησαν την όποια αδικία εμπεριείχε η δημοσίευση του KiritoShu. Με τη συμμετοχή των χρηστών i griega και Μαρινικ νομίζω πως η συζήτηση σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώθηκε και έφτασε σε ένα τελικό συμπέρασμα.

Από εκεί τη σκυτάλη παίρνει ο χρήστης GiannisN, προσπαθώντας να πατήσει πάνω στη σωστή τοποθέτηση της veronikaς για να κάνει μια προσωπική επίθεση στο χρήστη KiritoShu. Νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο. Όταν το αντιλήφθηκα αυτό έγραψα ότι έγραψα, και μάλιστα χωρίς να αναφερθώ καν στο συγκεκριμένο χρήστη ούτε να κάνω παράθεση κάποια από τις προσωπικές επιθέσεις που όντως εξαπέλυσε, επειδή έμμεσα αναφερόμουν και στον KiritoShu. Ήθελα δηλαδή να σταματήσουν να ξεφεύγουν και οι δύο από το τη λογική του φόρουμ, που είναι η συζήτηση. Οπότε και τη νύξη την έκανα και όλα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της δημοσίευσης σου, δυστυχώς δεν ξέρω σε τι αναφέρεται οπότε δε μπορώ να απαντήσω. Φαντάζομαι ότι όσοι τους αφορά καταλαβαίνουν. :)

Για να καταλήξουμε κάπου, είχες δίκιο, δεν έπρεπε να κλειδώσω τη συζήτηση, ούτως ή άλλως δε το έκανα και όλα καλά. Ευχαριστώ όλους τους χρήστες πλην του GiannisN για τη συμμετοχή στη συζήτηση. Όσον αφορά το συγκεκριμένο χρήστη, θεωρώ πως αποκλειστικός του στόχος ήταν μια προσωπική επίθεση και για το λόγο αυτό δέχτηκε συστάσεις. Το ίδιο και ο χρήστης KiritoShu για την αρχική του δημοσίευση που πυροδότησε την αντιπαράθεση και όντως ήταν εκτός ορίων. Παρ' όλα αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω ότι δε θεωρώ ότι μια γενίκευση του τύπου "όλοι οι φοιτητές είναι τεμπέληδες" ισοδυναμεί με μια φράση του τύπου "ξέρουμε πολύ καλά τι είσαι εσύ". Αν διαφωνείς λυπάμαι γιατί σε αυτό τουλάχιστον δε θα βγάλουμε άκρη.
δν το θεωρω το ιδιο...σε ευχαριστω που δν κλειδωσες τη σηζητηση,γτ πιστευω οτι διαβαζοντας και βλεποντας διαφορες προσεγγισεις συναδελφων και πως χειριζονται και κατανοουν καταστασεις ειναι πολυ πιο χρησιμο απο πολλα μαθηματα της σχολης :P

Re: [9ο] Σχεδιασμός Χημικών Βιομηχανιών (2016-17)

52
Προς την σιχαμένη σκουλικαντέρα GIANNISN που λασπώνει την προσωπικότητα μου και προσβάλει την συνάδελφο i griega. Πέρα από ότι έχουμε καταλάβει ποιος είσαι , έχω να σου πω είσαι ένα μίζερο ανθρωπάκι που κρύβετε πίσω από ανώνυμα προφίλ για να εξαπέλυσει μίσος και δηλητήριο για τους άλλους και αυτό δείχνει ποσά κόμπλεξ έχεις . Εξαπολυεις ψέμματα για μένα από ανώνυμα προφίλ που είναι εύκολο. Ακόμα πιο εύκολο ξέρεις είναι να ζητήσω από την αστυνομία να βρεθεί ποιος είσαι και να σου κάνω καταγγελία για δυσφήμηση( Ip λογαριασμοί κλπ φαίνονται εύκολα). Σου δίνω μια τελευταία προειδοποίηση. Σε περίπτωση που πιάσεις στο όνομα σου άλλον συνάδελφο ή έμενα και διαδόσεις ψεύτικες φήμες ή τον προσβάλλεις , ορκίζομαι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να φτάσει το θέμα δικαστικά και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως και να γίνει γνωστό σε όλοι την κοινότητα τι μίζερος άνθρωπος είσαι και η ταυτότητα σου .
προσωπικά μιλάω επώνυμα και δεν έχω τίποτα να κρύψω , μακάρι να μπορούσες και συ να μας πει ότι λες επώνυμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος John Vaitsos την Κυρ 19 Μαρ 2017, 6:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.