Re: Συνέλευση Φ.Σ. 30/10/2019

21
etsi έγραψε:
KiritoShu έγραψε:
etsi έγραψε:Υπαρχει περίπτωση αναβολή του νομοσχεδίου δηλαδη; Πότε θα εχουμε σιγουρη απάντηση;
Ευχαριστω.
Αν δεν αναβληθεί τελικά θα γινονται εξτρα εξεταστικες για τους παλιους φοιτητες; Και ποτε πέφτουν αυτες οι εξεταστικες ξέρει κανεις;

Και εδώ πέρα συνοψίζεται το πρόβλημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προβληματιζόμαστε μόνο πότε θα γίνουν εξεταστικες, όχι αν θα λειτουργήσει σωστά το ίδρυμα τις άλλες περιόδους.....
Με αυτες τις απαντήσεις χάνεις όποιο δίκιο σου! Εσυ μου φαινεται κοιτας μονο την πάρτη σου και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο. Και δήθεν σε νοιάζει η εύρυθμη λειτουργία της σχολής. Με ξέρεις προσωπικά για να κρίνεις;
Όχι, και μην το πάρεις προσωπικά. Δεν αναφερόμουν σε σένα. Ήταν γενικά μια παρατήρηση, σε φάση ότι έχουμε καταντήσει το μόνο που απαιτούμε από τη σχολή είναι να εχουμε εξεταστικές. Σορρυ αν το πήρες ότι έκανα επιθεση σε εσένα. Απλα καταλήγουμε να είμαστε ευχαριστημένοι μόνο αν γίνει η εξεταστική.

Γενικότερο σχόλιο και μην το παρεις προσωπικά: Η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι να δώσω εξετάσεις να πάρω ένα χαρτί που θα μου εξασφαλίσει κάποια δικαιώματα. Είναι να έρθω σε επαφή με το αντικείμενο που σπουδάζω, να πάρω όσα περισσότερο μπορώ να πάρω από αυτό ώστε να έχω εφόδια να μπορώ να σκέφτομαι και να πράττω σε κάθε περίσταση που μπορώ να βρεθώ. Αν το καταφέρει κάποιος, δεν πα να εξισωσουν το πτυχίο στα χαρτιά και με το απολυτήριο του λυκείου; Αν θα τα καταφέρει κανείς μετά είναι ζήτημα αν έχει ξεκλειδώσει μερικά πράγματα μέσα στη σχολή και όχι το απλά παίρνω ένα χαρτί γιατί έγραψα 3 πράγματα στις εξετάσεις.

Επίσης αν κοιτούσα την πάρτη μου δε θα ασχολιόμουν καθόλου με το όλο ζήτημα. Θα έκανα τη δουλειά μου ανεξαρτήτως καταλήψης ή όχι και δε θα αναλωνόμουν σε άλλα ζητήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KiritoShu την Πέμ 31 Οκτ 2019, 2:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Συνέλευση Φ.Σ. 30/10/2019

24
Νίκος*** έγραψε:Τελικα Παρασκευή 1/11 ξέρει κανεις αν θα γίνει κατάληψη ;;
Ναι. Στο πλαίσιο γράφει μέχρι 4/11. Άρα και όλες τις ενδιάμεσες μέρες
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα